- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.181
arkadaşım bende senin gibi birkaç gün önce test yaptırdım negatif çıktı. 15 gün sonra bir daha yaptırdım pozititif çıktı. haberin olsun.. Herşey hayırlısıyla gönlünce olsın.
herkeze günaydın arkadaşlarrr...
sanırım okuduklarıma göre inşallah bugün güzel 2 haberler alıcaz gibime geliyooo Dualarımız sizlerle dıptısdıptıs ve nalannnn inş.. güzel haberi verirsiniz bugünn
jasminia canım sende sakın kötü düşünme Allahın izniyle herşey yolunda olucak inşallahh Güzel düşün güzel olsun canım benimm Duam seninle....
kızlar herkese günaydın.
dıpdısdıptıs ve nalan82 kesinlikle hamilesiniz benimde silik çıkmıştı.hadi hayırlısı olsun.ay sonuna kadar hamişler artacak.tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah.
eylül01 canım hadi iyi haberlerini bekliyorum.değer inşallah arttmıştır.gerçi ağrın varmı dış gebelikle müthiş bi ağrı olurmuş.doktorlar emin olmak istiyor birde keseyi görmek lazım tabii bende senin gibi olmuştum.
kadriyeciğim elimden geldiği kadar liste ile ilgilenirim canım tabii maviboncukla beraber.
hadi bakalım güne güzel başladık ayıda güzel bitirelim.
jasmınia canım moralini bozma herşeyin hayırlısı bak burda sevinç üzüntü herrşeyi paylaşıyoruz canım yanındayız.öpüyorum.
günaydın canım işallah hepimize allah nasip eder.ben hala pek olasılık vermiyorum ama silik çıkması birazcık umutlandırdı beniç.adet günümü beklemeyi düşünüyorum kan testi için ama yine de belli olmaz benim işim.
gözdem dun listeyi günceleyen olmmiş snairm sne güncellermisin ama geçmiş msjalr bakman laizm cani yaa bizm gelin mevlutuz var buugnde bitarfatan hazirlik yapiyoruzzz ya kainvalidemelrdee
ya kızlar bu nasıl hastanedir böle !!!! bana negatif dedi ama değer yokmuşmuş bu ne yaaaaa!!! yok dış lab. göndereceklermiş o zaman kein sonuç çıkacakmış valla asabım bozuldu senağlama saat 4 de arayacaklar
ya kızlar bu nasıl hastanedir böle !!!! bana negatif dedi ama değer yokmuşmuş bu ne yaaaaa!!! yok dış lab. göndereceklermiş o zaman kein sonuç çıkacakmış valla asabım bozuldu senağlama saat 4 de arayacaklar
günaydın canım işallah hepimize allah nasip eder.ben hala pek olasılık vermiyorum ama silik çıkması birazcık umutlandırdı beniç.adet günümü beklemeyi düşünüyorum kan testi için ama yine de belli olmaz benim işim.
çok üzgünüm. senağlama adetim 10 gün geçti hala olmadım.hamıleyim hevesıne kapılmıştım iyice ne zaman doğum yapıcağımı bile hesapladım ama dün kan testimde hcg 10 çıktı yani yooookkkk. öncesinde idrar testi yaptım 3 keresinde silik çıkmıştı. o kadarda heveslenmiştim ama ne yazıkkı yok.:1no2: bence idrar testleri güvensiz.benneyaptımki allah isteyen herkese banada nasib etsin.. çok üzgüüüünüüümmmm......
günaydın canım.sende hamilesin madem bizi biraz aydınlatırmısın.günün geçtikten sonramı silik çıkmıştı.benim daha günüm geçmedi 3gün var.silik çizginin çıkması 5-10 dk sürdü.yanlışmıdır acaba.kasığımda ve göğsümdede ağrı var.sende de olmuşmuydu.
ya gözümle görüyorum 3 tane test 3 üde birbirinden farklı markalar. hepsi silik böle saçmalıkmı olur. beceremedik diyemiolarda dış. lab. gönderelim diyorlar. idrarda gebelik bakar gibi kanıda ölemi baktılar anlamadım bu nasıl iş. illa gidip gözlerine sokucam o testleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?