Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım içinden ne geçiyorsa nasıl hissediyorsan onu yap canım.hayırlısı olsun senin için.

canım ben diyorumki mesela edetten 2 hafta önce yani doğurganlık döneminde hamile kaldım acaba 2 hafta sonra adet olurmuyum...yada adet olsamda en erken nezaman belli olur..

canım ben diyorumki mesela edetten 2 hafta önce yani doğurganlık döneminde hamile kaldım acaba 2 hafta sonra adet olurmuyum...yada adet olsamda en erken nezaman belli olur..

bilmiyorumki canım.ama hamileysen adet olmazsın ki.kanda belli olur sanıım ama idrarda şu anda olmayabilir.o yüzden yapıpta çıkmadı diye moralini bozma diyorum ben.

anladım zaten şimdi yapmam daha çok erken..sadece nekadar erken belli olduğunu merak etmiştim

yeni hamişlerimiz tebrik ederim allah hayırlısıylada kucanıza almayıda nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar ne bu sesizlik ya kimseden ses çıkmıyor fırtına öncesi sessizlik gib san ki yumurtlama dönemi bu güne gelen çok ve yatak odalarına çekilmiş gibisiniz ya kaç saattir kimsecik doğru düzgün bişey yazmamış hani illa bebiş değil hiç mi konuşacak bişeyimiz yok ya.....iki kadın reeldede sanaldada bir araya gelse yazacak konuşacak çok şeyi vardırdi mi ama)))

herkese iyi akşamlar kızlar:) bu ilk yazışım. ben 2 yıllık evliyim. evlendikten bir yıl sonra çocuk yapmaya karar verdik geçen yıl. ne yazık ki iki defa gebe kaldım ve ikisinde de kaybettim bebeğimi... daha sonra depresyon tedavisine başladım ve nihayet bu ay 5 aylık bir aradan sonra ilk çalışmamızı yaptık:) beni de aranıza alır ve 5 ağustosa yazarsanız çok sevinirim:) umarım gebelik isteyen herkes bir an önce bebişlerini taşımaya başlar ve umarım bebişleriniz size benimkilerden daha sıkı tutunur kızlar

canım hoşgeldin aramıza.üzüldüm canım ama inşallah bundan sonrası hayırlı olur.güzel haberlerini hep beraber paylaşırız inşallah.

kızlar dayanamadım az önce test yaptım. günüme daha var. elim ayağım tutmuyor. 2. çizgi çok silik ama hemen 2-3 dk da çıktı. çok fenaydım kaç gündür. tansiyonum düşüo gibi oluodu ama 11e 6 çıkıodu midem fena bulanıodu. ay Allah'ım umarım test yanılmıyordur. sabah yeniden yapıcam. eğer pozitif çıkarsa kan testi. bu ay ilk defa ganophene kullanmıştım. içim içime sığmıyor. sabah haberileri veririm kızlar.

inşallah iyi haberletini alırız canım

İnşallah iyi haberlerini alırız Şeniz

2 test daha yaptım 2sindede silik yani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…