Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar yaa hamileliğin ilk belirtileri neler????
kasık ağrıları bacak kasırmaları bel ağrısı arada bir özellikle sabahları mide bulantısı falan oluyor bende vücutta intihap olduğu zamanda böyle oluyo ama ne bileyim sanki bu farklı CADIARZU

canım bende yorgunluk uyku hali ve gögüslerde şişkinlik olmuştu.hamile olduğumu bilmiyordum.psikolojik sanmıştık arkadaşlarla.

hamilelikte de bu belirtiler var ama yine de kesin sonuç için bekle bence..süprizzzzz

canım bende yorgunluk uyku hali ve gögüslerde şişkinlik olmuştu.hamile olduğumu bilmiyordum.psikolojik sanmıştık arkadaşlarla.

güzelim ben zaten uyku modundayım sırnaşık şey sıcaktan heralde sürekli yatakta uyur vaziyetteyim 24 saatin nerdeyse 15 saati uyuyarak geçiyo bu sıcak havalar yoruyo beni...

güzelim ben zaten uyku modundayım sırnaşık şey sıcaktan heralde sürekli yatakta uyur vaziyetteyim 24 saatin nerdeyse 15 saati uyuyarak geçiyo bu sıcak havalar yoruyo beni...

vallaha canım bende aynıyım başımı kaldırasın gelmiyor.yemek yapamıyorum kokusundan tiskiniyorum bişey yiyemiyorum.25 gündür raporluyum iyice mayıştım.eşime diyom ki saç baş birbirine girdi insanlıktan çıktım diyorum gülüyor.yatmaktan başka bişey yapmıyorum.işe nasıl başlıcam bilmiyorum vallaha.

bir başka forumda da yazdım..
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..

şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???

canım asi melekcim sende belirtiler var sanırım bu ay ben sen çokta hırslı buldum.hadi allahın izniyle inşallah bu ay hamiş olacaksın.amin.

canım ben yemek yapıyom ama evin temizliğini eşime yaptırıyom çok sıcak nefes alamıyom fenalaşıyom diyom sağolsun hemen eline alıyo süpürgeyi bezi yapıyo valla hemde çok güzel yapyo Şeniz
ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

vallaha ne diyelim bende pek bişey dememiştim ama senin yaklaşım gayet mantıklı geliyor.kimya ile bağlantılı madde özelliklerini göz önüne alırsak yani pekte güvenilir olmuyor canım.

herkese selam kizlar
29 unda adet olmam gerekiyordu belki okuyanlar bilir ama ondan once 15 gundur yani yumurtlama gunumden sonra kasik bel agrim hic bitmedi.4 gundur de goguslerim sisti rengi koyulasti .Ve uclari cikti yani hani usuyunce cikaryasırnaşık şey normalde benim oyle gozukmezdi.Simdi hayatta 4 saat idrarimi tutamam.sizde yarin yapsam eger gebelik varsa cikarmi????

çok haklısın canım canı gönülden bi aminnnn diyorum.bizimde ayın 10 una kadar ev taşınacak eşim ben yapıcam sen sakın elini bişeye sürme diyor.onlar olmasa ne yaparız bilmiyorum.allah başımızdan eksik etmesin. amin.

ay duzgun yazamamisim yani idrar testi yapsam 3 4 gun adet gecikmesinde sonuc arkadslar varmi

canım bilmem ama belirtilerin var gibi anlattıklarına göre.bence ne zaman içinden geliyorsa o zaman yap derim.olmadı negatif çıktı adet olmazsan 1 hafta içinde tekrar yap derim canım.

canım asi melekcim sende belirtiler var sanırım bu ay ben sen çokta hırslı buldum.hadi allahın izniyle inşallah bu ay hamiş olacaksın.amin.

hırs kelimesi bile az kalır yanımda inanırmısın bugün yaptığım testin negatif çıkması beni hiç üzmedi çünkü biliyorumki erken yaptığım için öyle çıktı gör bak 1 hafta sonra tekrar test yaptığımda burda bağıra bağıra ben hamişim :CüvCüv: :teytey: diye müjdeyi vereceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…