Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dün akşam bende dayanamadım daha 2 gün varken test yaptım sonuç negatif off çok kötüyüm kızlar akşamdan beri kendimde değilim resmen niye olmuyor ya off isyan etmek istemiyorum ama neyi yanlış yapıyoruz nerde hata yapıyorum anlamadım çok kötüyüm ya bu ayda boşa gitti

kuzum dur bakalım hele. 2 gün varmış hem daha coksekeriremsu benim ilk düşüğümde 2. gün bile çıkmamıştı.

3 yada 4 gün var sanırım sırnaşık şey ama günlerdir bi halsizlik bi mide bulantısı anlatamam. bende bundan şüphelenip yaptım testi

Artık sen her gün ,günde bir kaç kez test yaparsın..a.s
Ben de her gün yumurtlama testi yapar oldum:roflol::roflol:
inşallah hamişsindir canıma.s.:asigim:

Artık sen her gün ,günde bir kaç kez test yaparsın..a.s
Ben de her gün yumurtlama testi yapar oldum:roflol::roflol:
inşallah hamişsindir canıma.s.:asigim:

ben direk garantiye alıp kan testi yaptırıcam sırnaşık şey açılsa hemen damlayacam kapılarına ama arıyorum cevap veren yok. 9a kadar gelirler heralde

ben direk garantiye alıp kan testi yaptırıcam sırnaşık şey açılsa hemen damlayacam kapılarına ama arıyorum cevap veren yok. 9a kadar gelirler heralde

Evet en iyisi emin olabilmek için kan testi ..Hadi bakalım inşallah güzel bir haber getirirsin bizlerecoksekeriremsu Sanırım bir kaç saat içinde sonuç belli oluyor.

kuzum dur bakalım hele. 2 gün varmış hem daha coksekeriremsu benim ilk düşüğümde 2. gün bile çıkmamıştı.

yok canım hiç zannetmiyorum artık kendimi kandırmıycam negatif biliyorum midem bulanıyor karnım ağrıyor diyordum hepsini salak gibi kendim uyduruyomuşum psikolojik olarak zorla karnımı ağrıtıyorum ya nasılbişey bu ya artık hiç heveslenmiycem düşünmemeye çalışıcam tabi başarabilirsem....inşallah sende hamilesindir canım sabah sabah iyi moral olur banada dualarım seninle canım

öle deme nolur. bak benim günlerdir midem bulanıo kafam bimilyon coksekeriremsu hele bi bekle belkide sandığın gibi değildir gamyoncuiremsu

günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???

canım benim bildiğim 3-4 gün içindede bile bazen belli oluyormuş gene için rahat etsin kan testi yaptır bence hadi mutlu haberi sonra bizimle paylaşırsın

aynı durumdayız canım :lepi: benimde 4-5 günüm var aynısı bendede oldu sırnaşık şey ben emen kan verdim. saat 11-12 gibi alıcam coksekeriremsu

canım benim bildiğim 3-4 gün içindede bile bazen belli oluyormuş gene için rahat etsin kan testi yaptır bence hadi mutlu haberi sonra bizimle paylaşırsın

teşekkürler canım.şuanda felaket kasığım ağrıyo.ve göğüs uçlarım okaaadar ağrıyoki hasta olucam sanki yaaa.kafam iyice karıştıı.ne yapsam bilmiyorum.testte çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası canım

günaaaydıııın kııısssslaaaarr a.s. a.s. a.s.
bol hamişli bi gün diliyorum hepimize :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…