Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok teşekkür ederim.bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum.sizlerde olmasanız ne yaparım bilmem.

kadriyecim canımmmmm Allah mı yazdırdı ben daha hamile değilim 8 Ağustosu bekliyorum en iyi ihtimal 6 ağustos:)))a.s.a.s.

enelcim sakın moralini bozma .biliyosun sen nasılsan bebişin hissediyo onu üzme kendine dikkat et sadece

canımsın çok sağol tatlım sizler benim moral kaynaklarımsınız uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan hemen sizin yazdıklarınızı koşop açıyorum.moral depolayıp güne başlıyorum.hepinizi çok seviyorum.

canım bunların hepsi açıköğretim mi?anadolu üniversitesi eskişehirde ben bunları bulamadım.birde okula gittiğimde hoca benim ilk kaydımı gönderdi.açıköğretimde kontenjan sınırı yok bir tanesi yeterli dedi.bana yazdığım o kadar tercih içinden tek tercih yaptırtdı canım ya.bişey olmaz dimi gererim herhalde.giremezsem o hocayı boğarım.kendisi lisede benim fizik hocamdı.benimde hayalimdi.olmadı bu zamana kadar şimdide bebiş olacak diye açıköğretimi yazmak zorunda kaldım.benim sayısal bölüm 290 canım.

canım bilmiyorum yardımcı olamayacağım.ama adet sırasında hiç ağrım olmadı benim canım.

anladım canım haklısın.ben iktisat fakültesinden ilk başta maliye-kamu-işletme-iktisat ve çeko yazdım.hocam en çok hangisini istiyorsun dedi.maliyte dedim sadece onu yazdı girersin buna bu yeter dedi.

doktor yoktu hemsırelerde solemedı
bazı arkadaslar hamıle degılsın dıyo
bazılarıda negatıf olması ıcın 2 nın altında olması gerekıyo bende anlamadım gıttı:bbo:

canım doktorunla bi görüş bakalım o ne diyecek.hayırlısı neyse o olsun.bazen böle çıkıp sonra yükselebiliyor canım.

nasilyani canim anlamadim şimdi benn neyse silimmi sşimdi yosa kalsinmi nasilsa hamile olursun silmeye gerk kalmazz aminnnnn

CANImm NE GÜZEL SÖYLÜYORSUN TEŞEKKÜR EDERİM hamile değilim BEN 8 AĞUSTOSU BEKLİYORUM ADETİM İÇİN DAHA BEKLEMEDEYİM..allah sana da nasip etsin..canımmmmmm:1hug:

hüzün yılı pozitif olması için en az 5 in üzerinde olması gerekiyor ama bazı labaratuvarlarda değerler farklıdır kimisinde 2 bile hamişlik olarak değerlendiriliyor yani sen yaptırdığın yere açıp soracaksın başka çaren yokdilerim yeni hamişsindirde değerin bundan bu kadar düşüktür hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…