- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.821
kadriyecim canım beni listeden sil. adet oldum zati.. birde sanırım ikinci çocuktan vazgeçtik biz(
günaydın arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz bu sabah geldi kırmızılar hemde iki günöncesinden geldi üzgünüm
morboncuuuk tebrik ederim yaaa hamişmişsinçooooooooook sevindim:teytey::dance: benim de bugün regl günüm ama inş olmam tabi..yine de kısmet artık:CüvCüv:
günaydın kızlar.
morboncuk canım geçmiş olsun.kızlar morboncuk hamile değil.milkshake hamile onu yazmış haberimiz olsun diye.
suaya-leylim-vahim canlarım inşallah diğer aya hamiş olarak görürüm sizi.yeni adet tarihlerinizi vermeyecekmisiniz?
armağanım neden ikinci çocuktan vazgeçtiniz kötü bir durum yok dimi canım?
herkese merhabalr kızlar a.s. adetime 3 gün var daha ama ben dayanamayıp 3 gün önce idrar testi yaptım 2 tane. ikisinde de çift çizgi çıktı. ama yine de tam sevinemiyorum. daha önce 2 bebişim de gitti benden çünkü senağlama 2 hafta sabredip dr a gideceğim. umarım bu sefer kalp atışlarını duyarım:) allah'ım her isteyene nasip etsin :Saruboceq:
ben daha regl olmadım ki canım:1rolleyes:yanlışlık var ..ben beklemedeyim henüz.:CüvCüv:
herkese merhabalr kızlar a.s. adetime 3 gün var daha ama ben dayanamayıp 3 gün önce idrar testi yaptım 2 tane. ikisinde de çift çizgi çıktı. ama yine de tam sevinemiyorum. daha önce 2 bebişim de gitti benden çünkü senağlama 2 hafta sabredip dr a gideceğim. umarım bu sefer kalp atışlarını duyarım:) allah'ım her isteyene nasip etsin :Saruboceq:
öncelikle tebrik ederim hamilesin canım.bende adetime 4 gün kala yaptım ve silik çift çizgi çıktı ve şuanda hamileyim çok şükür..ben bugün keseyi görmeye gitcem.kalp atışlarını ne zaman duyarım acaba??
öncelikle tebrik ederim hamilesin canım.bende adetime 4 gün kala yaptım ve silik çift çizgi çıktı ve şuanda hamileyim çok şükür..ben bugün keseyi görmeye gitcem.kalp atışlarını ne zaman duyarım acaba??
kızlar başlığı değiştirttim....temmuz geride kaldı artık...inşallah tüm bebiş isteyenler ağustos ve eylülde bu hayallerine kavuşurlar....
aaa nası yani muzeyyen vazmı geçtiniz gercektende olmuyor diyemi baska fikirler nedeniylemi ???
korunacakmısınız yani bundan sonra anlamadım çok istiyordun ??? çok sasırdımmm
canım biz bir yıl önce karar verdik bebeğe. hamile kaldım fakat dediğim gibi birincisi düştü, ikincisinde ise kalp atışı duyamadık ve kürtaj :çok üzgünüm: sonra da dprsyn tedavisi. 5 ay sonra bu ay denedik ve şimdi öyle görünüyor işte bilmiorum. nalan82 canım bu arada gebelik kesesi sanırım 5 haftalıkkken, kalp atışları da 6 haftalıkken görülebilior ama göremezsen de korkma hemen. biraz daha bekle. bazen geç de çıkabilior. enel17 teşekkür ederim canım ya. ben nefret ediorum kan tahlilinden. bu ay akışına bırakacağım ve direk dra gideceğim. gebe olduğum bence kesin çünkü hayatımda ilk defa göğüslerimde böle kabarcıklar ve damarlanmalar oluştu. akışına bırakacağım bu sefer kızlar. su akar yatağını bulur :içelim: en kısa zamanda hepinizden iyi haberler almayı umuyorum kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?