- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.161
bebek haberi bekleyip kasığı çok ağrıyan varmı arkadaşlar??
canım bence szı kendiniz pke buyutuyosunz oyuzden sıtye bahane buluyosunz sietden faydALANLAMAY CALIŞIN ACIKCASI BEN HIÇ RAHATSIZ DEĞİLM SİETDEN BENCE İÇİNİZDEKI PROBLEMLERİ CÖZUN ONCE SİZ RAHATLAYIN ONCELİKLE AMA YINEDE SEN BILIRISN SENI RAHATLATCAKSA KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDECEKSEN ....
aklımı kaçırıcam heyecandan şimdi aradım hastaneyi 1 saat sonra çıkar dediler tatlicadiarzu
aklımı kaçırıcam heyecandan şimdi aradım hastaneyi 1 saat sonra çıkar dediler tatlicadiarzu
hayırlı haberlerini burada bekliyoruz işallah.bizede haber ver.senin günün kaç gün geçmişti.ne gibi belirtiler yaşıyosun canım.
benim geçmedi ama cumartesi yada pazar olmam gerekiyo. bugün 3 test yaptım hepsi ayrı marka hepsinde silik çıktı tatlicadiarzu
benim geçmedi ama cumartesi yada pazar olmam gerekiyo. bugün 3 test yaptım hepsi ayrı marka hepsinde silik çıktı tatlicadiarzu
arkadaşlar saat 5de dra gidicem kistim için inşallar iyi şeyler söyler dualarınıza benide katın olurmu :çok üzgünüm: çok korkuyorum büyümüş diyecek diye çünkü yine büyüdüyse dkontrol hapı verecek biliyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ......
sizin desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var eğer dkont hapı verirse bebiş olayı yine ertelenecek inş olmaz:1no2:
arkadaşım bende senin gibi birkaç gün önce test yaptırdım negatif çıktı. 15 gün sonra bir daha yaptırdım pozititif çıktı. haberin olsun.. Herşey hayırlısıyla gönlünce olsın.
aaaay nasıl heyecanlandım şimdi senin için.benimde adet günüm cumartesi ve benimde silik çıktı dün ve bu sabah.bakalım senin sonuç hamile çıkarsa bende yaptırayım kandan. hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum canım.
herkese günaydnlar..... ben bügün çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaa ayağa kalkamıyorum başım dönüyo midem çok fena eşimde nöbette bügün anlıyacağınız yanlızım burda kimsemde yok...[/QUOT
canım yanına çağırabileceğin kimse yokmu tek başına olmaz bi arkadaşın yada akraban birilerini arasan yanına gelse zorlama kendini çok dikkat etmen gerekiyor biliyorsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?