E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.761
saol canım ınsallah bıdahakı aya kaldı eylül 1 olsun ozaman eylulden once olmam cunku
hakkinda hayirlisi olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar beide listeye ekler misiniz beklemedeyim 4 gün geçti adetim..şimdiden tşkler
sağol canım 1 hafta daha sabredip inş. size müjdeli haberi vereceğim..
kızlar yaa hamileliğin ilk belirtileri neler????
kasık ağrıları bacak kasırmaları bel ağrısı arada bir özellikle sabahları mide bulantısı falan oluyor bende vücutta intihap olduğu zamanda böyle oluyo ama ne bileyim sanki bu farklı CADIARZU
kızlar yaa hamileliğin ilk belirtileri neler????
kasık ağrıları bacak kasırmaları bel ağrısı arada bir özellikle sabahları mide bulantısı falan oluyor bende vücutta intihap olduğu zamanda böyle oluyo ama ne bileyim sanki bu farklı CADIARZU
canım bende yorgunluk uyku hali ve gögüslerde şişkinlik olmuştu.hamile olduğumu bilmiyordum.psikolojik sanmıştık arkadaşlarla.
güzelim ben zaten uyku modundayım sırnaşık şey sıcaktan heralde sürekli yatakta uyur vaziyetteyim 24 saatin nerdeyse 15 saati uyuyarak geçiyo bu sıcak havalar yoruyo beni...
vallaha canım bende aynıyım başımı kaldırasın gelmiyor.yemek yapamıyorum kokusundan tiskiniyorum bişey yiyemiyorum.25 gündür raporluyum iyice mayıştım.eşime diyom ki saç baş birbirine girdi insanlıktan çıktım diyorum gülüyor.yatmaktan başka bişey yapmıyorum.işe nasıl başlıcam bilmiyorum vallaha.
bir başka forumda da yazdım..
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..
şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???
canım ben yemek yapıyom ama evin temizliğini eşime yaptırıyom çok sıcak nefes alamıyom fenalaşıyom diyom sağolsun hemen eline alıyo süpürgeyi bezi yapıyo valla hemde çok güzel yapyo Şeniz
ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
ay duzgun yazamamisim yani idrar testi yapsam 3 4 gun adet gecikmesinde sonuc arkadslar varmi
canım asi melekcim sende belirtiler var sanırım bu ay ben sen çokta hırslı buldum.hadi allahın izniyle inşallah bu ay hamiş olacaksın.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?