- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.861
kadriyecim milkshake hamiş değilmiş canım az önce okudum
ay canım kusura bakma ya.test mi yapmıştın onu yazacaktım sanırım.bu arada kızlar bütün hamişler başka topiklerde.mart ayı anne adaylarında mesela acibiber ve umudum01.benim dışımda herkes başka yere gitmiş yafff.ben ne safmışım:sm_confused:
kızlar listeye ekleyin benide bugün hamile olduğumu öğrendim:)darısı herkesin başına aminnnnnnnnn
kızlar listeye ekleyin benide bugün hamile olduğumu öğrendim:)darısı herkesin başına aminnnnnnnnn
canım üzülme.ne oldu bakalım fikrini bu kadar değiştirecek kadar önemli , özel değilse tabii dinlerim canım.özelsede paylaşmak istersen özelden mesaj yaz.
[b birgün dünyaya ait buyuk bi derdin olursa sakin rabbine dönüp ‘”_benim çok büyük bi derdimvar ‘ deme. Derdine dönüp ‘”_benim çok büyük bi rabbim var “de
evet kizlarrrrrrr bu ay doğum kontrol hapi kullandim..şuan günüm 2 gün geçmiş durumda hiç adet belirtimde yok..bir an önce olsamda gidip baktirsam kistlerim küçülmüşmü??? Umarim çok gecikme yapmaz bu hap
günaydın kızlar.
bugün güne kötü başladım moralim çok bozuk.kanamam başladı tekrar birazda ağrım var.ne oluyor içerde anlamıyorum bir türlü neden böyle oldu.başından beri düşük tehlikem devam ediyor.inşallah çok fazla devam etmez ve artmaz.doktor ağrın artarsa gel dedi.hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?