- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.141
2 test daha yaptım 2sindede silikyani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:
Fortel diye bir test var.İlişkiden 7 gün sonra kesin sonuç veriyor diye duydum..
canım fortelde yaptım onda biraz daha belirgindi çizgi :roflol: sabahın 5inde kardeşimi aldım nöbetçi eczane aradım sırnaşık şey annemlerdeyimde coksekeriremsu
Canım kaç gün var adetine?
dün akşam bende dayanamadım daha 2 gün varken test yaptım sonuç negatif off çok kötüyüm kızlar akşamdan beri kendimde değilim resmen niye olmuyor ya off isyan etmek istemiyorum ama neyi yanlış yapıyoruz nerde hata yapıyorum anlamadım çok kötüyüm ya bu ayda boşa gitti
3 yada 4 gün var sanırım sırnaşık şey ama günlerdir bi halsizlik bi mide bulantısı anlatamam. bende bundan şüphelenip yaptım testi
Artık sen her gün ,günde bir kaç kez test yaparsın..a.s
Ben de her gün yumurtlama testi yapar oldum:roflol::roflol:
inşallah hamişsindir canıma.s.:asigim:
ben direk garantiye alıp kan testi yaptırıcam sırnaşık şey açılsa hemen damlayacam kapılarına ama arıyorum cevap veren yok. 9a kadar gelirler heralde
Evet en iyisi emin olabilmek için kan testi ..Hadi bakalım inşallah güzel bir haber getirirsin bizlerecoksekeriremsu Sanırım bir kaç saat içinde sonuç belli oluyor.
kuzum dur bakalım hele. 2 gün varmış hem daha coksekeriremsu benim ilk düşüğümde 2. gün bile çıkmamıştı.
yok canım hiç zannetmiyorum artık kendimi kandırmıycam negatif biliyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor diyordum hepsini salak gibi kendim uyduruyomuşum psikolojik olarak zorla karnımı ağrıtıyorum ya nasılbişey bu ya artık hiç heveslenmiycem düşünmemeye çalışıcam tabi başarabilirsem....inşallah sende hamilesindir canım sabah sabah iyi moral olur banada dualarım seninle canım
günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???
günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???
canım benim bildiğim 3-4 gün içindede bile bazen belli oluyormuş gene için rahat etsin kan testi yaptır bence hadi mutlu haberi sonra bizimle paylaşırsın
Arkdaşlar günaydın bugün yine bhcg testi yaptıracam yine dualarınızı bekliyorum.
Arkdaşlar günaydın bugün yine bhcg testi yaptıracam yine dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?