- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.801
kızlar bende bişe soracam benim iki haftadan beri midem bulanıyo baş dönmelerimde oluyo gözlerim kararıyo ve kasıklarımda igne batması gibi agrılar oluyo ve belime vuruyo agrılarım hamiş kalmış ola bilirmiyim çarşamba günü pazara gitim ve birden gözlerim karardı bayılcak gibi oldum başım döndü hemen parka oturdum yüzme soguk su döktüm biraz oturduktan sonra kendime geldim eve zor düştüm hamilelik belirtileri olabilirmi
sen iyimisn san:uhm:cadiarzuki caninbişiye sikilmiş gibi geldi canim
canim adetine daha 10gün var belirti bekelmek yanliş olur sakin ol inş olur tatlim siz calişin daha birkaç gün daha calişin bakemmm
canim ben çikiyorum dayanamiyorum ağrisina daha sonra görüşürüz hayirli geceler allah a emanet ol
ALINDINMI CANIM BANA KUSRA BAKMA EMI BENDE BELE SANKI EBLİRTİ VAR DİORUM SEVINIYORUM SONRA HUSRANA UGRUYORUMOYUZDEN UYARMK İSTEDİM SNEI SİZ CALIŞIN DAHA VAKTİN VARMIŞ:teytey: MIŞ CANIM
herkese selam kizlar
29 unda adet olmam gerekiyordu belki okuyanlar bilir ama ondan once 15 gundur yani yumurtlama gunumden sonra kasik bel agrim hic bitmedi.4 gundur de goguslerim sisti rengi koyulasti .Ve uclari cikti yani hani usuyunce cikaryasırnaşık şey normalde benim oyle gozukmezdi.Simdi hayatta 4 saat idrarimi tutamam.sizde yarin yapsam eger gebelik varsa cikarmi????
varsa çıkar tabiki suaya ne duruyorsun yapsana
4 saat idrar tutma olay ıdaha çok adet geçikmesi yasanmadan yapılacak testler için
adet geçikmesi olmus birkaç gunde geçmis beklemene falan gerek yok varsa hemen çıkma ihtimali yuksekk
yap ve bizlere hemen sonucu yazz
ya arkadşalr şimdi temmu başindan beri beklemede olna lar var napcam onlari ben yaa sileyimmi agustos ayi başladi dimi ama
Ayy canimsim benim ama dun gece adet olmusum artik umitler bu aya kaldi dicez calismaya devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?