Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye24 çok isterim tabi ya ama ne bileyim hani böle keseyi gördükten sonra yapsak daha iyi olmaz mı sanki:)) morarmaktan bıktım çünküüüüüüüüü:))))))))

canım bazı beklemeiğimiz madidi sorunalr çıktı malesef.. sıkıntımız var şuara.. bizde vazgeçtik istemdende olsa(senağlama

ahh canım kıyamam sana zor bir karar olmalı senin için.inşallah hakkınızda hayırlısı olur.zaten korunmayacakmışsın o yüzden bebiş belki olur.hem allahın izniyle bebiş kısmetiyle gelir canım.

arkadaşlar ben adet oldum beni listeden silebilirsiniz..gelecek ay için tarih vermiyorum çünkü bebek konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var...

arkadaşlar ben adet oldum beni listeden silebilirsiniz..gelecek ay için tarih vermiyorum çünkü bebek konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var...

canım üzülme.ne oldu bakalım fikrini bu kadar değiştirecek kadar önemli , özel değilse tabii dinlerim canım.özelsede paylaşmak istersen özelden mesaj yaz.

Kızlar selam. Tatilden yeni döndüm . Regl oldum 25 Temmuzda. Yeni tarih vermiyorum eşim burada olmadığı için 3 ay hamile kalmam mümkün değil. Sevgiler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…