Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende çalışıyorum hemde özel sektörde..
benimde eşim askere gidecek ekim-aralık arasında 1 yıl yok. oy üzden Eylül ayında Allah'ın izniyle yapmalıyız

senin eşin ne zaman askere gidece

inşallah canım eylülde yeniden bebeğine kavuşursun.eşim seneye gidecek oda topu topu 5 ay askerlik yapacak.o zamana bebek 1.5 yaşında olmuş olacak.işte boş laf benim akrabalarımın ki benim sinirimi bozsunlar yeterki.

canım gunum 4 gun gectı benım yınede yanlıs cıkarmı acaba cunku ıdrar testıınde ıkıncı cızgı sılık cıktı

easy&fast diye bi gebelik testi var adet 2 gün gecikince yapılıyo.ondan alıp yap bence..4 gün geçmiş..çıkar büyük ihtimalle....

o zaman biraz daha sabret canım...beklemekten başka çaren yok ama bana öyle geliyo ki sen hamişsin ..öyle hissttim bi an:1rolleyes:.

artık bunları düşünmek için biraz geç kalmamışlar mı... olmadan önce deseler hadi bi dereceye kadar, o da olmaz ya neyse.. ama şimdi sen hamile kalmışsın, allah hayırlısını versin, ya nasip deyip susacaklarına hala olsaydı, olur mu diye konuşuyorlarsa bence hiç üzülme çünkü ben bunda art niyet ararım. artık bu saatten sonra herkese susup oturmak, illa bi şey yapacaklarsa da sizin hayatınızı kolaylaştırmaya çalışmak düşer. böyle durup durup laf söyleyip senin de günahına giriyorlar zaten. enelcim senin canını kim sıkıyo bilmem ama ben hiç de iyi niyetli görmüyorum. boşver sen onları konuşsunlar. afedersin yakınlarına kaba bi tabir etmiş olucam özür diliyorum ama it ürür kervan yürür derler. sen üzülme yürü canım:teselli:

artık hıc bızey yapmamaya karar verdım beklıcem aklıma taktıkca regl de olamıyorum bu turlu

canım bencede bekle 2 gün sonra tekrar kan ver.o zaman kesin sonuç çıkacaktır.çünkü bhcg 2 gün aralarla yükseldiğinde kesin sonuç veriyor.sen ne moralini nede psikolojini bozma canım.beklemekten başka çare yok.idrarda ne kadar test yaparsan yap biri pozitif çıktıysa hepsi öyle çıkacaktır.kan testi seni çözüme kavuşturacak canım.sen 2 gün sonra tekrar ver bi sonuca bak kesin bişey çıkacak emin ol.çünkü bende öyle yaptırdım.hadi hakkında hayırlısı.

canım çok sağol bencede haklısın art niyet var bunda artık bende öyle yorumluyorum.kim benim hakkımda ne düşünüyorsa yüce rabbim 2 katını versin diyorum.özür dilemene gerek yok canım.bunlar insanlıktan çıkmış kişiler.ben öyle olmadığım için sadece bütün bu olanlara anlam veremiyorum.şaşkınlığım ondan yoksa hiç üzülmüyorum.öpüyorum seni.

saol canım, sen çok iyi niyetli bi insansın, burda herkese candan koşuyorsun, herkesin duasını alıyosun, bütün bu iyi niyetin mükafatını mutlaka göreceğine ben inanıyorum.

saol canım, sen çok iyi niyetli bi insansın, burda herkese candan koşuyorsun, herkesin duasını alıyosun, bütün bu iyi niyetin mükafatını mutlaka göreceğine ben inanıyorum.

sağol canım sizlerde öylesiniz.soruma yanıt vermedin ama izmirin neresindesin?

kusura bakma canım ya alışverişe çıkmayı unutmuşum, apar topar çıktım evden. sorunu da yanıtlayamadım. üçyol civarında oturuyom ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…