E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.721
bende çalışıyorum hemde özel sektörde..
benimde eşim askere gidecek ekim-aralık arasında 1 yıl yok. oy üzden Eylül ayında Allah'ın izniyle yapmalıyız
senin eşin ne zaman askere gidece
ama geçen ay bende kan testi yaptırmak için lab. gitmiştim kaçıncı gün dediler 24. günümde 26 dan önce yanlış sonuç çıkma olsaılığı çok yüksek biz isterseniz yapalım ama çok doğru sonuç vermez diye yapmadılar. sen kaçıncıgününde yaptırdın. buda önemli bir faktör
canım gunum 4 gun gectı benım yınede yanlıs cıkarmı acaba cunku ıdrar testıınde ıkıncı cızgı sılık cıktı
easy&fast diye bi gebelik testi var adet 2 gün gecikince yapılıyo.ondan alıp yap bence..4 gün geçmiş..çıkar büyük ihtimalle....
hüzün yılı acon gebelik testini 2 gün kala yaptım çıktı hemde 5 dkikaya kadar silik bile değildi.bence sen de sabah hemen dene hadi hakkında hayırlısı...naniknanik
o zaman biraz daha sabret canım...beklemekten başka çaren yok ama bana öyle geliyo ki sen hamişsin ..öyle hissttim bi an:1rolleyes:.
doğru söylüyorsun canım.ama insan baskı altında olunca mutluda olamıyor.hevesi mutluluğu boğazında kalıyor.allah yüzümüze güldü ilk ayımızda hamile kaldım ben canım.yüce rabbimin gücüne gitmesin ben ve eşim çok istiyoruz.2 yıllık evliyiz.evliliğimizin bir buçuk yılı çok büyük sorunlarla geçti.şimdi mutlu olucaz diyorum ondada millet erken değilmi nasıl bakacaksın hem çalışıyorsun hem eşin askere gitmedi gibi laflar.eskiler nasıl bakmış 10 çocuğa sanki erkekler mi bakıyor bebeğe.herşey annede.hem eşim askerdeyken bana destek olur bebeğim diyorum.ikna edemiyorum.böyle işte kızlar.
artık hıc bızey yapmamaya karar verdım beklıcem aklıma taktıkca regl de olamıyorum bu turlu
artık bunları düşünmek için biraz geç kalmamışlar mı... olmadan önce deseler hadi bi dereceye kadar, o da olmaz ya neyse.. ama şimdi sen hamile kalmışsın, allah hayırlısını versin, ya nasip deyip susacaklarına hala olsaydı, olur mu diye konuşuyorlarsa bence hiç üzülme çünkü ben bunda art niyet ararım. artık bu saatten sonra herkese susup oturmak, illa bi şey yapacaklarsa da sizin hayatınızı kolaylaştırmaya çalışmak düşer. böyle durup durup laf söyleyip senin de günahına giriyorlar zaten. enelcim senin canını kim sıkıyo bilmem ama ben hiç de iyi niyetli görmüyorum. boşver sen onları konuşsunlar. afedersin yakınlarına kaba bi tabir etmiş olucam özür diliyorum ama it ürür kervan yürür derler. sen üzülme yürü canım:teselli:
canım çok sağol bencede haklısın art niyet var bunda artık bende öyle yorumluyorum.kim benim hakkımda ne düşünüyorsa yüce rabbim 2 katını versin diyorum.özür dilemene gerek yok canım.bunlar insanlıktan çıkmış kişiler.ben öyle olmadığım için sadece bütün bu olanlara anlam veremiyorum.şaşkınlığım ondan yoksa hiç üzülmüyorum.öpüyorum seni.
saol canım, sen çok iyi niyetli bi insansın, burda herkese candan koşuyorsun, herkesin duasını alıyosun, bütün bu iyi niyetin mükafatını mutlaka göreceğine ben inanıyorum.
sen nerden???????.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?