Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

KIZLAR GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNNNNNN BEN Bİ KARAR ALDIM KIZLAAAAARRRR ŞİMDİ EŞİM ANTİBİYOTİK VE VİTAMİN ALIYOR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİMİZE BİZDE KAVUŞURUZ DA BU HABERİ SİZİNLE HEMEN PAYLAŞIRIM KARARIM DA EŞİM TEDAVİSİ BİTENE KADAR VE 1-2 AY KADAR SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ GİRDİKÇE BELİRTİYDİ FALAN FİLAN DERKEN ÇOOOOOOOOK BULANIYORUM EN AZINDAN Bİ SÜRE GİRMİCEM ASLINDA SİZDEN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA KISA Bİ AYRILIK OLACAK ARA ARA GİRERİM HERHALDE... TAHLİL SONUÇLARINI DA SİZİNLE PAYLAŞIRIM HİÇ MERAK ETMEYİN ARKADAŞLARIMMMjeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar VALLA BÖYLESİ DAHA İYİ İNŞALLAH DÖNDÜĞÜMDE ÇOOOOOOOOOOK İYİ HABERLERLE GELİRİM İNŞALLAH ŞİMDİLİK HOŞÇAKALINNNNN:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: BENİ DE UNUTMAYIN SAKIIIIIIIIIIIINNNNNNNN BU ARADA LİSTEDEN ÇIKARTMAYIN:

herkese günaydın kızlar.eylül01 inşallah normal gebeliktir.gerçi neredeyse 2 katına yakın çıkmış değer.doktorun ne dedi canım?stres yapma sakın.öptüm seni.
çok sağol enel inşallah herşey sağlıkla ve hayırlısıyla olur.. 2 doktora göründüm.
1.doktor: bişey diyemem çarşambayı bekleyeceğiz dedi.
2.doktor:bu tablo için kötü diyemem önemli olan sonucun 2 günde 2 katına çıkması seninkide çıkmış dedi.
dualarınızı bekliyorum.....

gözdemcim hakkında hayırlısı olsun.seni özleyeceğiz.ama inşallah güzel haberlerle gelirsin.kendine çok dikkat et.öptüm.hoşçakal.

canım bencede kötü değil önemli olan bundan sonrakilerin katlanarak artması azalmasını asla istemeyiz.tablo kötü değil.sende stres yapma bişey olmasın dimi bebişe.inşallah bişey olmaz belki yeni döllenmiştir.rahme yeni düşmüştür bunlar olabilir.o yüzden stres yapma canım.

enel birşey soracam sana ilişkiden kaç gün sonra bhcg değeri 30 a çıkar yani ilk yükseldği zaman ne zamandır?

gözdecim canım umarım tedavinin sonunda bebişine kavuşup bizede güzel haberlerini verirsin. Bu süre zarfında kafanı dağıtt gez eğlennn düşünme fazla bebiş olayını zor ama dene enazındann Hakkında hayırlısı buymuş demekk.Kendine çok iyi bak Öpüyorum seniii Şeniz

enel birşey soracam sana ilişkiden kaç gün sonra bhcg değeri 30 a çıkar yani ilk yükseldği zaman ne zamandır?

bebek rahme düşüp yerleşmeye başladığı an kandaki değer yükselmeye başlarmış.7.günde bile kan testinde çıkıyor diyen arkadaşlar var.benim doktorum 15.günden itibaren net değerleri almaya başlarız demişti canım.sonra zaman içinde yükselmeye devam edermiş.aydınlatıcı oldumu bilmiyorum canım.

30 net değermi?
bu arada arkadaşlar kusura bakmayın hep aynı soruları sorup duruyorum ama aklım hep orda. keseyi görüpte rahastlarım hayırlısıyla inşallah.. sizden umut dolu sözler duymak beni çok rahatlatıyor. hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. umarım hayılısıyla hepininiz mutlu olursunuz

canım nasıl anladın hamile olduğunu adetine kaç gün vardı yada kaç gün geçti test yaptırdın?30 iyi bir değer ama bununla kalmıyor yükselmesi gerek biliyorsun.

merhaba kuzular,,,,,,,,,,,,,
hepiniz iyisiniz....bizler daha tatile çıkmayanlardanız...eylül de dolar sitemiz yine.her zaman nöbetçi kalması iyidir.

ŞİRVAN cım.nasılsın.yazılarından iyi ve moralli olduğunu anlıyorum.toplanır buluşuruz.herkesler tatillerden dönsün..bu sıcakta zor.kışa doğru bunu düşünüyorum.

ENEL 17...vallahi arkadaşım en çok senin şu huyuna bayıldım...bazı arkadaşlar hemen hamile kalınca başka başlıklarda yada başka sitelerde yazışıp...bizleri biraz ihmal ediyorlar.halbuki bu grubumuz ne güzel.beraber yola çıktık.....onlarıda anlıyorum.ama sen...İSTİKRARLA,,,HAMİLE OLDUĞUN HALDE BİZLERİ YANLIZ BIRAKMADIN VE HER SORUYA HER SIKINTILI ARKADAŞA koşuyorsun.belki miden bulanıyor,belki ağrın oluyor.yinede hamileyim diyip de arkadaşlarından kopmuyorsun.çok hoşuma gidiyor bu yönün.sağol varol......

KADRİŞ im..güzel kardeşim.inan o yara yı bi atlat..bak nasıl kolaylaşıcak işin.denk gelemedik şu aralar..ama unutmadık.......

SEMOŞ cum..........eşine anlayışlı olmak sana düşmüş ...bir taraftan bir taraf hep alttan almak zorunda kalıyor nedense...işte dünyanın düzeni böyle.......

gözdem;
canımcım sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap seni özleyeceğiz
dualarımız sende dahil hepimiz için biliyorsun ve sen burda olmasanda öyle olmaya devam edecek kendine çok iyi bak güzel haberlerle dönersin inş.belki bizde sana hamiş olduğumuz müjdesini veririz :1hug:a.s. sende dualarını ihmal etme :teytey:

çok sağooolllll canımmmmm ya böylesi daha iyi ben inanıyorum daha iyi olacağına RABBİM hayırlısını versinnnnn hayırlısı darısı hepimizin başına ben sizin içinde hep dua edicem.... öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijeyyarjeyyarjeyyarjeyyarj

kırmızı beyazcım sen hiç merak etme dediğin gibi beraber çıktık yola.sizleri çok sevdim hem inan ağrım bile olsa sizleri takip ederek unutuyorum ağrılarımı.sizleri çok seviyorum.
kadriyecim geçmiş olsun canım sağlık herşeyin başı.bizler yanındayız.öptüm.

Kadriyecim daha önce de 2 kez yazdım durumu ama gözden kaçtı sanırım...
Beni Ağustos 15'e yazabilirsiniz.
Umudumuz bi dahaki aya artık... :1no2:
Ayrıca yeni nickim delikızıntürküsü...

Bu topicte herkes doğal yoldan düşünüyor sanırım,hiç tüp bebekden bahseden yok..Ne güzel:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…