- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.101
çok sağol enel inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur.. 2 doktora göründüm.herkese günaydın kızlar.eylül01 inşallah normal gebeliktir.gerçi neredeyse 2 katına yakın çıkmış değer.doktorun ne dedi canım?stres yapma sakın.öptüm seni.
KIZLAR GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNNNNNN BEN Bİ KARAR ALDIM KIZLAAAAARRRR ŞİMDİ EŞİM ANTİBİYOTİK VE VİTAMİN ALIYOR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİMİZE BİZDE KAVUŞURUZ DA BU HABERİ SİZİNLE HEMEN PAYLAŞIRIM KARARIM DA EŞİM TEDAVİSİ BİTENE KADAR VE 1-2 AY KADAR SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ GİRDİKÇE BELİRTİYDİ FALAN FİLAN DERKEN ÇOOOOOOOOK BULANIYORUM EN AZINDAN Bİ SÜRE GİRMİCEM ASLINDA SİZDEN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA KISA Bİ AYRILIK OLACAK ARA ARA GİRERİM HERHALDE... TAHLİL SONUÇLARINI DA SİZİNLE PAYLAŞIRIM HİÇ MERAK ETMEYİN ARKADAŞLARIMMMjeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar VALLA BÖYLESİ DAHA İYİ İNŞALLAH DÖNDÜĞÜMDE ÇOOOOOOOOOOK İYİ HABERLERLE GELİRİM İNŞALLAH ŞİMDİLİK HOŞÇAKALINNNNN:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: BENİ DE UNUTMAYIN SAKIIIIIIIIIIIINNNNNNNN BU ARADA LİSTEDEN ÇIKARTMAYIN:
çok sağol enel inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur.. 2 doktora göründüm.
1.doktor: bişey diyemem çarşambayı bekleyeceğiz dedi.
2.doktor:bu tablo için kötü diyemem önemli olan sonucun 2 günde 2 katına çıkması seninkide çıkmış dedi.
dualarınızı bekliyorum.....
sğl canim teşekkur edrim nasil oluyo yara yaktirmak aci oluyormu anltirmins bana biraz
enel birşey soracam sana ilişkiden kaç gün sonra bhcg değeri 30 a çıkar yani ilk yükseldği zaman ne zamandır?canım bencede kötü değil önemli olan bundan sonrakilerin katlanarak artması azalmasını asla istemeyiz.tablo kötü değil.sende stres yapma bişey olmasın dimi bebişe.inşallah bişey olmaz belki yeni döllenmiştir.rahme yeni düşmüştür bunlar olabilir.o yüzden stres yapma canım.
kızlar çok üzgünüm gene geldi kırmızılar beni ağustos 21e ekleyin
enel birşey soracam sana ilişkiden kaç gün sonra bhcg değeri 30 a çıkar yani ilk yükseldği zaman ne zamandır?
canım nasıl anladın hamile olduğunu adetine kaç gün vardı yada kaç gün geçti test yaptırdın?30 iyi bir değer ama bununla kalmıyor yükselmesi gerek biliyorsun.30 net değermi?
bu arada arkadaşlar kusura bakmayın hep aynı soruları sorup duruyorum ama aklım hep orda. keseyi görüpte rahastlarım hayırlısıyla inşallah.. sizden umut dolu sözler duymak beni çok rahatlatıyor. hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. umarım hayılısıyla hepininiz mutlu olursunuz
gözdem;
canımcım sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap seni özleyeceğiz
dualarımız sende dahil hepimiz için biliyorsun ve sen burda olmasanda öyle olmaya devam edecek kendine çok iyi bak güzel haberlerle dönersin inş.belki bizde sana hamiş olduğumuz müjdesini veririz :1hug:a.s. sende dualarını ihmal etme :teytey:
BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADŞLARR DURUMUNUZU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEE)
ELİFLAL::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 TEMMUZZZZZ
D.E.S.İ.R.E::::::::::::::::::::::::::::::::::6 TEMMUZZZZZ
KURNAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 TEMMUZZZZ ZZ
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZZZZZZZ
UNİQUE_WW::::::::::::::::::::::::::::::7 TEMMUZZZZZ
MİRAL_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 TEMMUZZZZZZZZZ
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::::5 TEMMUZZZZZZZ
KARABÖCÜK::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZZZZZZZ
S&G::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZZZZZZZ
HEWAL_25::::::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZZZZZZZZ
DASY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZZZZZZ
SERHENG…………………………….12TEMMUUZ ZZ
ÇİĞTANESİ:::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZZZZ ZZ
SUDE65::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZZZZ
CİNGENEM06::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZZZ
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZZZZ
NEFİSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZZZZ
ECENUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZZZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZZZ
AVİKAP:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 TEMMUZZZBEYAZ16:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 TEMMUZZ
BİREBİRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZZ
AYLİNAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZZZ
ANGELEYES_3:::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZZZ
hayir canim belli olmaz ki ama bekle canim
yani hamileysemde adet görcem...en erken nezaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?