Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben bu ay kist var diye ilaç kullandım adı duphaston.hap 5 gün önce bitti. bu durum ben de regl gecikmesi yapar mı sizce ..bi fikri olan var mı

sen ne zaman regl oldun ki ...teleş yapma .kız belki de üstüne görme diyolar ya öyle olmuşsundur ama sen yine de bekle bakalım:dance:

a.s.herkese slmmmmm... kızlar adetin 3-4 geçikti bugün gebelik testi yaptım sonuç tabiki negatif çıktı aslında çok ama çok silik bir çizgi var yada ben öyle görmek istediğim için öyle görüyorum bilmiyorummm belkide yoktur fisfisfis ama ben halen umutluyum 1 hafta sonra tekrar yapacağım erken yaptığım için öyle çıktığına inanıyorum.
bide çok ağrım olmaya başladı sağ kasığım ağrıyor ve sağ bacağım kasıyo bunlar belirti olabilirmi acaba?

inşaallah Allah gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bekliyoruz ...:hooray:

inşaallah Allah gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bekliyoruz ...:hooray:

Amin. ALLAH hepimize vatanına milletine annesine babasına hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin. benim en büyük dileğim bu benim için kızmış oğlanmış hiç farketmez hayırsı olsunda :Saruboceq:

hakkinda hayirlisi olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…