E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.781
hırs kelimesi bile az kalır yanımda inanırmısın bugün yaptığım testin negatif çıkması beni hiç üzmedi çünkü biliyorumki erken yaptığım için öyle çıktı gör bak 1 hafta sonra tekrar test yaptığımda burda bağıra bağıra ben hamişim :CüvCüv: :teytey: diye müjdeyi vereceğim...
canım bilmem ama belirtilerin var gibi anlattıklarına göre.bence ne zaman içinden geliyorsa o zaman yap derim.olmadı negatif çıktı adet olmazsan 1 hafta içinde tekrar yap derim canım.
hırs kelimesi bile az kalır yanımda inanırmısın bugün yaptığım testin negatif çıkması beni hiç üzmedi çünkü biliyorumki erken yaptığım için öyle çıktı gör bak 1 hafta sonra tekrar test yaptığımda burda bağıra bağıra ben hamişim :CüvCüv: :teytey: diye müjdeyi vereceğim...
Sagol canim cevabin icin yarin sabah yapiyim bakalim hayirlisi kendimi hep cok kaptirmiyim diye telkin ediyordum ama bu kadr cok belirti olunca insan istermez heyecanlaniyor..Yarin sabah hayirli bir haber veririm ins burdan
bugün düğün var düğüne hep eş dost akraba falan gelecek belki düğünde müjdeli haberi veririm diye yaptım yoksa sabredecektim neyse demekki kısmet değilmiş azıcık daha sabretmem gerekiyormuşbundan bende eminim.hissediyorsun hamiiş olduğunu hadi haberlerini bekliyorum.gerçi bende haziran ayında 3 kere test yaptım.sonuncusunda çıktı.senin ki gibi yanii.erken yaptıklarım çıkmadı.sonra inanamadım 2 tane daha yaptım onlarda pozitif çıktı.
bugün düğün var düğüne hep eş dost akraba falan gelecek belki düğünde müjdeli haberi veririm diye yaptım yoksa sabredecektim neyse demekki kısmet değilmiş azıcık daha sabretmem gerekiyormuş
kızlar benim sorum havada kaldı ama kimse yorum yapmıycak mı?:çok üzgünüm:ben kist var diye duphaston kullandım hap biteli 5 gün oluyo yarın da regl günüm acaba bu durumda gecikir mifisfisfisbu arda kasık değil de tam rahimimin olduğu kısım sancılanıyo bu nedir ?lütfen cevaaaaaaapklava:
kızlar benim sorum havada kaldı ama kimse yorum yapmıycak mı?:çok üzgünüm:ben kist var diye duphaston kullandım hap biteli 5 gün oluyo yarın da regl günüm acaba bu durumda gecikir mifisfisfisbu arda kasık değil de tam rahimimin olduğu kısım sancılanıyo bu nedir ?lütfen cevaaaaaaapklava:
güzelim senin kistin nasıl bir kist? bende daha önceleri adet gecikmesinden dolayı kist oluşmutu ilaç kullandım seninki gibi rahim bölgemde ve kasıklarımda çok sancım oldu ve parça parça kan şeklinde adet gördüm sonrada düzeldi
simdilik kendınze iiy bakın gece ğirmeye calışıırm inş optum ayy mısafirelrden kurtulamdık tobe töbee şimdieannemelrdemisafır var dayımalr yengemler dedmler faln cay doldurmaya giidyorum hepiniziz opuyorummmmmmm
simdilik kendınze iiy bakın gece ğirmeye calışıırm inş optum ayy mısafirelrden kurtulamdık tobe töbee şimdieannemelrdemisafır var dayımalr yengemler dedmler faln cay doldurmaya giidyorum hepiniziz opuyorummmmmmm
kızlar ben bi topik açmak istiyorum nasıl nerden açılıyor bilen varmı yaaa?
güzelim topik ne? fisfisfis
başlık yani yeni bi konu canım.
teyzemin adıda kadriye......
keşke annem dedem annanem dayım yengem......hepimiz bi arada olsak:çok üzgünüm:.ben çay servisi yapsam:çok üzgünüm:.ne güzel.ama olmuyo işte.özledim o günleri.
:CüvCüv:ağustosta bende hamiş olmak istiyorum.listeye yazabilirsin:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?