Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kıslar sizin için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla hamiş haberlerinizi alırsınız bugün
benim bu aydan hiç umudum yok yine artık üstünde durmuyorum pek sizin haberlerin pozitif olsunda sevinelim nede olsa teyze sayılır dimi yerimseniben

canım öncelikle yazdığında pke demişsin onu hiç anlamadım BENİM SÖYLEDİKLERİMİ FARKLI ANLAMIŞ OLMALISIN SİTEDEN RAHATSIZ OLAN BİRİSİ OLSAYDIM HERGÜN İŞE GELİR GELMEZ SİZLERİN MESAJLARINI TEK TEK OKUYUP HATTA HAFTA SONU YAZDIKLARINIZI BİLE OKUYUP BEN DE SABAHIN 8-9 UNDA MESAJ YAZMAZDIM HERHALDE BENİM YAZDIKLARIMI YETERİNCE GÖRMEDİN İÇİMDE HİÇ BİR PROBLEMİM YOK 9 DENEMEM HATTA 10 DİYEBİLİRİZ AMA İÇİMDE EN UFAK Bİ UMUTSUZLUK YOK O YÜZDEN ÇOOOOOOOK RAHATTIM VE RABBİM İSTEYEN HERKESE BEBİŞ VERSİN DİYORUM ZATEN ŞUANA KADAR ALLAHIMA ŞÜKÜR ARTIK OLMAZ OLMUYO BEBEK DEMEDİM AYRICA BURDAKİ ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ OKADAR ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM Kİ HAFTA SONLARI BEN YAZIŞAMIYORUM VE HAFTA BAŞINA KADAR HEPSİNİ ÇOOOOOOK ÖZLÜYORUM BUNUDA KAÇKERE ONLARA YAZMIŞTIM BU KARARIMI DA Bİ ANDA ALMADIM YANİ ŞİMDİ EN AZINDAN EŞİMİN 1-2 AY TEDAVİSİNDE ESKİSİ KADAR ÇOK GİREMİCEM AMA YİNE ARANIZDAYIM ARA SIRA YAZICAM BU AYLARDA BEBİŞ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM BAKALIM BELKİ DÜŞÜNMEYİNCE DAHA RAHAT OLUR
BİDE SENİN SİTEDEN BEN RAHATSIZ DEĞİLİM GİBİ ŞEYLER YAZMAN VE DİĞER YAZDIKLARIN BENİ BİRAZ KIRDI YANİ EN AZINDAN SENİN BÖYLE ŞEYLER YAZACAĞIN AKLIMA GELMEZDİ BELKİ DE ONDANDIR :a015:klava: KARARIMA SAYGI GÖSTERİP GÜZEL HABERİNLE GEL DİYEN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar saat 5de dra gidicem kistim için inşallar iyi şeyler söyler dualarınıza benide katın olurmu :çok üzgünüm: çok korkuyorum büyümüş diyecek diye çünkü yine büyüdüyse dkontrol hapı verecek biliyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ......
sizin desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var eğer dkont hapı verirse bebiş olayı yine ertelenecek inş olmaz:1no2:

benim geçmedi ama cumartesi yada pazar olmam gerekiyo. bugün 3 test yaptım hepsi ayrı marka hepsinde silik çıktı tatlicadiarzu

arkadaşım bende senin gibi birkaç gün önce test yaptırdım negatif çıktı. 15 gün sonra bir daha yaptırdım pozititif çıktı. haberin olsun.. Herşey hayırlısıyla gönlünce olsın.

benim geçmedi ama cumartesi yada pazar olmam gerekiyo. bugün 3 test yaptım hepsi ayrı marka hepsinde silik çıktı tatlicadiarzu

aaaay nasıl heyecanlandım şimdi senin için.benimde adet günüm cumartesi ve benimde silik çıktı dün ve bu sabah.bakalım senin sonuç hamile çıkarsa bende yaptırayım kandan. hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum canım.

canım RABBİM bir an önce iyileştirir seni inşallah iyi düşün canım iyi şeyler olsun herşeyde bi hayır vardır diyolar ya ben çok inanıyorum her hayırda bi kötülük her kötülük ardındanda bi iyilik doğabilir dualarımız seninle inşallah hemen iyileşirsin canımmmjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

arkadaşım bende senin gibi birkaç gün önce test yaptırdım negatif çıktı. 15 gün sonra bir daha yaptırdım pozititif çıktı. haberin olsun.. Herşey hayırlısıyla gönlünce olsın.

gebelik varsa sen neden tekrar tesst veriyosun canım.anlamadım.ablam 8 haftalık gebe ondan tekrar istemediler

kızlar silikse genelde var çıkıyor benimde ilkj hamileliğimde silikti sonra dr. gittim hamiştim bence ikinizde hamişsinizbizlere mutlaka bhcg değerlerinizi yazın hayırlısı Rabbim isteyen herkeze versin duarlarımız sizin le kendinize dikkat edin taze hamişler:teytey::sm_cool:

herkese günaydnlar..... ben bügün çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaaa ayağa kalkamıyorum başım dönüyo midem çok fena eşimde nöbette bügün anlıyacağınız yanlızım burda kimsemde yok...

JASMİNA canım geçmiş olsun yaaaaaaaaaaaa kötü düşünme lütfen dua et herşeyde vardır bi hayır... inan canım.umarım mutlu haberini alırız HADİ AMA TOPLA KENDİNİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…