- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.901
canim bneim hoşgeldin nasil rahatladinmi artik.özledik seni yaa
ya bıde arkadaşlr benım punum nıye artmıyo yaaa kaç zmandır 32 puanım ::)
send e sırnaşık şey:hooray:a.s.a.s.bana puan verseneeee
sudenazcım canım hoşgeldin nasılsın iisin yazdıklarından belli neler yaptın ii ce bi eğlendin umarım bizimde 30 küsür tane taklacı güvercinimiz var terasta kuşların rehabilite yetenekleri çok güçlüdür cicimmm.. balıkta 10 sene besledim lepistes ve japon türleri ..hayırlı olsunnnn
kadriyecim ahanda bende oy verdim hehehe...sen nasılsınnnn??
bu ara da kızlar ben bu ay tedavime ara verdim . bu ay da böle denicez olmadı önümüzdeki ay göbekten iğnelere geçcezzz
ayy sğl canımmm teşekkürlerr canım doktorun inş güzel haberler verir tatlı ıkma canını sen rahat ol emi hangi doktora nerye gidiyodun buarda sen
kızlar siz ssk ya bakmyı biliyonzumu ben dundne beri ugrasıyorum ama bulamdım yaaaa
Merhabalar arkadaşlar bende araniza katilmak istiyorum. 22 yaşindayim ve 4 yillik evliyim. 10 gün içinde adet olup 2. Günü muayene için doktora gideceğim. Dondurulmuş embriyolarimi transfer edecekler.transferim büyük ihtimalle ağustos sonu eylül başi gibi olacak inşallah. Benide listeye yazarsaniz sevinirim. 1. Tüp bebek denememde hamile kaldim ama bebeğim 2,5 ayliiken karnimda öldü ve 1 ay önce kürtaj oldum doktorum pko hastasi olduğum için kistlerim yenilemeden diğer embriyolarida transfer edelim rahim temizken dedi. Heyecanliyim ama ilkine göre daha az. Rabbim hepimize haiyrli sağlikli evlatlar nasibetsin inşallah.
günaydın kızlar.
bugün güne kötü başladım moralim çok bozuk.kanamam başladı tekrar birazda ağrım var.ne oluyor içerde anlamıyorum bir türlü neden böyle oldu.başından beri düşük tehlikem devam ediyor.inşallah çok fazla devam etmez ve artmaz.doktor ağrın artarsa gel dedi.hepinizi öptüm.
olur canım sğl yazayım numaramı ok 3501200669554 canım nuaram bakabilrsen çok sevınrım temmuzda yatmışmı diye merk ediyorum
Teşekkürler enel inşallah bu sefer herşey yolunda gider
enelcim hiç üzülme moralinde yüksek tut benim ablamında aynı oldu kanaması vardı geçti ama şimdik 7 aylık hamile ama düşük tehlikesi var doktoru ona iş yapmıcan dedi sen hicbişe yapma devamlı yat doktorunda ilaç verdiyse kullan işleri boş ver bebekten önemlimi işler kendine dikkat et:1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?