Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kadriş her şey yolunda canım. Eşimle ayrılmaya karar verdik önce çok kötü kapıştık ama sonra toparladık yine. Tatil de çok güzel geçti. Bu arada Sudenazcım hoşgeldin aramıza yeniden. Seni özledim Walla. Muhabbet kuşları iyi olmuş ama doktoruna sor sanırım evde olmaması gerekiyor özellikle hamiş kalınca. Kızkardeşim aşılama yaptırdığı dönem biz bizim kuşları içeri odaya koymuştuk. Öptüm...

canım çok sevindim adına.inşallah çok mutlu olursunuz.bu arada şerenimde eşiyle ayrılmaya karar vermişler psikoloji bölümünde başlık açmış.durumu biraz karmaşık desteğinize ihtiyacı var kızlar.

HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM..ÇOK ÜZÜLDÜM..İNŞALLAH BU SEFERKİ EMBRİYOLARIN SANA SIKI SIKI TUTUNURLAR...

TABİKİ SENİDE LİSTEYE EKLERİZ...BİZE Bİ SONRAKİ OLMAN GEREKEN ADET TARİHİNİ VERMELİSİN CANIM yerimseniben

olur canım sğl yazayım numaramı ok 3501200669554 canım nuaram bakabilrsen çok sevınrım temmuzda yatmışmı diye merk ediyorum

CANIM BENİM DÜN ÇIKMIŞIM GÖRMEDİM MESAJINI..BU ARADA TEMMUZUN YATIP YATMADIĞINI ŞUAN ÖĞRENEMEZSİN..1 AY SONRA GÖZÜKÜR DÖKÜMANINDA...yerimseniben

CANIM BENİM BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEDİM Şeniz

VERDİĞİN BİLGİ İÇİN SAĞOL...HAMİŞ KALINCA BAKARIM Bİ ÇARESİNE ARTIK...:içelim:

kizlar bu arada ben boş durmuyorum..taki yapmaya başladim...internetten öğrenmeye çalişiyorum..allah nasip kismet ederse nisan ayinda parfümeri & bijuteri dükkani açmayi düşünüyorum...millete çalişmaktan sikildim artik yillardir..kendi işimde daha iyi oyalanirim....tabi bu arada hamişlik olmazsa....

Kizlar sizede tavsiyem..aklimiza bebekten başka şeylerde getirelim..hakkaten kafayi yeme derecesine gelmiştim..şimdi rahatladim...bişeylerle oyalanmaya bakin...zamani geldiğinde hepimiz bebiş sahibi olacağiz allah in izniyle..

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (03,08,2008)

***************AĞUSTOSSSSSSSSSSSSS***************

benssenb::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ağustossss
nilhan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ağustossss
anka kuşu:::::::::::::::::::::::::::::::::4 ağustossss
iipekk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ağustossss
sadolin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
evrimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
brisling:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ağustossss
**üslub***:::::::::::::::::::::::::::::::::6 ağustossss
kirmizibeyaz:::::::::::::::::::::::::::::6 ağustossss
pinar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ağustossss
gözek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 agustossss
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustossss
sen ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 agustossss
aytug08:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 agustossss
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
bebeklik::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
drgunay:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
morboncuk::::::::::::::::::::::::::::::14 ağustossss
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustossss
delikizin türküsü:::::::::::::::::::::::15 ağustossss
angeleyes_3::::::::::::::::::::::::::::16 agustossss
kadriye24::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
beren35::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
mimoza77:::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
:beyazmelek:::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
şirvan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustosssss
cucu_pete::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
semra84:::::::::::::::::::::::::::::::::20 agustossss
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
denizkutlar:::::::::::::::::::: :::::::::21 ağustossss
_asli_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
sultanim83:::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
nevrosky:::::::::::::::::::::::::: :::::21 ağustossss
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
esrako23:::::::::::::::::::::::::::::::23 ağustossss
gozdem:::::::::::::::::::::::::::::::::25 ağustossss
esma_memo_12::::::::::::::::::::26 ağustossss
suaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
duygu2008::::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss

*******************EYLÜLLLLLLLLLLLLLL************* *****

hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::1 eylülllllllllllll

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARRRRRRRR (durumlarınızdan haberdar edin bizleri)

aslimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ağustossss
vahim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ağustossss
klmro::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:2 ağustossss

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz

AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz

kızlar adetim 2 gün geçiyor daha olmadım hamişmiyimdir sizce adet olcam gibi kasık ağrısı oluyor ama olmuyorum hadi hayırlısı böyle bi durumla karşılaşan varmı kasık ağrısı neden oluyodur hadi byyyyy

CANIM BAHSETTİĞİN GEBELİK BELİRTİLERİNDEDE VAR....MADEM 2 GÜN GEÇMİŞ..Bİ TEST YAP CANIM...KENDİNİDE BİZİDE MERAKTA BIRAKMA yerimseniben

sudecim hoşgeldinnn kimse kızmasın bana nolur ama sen olmadan hiç tadı yoktu buranın sen yokken bende hiç girmedim şimdi seni görünce çok sevindimm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm

sudecim hoşgeldinnn kimse kızmasın bana nolur ama sen olmadan hiç tadı yoktu buranın sen yokken bende hiç girmedim şimdi seni görünce çok sevindimm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm

Şeniz Şeniz Şeniz CANIM BENİMMMMMM SENDE HOŞ GELDİNNNNNN..UMARIM İYİSİNDİR..MORALLERİ DÜZELTMİŞSİNDİRRRRRR :1hug:

canım ssk numaramı yazdıgım msj varya onu sılebilrmisn yada ben sılebilrsem nasıl sılınıyorrr

CANIM O YAZDIĞIN MESAJA GELİYOSUN MESAJIN ALTINDA EDİT YAZIYOR ORAYA GİR..MESAJ KOMPLE SİLİNMEZ...ANCAK O KISMI SİLİP YERİNE ...................... BU ŞEKİLDE NOKTALAR YAPIP TEKRAR KAYDEDEBİLİRSİN..HERKES ANCAK KENDİ MESAJINDA DÜZENLEME YAPABİLİR...yerimseniben

Şeniz Şeniz Şeniz CANIM BENİMMMMMM SENDE HOŞ GELDİNNNNNN..UMARIM İYİSİNDİR..MORALLERİ DÜZELTMİŞSİNDİRRRRRR :1hug:

canımm valla çalışmalara ara verdik işe girdimm 12 gündür çalışıyorum inşalaah bikaç ay sonra çalışmalara başlıcamm... şuanda haklarımnı öğrenmeye çalışıyorumm kaç ay sonra hamile kalırsam beni işten atamazlar diee...bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmii
moralim çok iyi artık stresli değilim ve eşimle istediğim için birlikte oluyorum ve çok mutluyum özgüvenim yerine geldi şimdilik durumlar böyleea.s.a.s.

selam arkadaşlar.
sudenazcım hoşgeldin.muzurperininde dediği gibi burası sensiz olmuyor.sen gelince sanki böyle bizi aydınlatan bir ışık geldi gibi oldu.iyi olmana sevindim sana mutluluk ve huzur diliyorum.sonrası inşallah olacak.öpüyorum.

CANIM BENİM 1 SENEYİ DOLDURMAN GEREK...ONA GÖRE HESAB EDERSEN....1 SENEYE YAKIN ZAMANDA BAŞLAMAN LAZIM ÇALIŞMALARINA...AKSİ HALDE HAMİLE DİYE ÇIKARADABİLİRLER 1 SENE DOLMADIYSA...CANIM SEN BU KADAR İNCE DÜŞÜNME HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR..BUNUN İİN O KADAR BEKLEME...ALLAH BÜYÜK YOL GÖSTERİR ELBET SANA Şeniz AMA DEDİĞİN GİBİ CANIM MOLA ÇOK İYİ OLUYOR..ZORLA BERABERLİK YOK..CANIMIZ İSTEDİKÇE RAHAT RAHAT...İNŞALLAH HERŞEY DİLEDİĞİN GİBİ DEVAM EDER CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…