Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enelciim sanrim seni biraz uzmusler ama demek ki her ailede bi luzumsuz cikiyor benimde gorumcem ilk cocugunu tedaviye son verdikten sonra hamile kalmis simdi ikinci icinde tedaviye basladi ve ilk cocuktan once dedikleri ameliyati yapmalari gerektigini soyledi doktoru gorumcemde ameliay oldu yumurtaliklarinin zari kalinmis deldiler hamile kalabilmesi icin ve ameliyattan sonra hemen hamile kaldi ben 1 yildir ugrasiyorum kendim hamile kalmis gibi sevindim ama gorumcemin gorumcesi tel de demedigini birakmadi daha 4 yasinda bi cocugu varmis ona bakmis egitebilmis terbiye edebilmismide ikinciyi yapiyomus ne gerek varmis dogruyu soyleyeyim mi hic sevinmedim gerek yoktu dedi ki gorumcem cocuk icin ameliyat oldu kafana takma canim o cocuk senin ve kimse ne zaman ne kadar cocuk yapacagina karisamaz Allah tamamina erdirsin insallah

kadriyrciğim milkshake arkadaşımızda beklemede gözüküyor onuda hamişlerinarasına alabilirsin başka bir topikte gördüm yazısını

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar sonunda rabbim dualarımı kabul ettim adetim 2 gün geçti pazartesi regl olmam gerekiyordu hala olmadım kaç gündür ucuz testlerle uğraşıyordum inanın kafayı yiyecektim hep hayaletğibi silik renksiz çizgiler görüyordum bu akşam önce oncomed adlı testten yaptım ikinci pembe çizgi hemen çıktı gözlerime inanamadım daha doğrusu inanmak hayal kırıklığına uğramak istemedim....

yanımda clear blue test vardı ama sabah yapayım diye düşünüyordum ama dayanamadım az önce yaptım ve onda da silikte olsa + çizgisini gördüm allahım sana şükürler olsun kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız.... hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde ben şu durumu atlatayım rabbimde sizlere tez zamanda çifter çifter çizgileri görmeyi nasip etsin hepinizi çok seviyorum....

kızlar bir sorum var ben dr. ne zaman gideyim

kızlar bende bişe soracam benim iki haftadan beri midem bulanıyo baş dönmelerimde oluyo gözlerim kararıyo ve kasıklarımda igne batması gibi agrılar oluyo ve belime vuruyo agrılarım hamiş kalmış ola bilirmiyim çarşamba günü pazara gitim ve birden gözlerim karardı bayılcak gibi oldum başım döndü hemen parka oturdum yüzme soguk su döktüm biraz oturduktan sonra kendime geldim eve zor düştüm hamilelik belirtileri olabilirmi

güzelim her insanda hamilelik belirtileri farklidir başkasinda olan sende olmayabilir sende olanda başkasinda olmaya bilir inşallah hamilesindir ama bide sicaklardanda birden tansiyonun düşmüş ve gözlerin kararmiş olabilir rabbim hayirlisini versin rabbim neylerse güzel eyler bol bol dua at allah a emanet ol

morboncuk bu yazdıklarım bende ilk defa oluyo sıcaktan olmuştur diyon ama evim serin evdede oluyom midem bulanıyo dedigin gibi allah hayırlısıı versin herkestede farklı ola bilir ama aynı şeyleri yaşayan vardır diye yazdım genede cevaplarınızı bekliyom kızlar

Son düzenleme:
Canim adetin in zamani geçtimi inaşşal hamilesindir bendede oluyordu arasirada ondan öyle yazdim canim ümidini kirmak için değil yanliş anlama

sen iyimisn san:uhm:cadiarzuki caninbişiye sikilmiş gibi geldi canim

yok canim bişeye canim sikilmadi 2 ay önce dolgu yaptirdim dişime ama bu gece beni uyutmadi ağriyo dişlerim bir birine deyince elekterik çarpmiş gibi oluyorum zaten bu dişlerden çok çekiyorm irsi annemin ve babamin dişleride sağlam değillerdi onlara benziyo

canim adetine daha 10gün var belirti bekelmek yanliş olur sakin ol inş olur tatlim siz calişin daha birkaç gün daha calişin bakemmm

kadriyecim zaten belirti beklemiyomda merak ettim benim 3. hamileligimdede aynı böyle adetime 10 varken sadece karnım agrıyodu hani keskin bişeyi derinin üstüne koyupta cevirirsin de acır ya aynı öyle olmuştu şimdide aynı yazdıgım gibi oluyo ben yazmıcaktım buraya şimdilik adetimi beklicektim ama dayanamadım yazdım işte merak ettim neden ola bilir diye neyse öptüm sizi

ALINDINMI CANIM BANA KUSRA BAKMA EMI BENDE BELE SANKI EBLİRTİ VAR DİORUM SEVINIYORUM SONRA HUSRANA UGRUYORUMOYUZDEN UYARMK İSTEDİM SNEI SİZ CALIŞIN DAHA VAKTİN VARMIŞ:teytey: MIŞ CANIM

vallahide alınmadım kız dedigim gibi fazla merak ettim neden oluyo böyle diye alıncak bişe yok bunda zaten biz burda bu tür konuları birbirimizle paylaştımız için bende paylaşmak istedim bunda alıncak hiç bişe yok dedigin gibi calışmalarımda devam ediyoruz :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canlarim hepinize gunaydinlar 29 temmuz adert gunumdu ve dun aksam test yaptim negatif sabahta adet olmusum zaten.Ama moralim iyi kahrolurum saniyordum ama cok sukur iyiyim.onumde yeni bir ay daha var ve adet oldum ya olmasaydim oda ayri bir dert olurdu.
Bende bir suru belirti yasadim bundan sonra belirtilere guvenmek yok...

Benide 28 agustosa eklerseniz cok sevinirim.RAbbim insaallah bu ay yuzumuzu guldursun.

varsa çıkar tabiki suaya ne duruyorsun yapsana

4 saat idrar tutma olay ıdaha çok adet geçikmesi yasanmadan yapılacak testler için
adet geçikmesi olmus birkaç gunde geçmis beklemene falan gerek yok varsa hemen çıkma ihtimali yuksekk
yap ve bizlere hemen sonucu yazz

Ayy canimsim benim ama dun gece adet olmusum artik umitler bu aya kaldi dicez calismaya devam edicez

Ayy canimsim benim ama dun gece adet olmusum artik umitler bu aya kaldi dicez calismaya devam edicez

ya canım ben duna ksamdan olan mailleri okuyup yanıtlayarak ilerliyordum adet olduguun okumamıstım tabi yanıtımı yazdıgımda dedigin gibi adet olmakta birsey gercekten insan ibirkaç gun geçip olamayınca ve bebek de olmayınca çok kotu hissediyor. en azından saglıklıyım diyebiliyorsun adet olduukca umutlar diger aylara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…