E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.921
slm kızlar nasılsınız.ben yeni üye sayılırım.ben 1 yıl 2 ay oluyo evleneli.bu 4. ayımız ve beklemedeyiz.umudumuz bu ayda artık.
Kadriş her şey yolunda canım. Eşimle ayrılmaya karar verdik önce çok kötü kapıştık ama sonra toparladık yine. Tatil de çok güzel geçti. Bu arada Sudenazcım hoşgeldin aramıza yeniden. Seni özledim Walla. Muhabbet kuşları iyi olmuş ama doktoruna sor sanırım evde olmaması gerekiyor özellikle hamiş kalınca. Kızkardeşim aşılama yaptırdığı dönem biz bizim kuşları içeri odaya koymuştuk. Öptüm...
hoşgeldin canım.inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.iyi vakit geçirmen dileğiyle.
Merhabalar arkadaşlar bende araniza katilmak istiyorum. 22 yaşindayim ve 4 yillik evliyim. 10 gün içinde adet olup 2. Günü muayene için doktora gideceğim. Dondurulmuş embriyolarimi transfer edecekler.transferim büyük ihtimalle ağustos sonu eylül başi gibi olacak inşallah. Benide listeye yazarsaniz sevinirim. 1. Tüp bebek denememde hamile kaldim ama bebeğim 2,5 ayliiken karnimda öldü ve 1 ay önce kürtaj oldum doktorum pko hastasi olduğum için kistlerim yenilemeden diğer embriyolarida transfer edelim rahim temizken dedi. Heyecanliyim ama ilkine göre daha az. Rabbim hepimize haiyrli sağlikli evlatlar nasibetsin inşallah.
olur canım sğl yazayım numaramı ok 3501200669554 canım nuaram bakabilrsen çok sevınrım temmuzda yatmışmı diye merk ediyorum
Kadriş her şey yolunda canım. Eşimle ayrılmaya karar verdik önce çok kötü kapıştık ama sonra toparladık yine. Tatil de çok güzel geçti. Bu arada Sudenazcım hoşgeldin aramıza yeniden. Seni özledim Walla. Muhabbet kuşları iyi olmuş ama doktoruna sor sanırım evde olmaması gerekiyor özellikle hamiş kalınca. Kızkardeşim aşılama yaptırdığı dönem biz bizim kuşları içeri odaya koymuştuk. Öptüm...
kızlar adetim 2 gün geçiyor daha olmadım hamişmiyimdir sizce adet olcam gibi kasık ağrısı oluyor ama olmuyorum hadi hayırlısı böyle bi durumla karşılaşan varmı kasık ağrısı neden oluyodur hadi byyyyy
sudecim hoşgeldinnn kimse kızmasın bana nolur ama sen olmadan hiç tadı yoktu buranın sen yokken bende hiç girmedim şimdi seni görünce çok sevindimm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ssk numaramı yazdıgım msj varya onu sılebilrmisn yada ben sılebilrsem nasıl sılınıyorrr
Şeniz Şeniz Şeniz CANIM BENİMMMMMM SENDE HOŞ GELDİNNNNNN..UMARIM İYİSİNDİR..MORALLERİ DÜZELTMİŞSİNDİRRRRRR :1hug:
canımm valla çalışmalara ara verdik işe girdimm 12 gündür çalışıyorum inşalaah bikaç ay sonra çalışmalara başlıcamm... şuanda haklarımnı öğrenmeye çalışıyorumm kaç ay sonra hamile kalırsam beni işten atamazlar diee...bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmii
moralim çok iyi artık stresli değilim ve eşimle istediğim için birlikte oluyorum ve çok mutluyum özgüvenim yerine geldi şimdilik durumlar böyleea.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?