- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.881
evet kizlarrrrrrr bu ay doğum kontrol hapi kullandim..şuan günüm 2 gün geçmiş durumda hiç adet belirtimde yok..bir an önce olsamda gidip baktirsam kistlerim küçülmüşmü??? Umarim çok gecikme yapmaz bu hap
evet kizlarrrrrrr bu ay doğum kontrol hapi kullandim..şuan günüm 2 gün geçmiş durumda hiç adet belirtimde yok..bir an önce olsamda gidip baktirsam kistlerim küçülmüşmü??? Umarim çok gecikme yapmaz bu hap
sudenazcım hoşgeldin canım umarım kistlerin küçülmüştür benimde yumurtalığımda kist çıktı ama banada doktorum duphaston verdi bende onu kullanıyom ilacım bitince adet olacakmışım doktorum kistimin küçülüp küçülmediğine bakacak inşallah küçülmüştür..
seninle aynı durumdayız canım
benim duphaston 1 hafta önce bitti dün de regl olmam lazımdı olmadım ...hap mı geciktirdi yoksa hamişlik olabilir mi bilmiyorum:1rolleyes:
tabi anlatırım canım ben 1 senelik evliyim ve 1 senedir isityoruz:)
ama olmadı. 6 ay tedavi oldum önce klomen kullandım kist yaptı işe yaramadı daha sonra rahim filmi tek tüp kapalı çıktı daha sonra 1 aşılama oda hüsranla bitti ve ben artık çok yorulmuştum ve eşime tedaviye ara vermeyi önerdim oda sen bilirsin dedi..bende pko var dediğim gibi ve hormonlarım alt üst durumdaydı doktor erken menopoz dedi ve yıkıldım o an çünkü ben 25 yaşındayım..2 ay kadar tedaviye ara verdik ben hayıt kullanmaya başladım ve çörekotu bal karışımı düzenli kullandım ama ve 2. ayın sonun hamiş kaldım ve dün öğrendim ve dün eşimin doğum günüydü ona çok güzel bir hediye oldu kızlar.allah herkese nasip etsin..
inşallah hamilesindir canım bana bu ilacı verirken doktorum hamile kalailirsin bu ilaçla demişti bu ilaç rahimi destekliyomuş belli olmaz belkide hamişsindir sendede kistmi vardı benim ilacım yarın son bakalım ne olacak bu kisten bir kurtulsam zaten eylülde klomene başlıcam mevlam inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda gönderirfisfisfis[ gonaphene vermişti ondan sonra yumurtalık25 mm olmuş duphaston verdi.1 hafta önce de duphaston bitti ama hala regl olmadım kistten mi acaba yoksa hamişlikten mi meraktan ölcem yaaa...CADIARZU
canım sağol yaaa...valla iyi ki buraya üye olmuşum...insanın derdini paylaşabileceği birilerinin olması ne kadar güzel.
GÜNAYDIN CANIM.. İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFANI VERİR.. TEZ ZAMANDA DA HAYIRLI EVLATLARA SAHİP OLURUZ.. BENİDE LİSTEYE EKLERMİNİ.. DR. KORUN DEDİ 3 AY AMA DAYANAMADIM OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ DİYORUM.. SABREDEMEDİMANNE OLMAK İÇİN CAN ATIYO:CüvCüv:RUMgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?