Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

telefon actım hastaneye ılla kadın dogum doktoruna muayene olucaksınız bız bılgı veremeyız dıyolar sınır oldum ya para koparmaya çalısıyolar hemen

Ay ne fena ya cevap verse sanki olucek..
HAstanelerde para tuzagi olmus artik ya.CAnim sen doktoruna baglatsaydin keske cok acil deseydin.bi dene istersen telefonda konusmayi bende merak ettim

telefon actım hastaneye ılla kadın dogum doktoruna muayene olucaksınız bız bılgı veremeyız dıyolar sınır oldum ya para koparmaya çalısıyolar hemen

Bazı doktorlar para vermeden ağızlarını bile çamazlar. Canım yakın çevrende sağlık ocağı varsa oraya git.Eminim orda bulunanlardan biri sana bilgi verir.

canım sana sonucu verirken ne cıktınıda söylemleri lazım bende 3 ay önce verdim direk lavaratuara kagıdı verirken sonucuda söyledi söylemeleri lazımdı sana

canım bu bekleyiş çok zor eminim senin için.sen devlet hastanesine mi gittin.devlet hastanesindeki doktorlar muaynehaneye gitmeden bişey demiyorlar.ben o yüzden kendi doktorumu bıraktım.özel hastaneye gidiyorum.daha az para ödüyorum hemde harika bakıyorlar.bence sen sigortan varsa özel hastaneye git derim yinede sen bilirsin.inşallah güzel haberler alırsın canım.

senin varmı yokmu anlamadım sen o sonucu eczaneye götür anlarlar bide zaten sonuç yazmıyomu rakamları yaz değerlendirelim

ya kızlar sonuc 2.0 negatıf galıba kımse kesın bısey solemıyokı kafam allak bullak oldu
aksam esım gelsın eczaneye sorduruccam eczanecı erkek utanırım ben

Enel merhaba;
güzel düşün güzel olsun.
bebeği isteyip istememe yetkisi bırak aileyi bırak anne babayı kimsede yokki
Cenabı hak isterse olur HAYIRLISIYLA..

Sen kaçyıllık evlliydin kaçıncı denemede oldu?

canım devlete degıl özele gıttım zaten devlet hıç ılgılenmıyo özelde para koparmaya calısıyo

doğru söylüyorsun canım.ama insan baskı altında olunca mutluda olamıyor.hevesi mutluluğu boğazında kalıyor.allah yüzümüze güldü ilk ayımızda hamile kaldım ben canım.yüce rabbimin gücüne gitmesin ben ve eşim çok istiyoruz.2 yıllık evliyiz.evliliğimizin bir buçuk yılı çok büyük sorunlarla geçti.şimdi mutlu olucaz diyorum ondada millet erken değilmi nasıl bakacaksın hem çalışıyorsun hem eşin askere gitmedi gibi laflar.eskiler nasıl bakmış 10 çocuğa sanki erkekler mi bakıyor bebeğe.herşey annede.hem eşim askerdeyken bana destek olur bebeğim diyorum.ikna edemiyorum.böyle işte kızlar.

canım devlete degıl özele gıttım zaten devlet hıç ılgılenmıyo özelde para koparmaya calısıyo

sigorta ile anlaşmalı özel hastane demek istedim.ben 11 milyon muayne ücreti farkı ödüyorum.kan ve idrar tam tarama testinede fark olarak 5 ytl ödedim.o yüzden dedim canım.kendi doktorum ssk da doktor ama ona gitsem 90 ytl ödüyorum canım aradaki fark büyük bunu anlatmak istemiştim.

ama geçen ay bende kan testi yaptırmak için lab. gitmiştim kaçıncı gün dediler 24. günümde 26 dan önce yanlış sonuç çıkma olsaılığı çok yüksek biz isterseniz yapalım ama çok doğru sonuç vermez diye yapmadılar. sen kaçıncıgününde yaptırdın. buda önemli bir faktör

canım bebiş kısmetiyle uğuruyla gelir derler. Hem 2 sene olmuş neresi erken benim 1,5 sene oldu başımın etini yedilerr geç kaldınız diyeee olmıcak diyeee::::)) Allah büyüktür herşeyde bi hayır vardır. Onu sana göndermesininde bi sebebi vardır. Bak eşinde askere gidiyo sana arkadaş olur. Allah onun rızkını verir. sen hiç böyle şeyler düşünme şimdi hamileliğin keyfini çıkarr tamam mı güzelimm... :CüvCüv:

çok teşekkür ederim tatlım sana.elimden geleni yapıyorum moralimi yüksek tutmak için.sizlerde sağolun canlarım.

bende çalışıyorum hemde özel sektörde..
benimde eşim askere gidecek ekim-aralık arasında 1 yıl yok. oy üzden Eylül ayında Allah'ın izniyle yapmalıyız

senin eşin ne zaman askere gidece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…