Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

TEŞEKKÜRLER CANIM...BİLDİĞİMCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM...BURAYI SEVİYORUM..ÇÜNKÜ AMACIMIZ , DERDİMİZ AYNI a.s. a.s.

kızlaaar dün benim kırmızılar geldii. beni listeden siliinsenağlama bir sonraki tarihim 30 ağustos zafer bayramı :lepi:

arkadaşlar merhaba sudecim hoşgeldin seni burda görmek çok güzel benim kırmızılar geçen ay gelince moralim çok bozuldu ve ne zamandır girmedim bakalım bu ay hayırlısı olsun hepimiz için benim bu ay 16 temmuz günüm yazarmısınız benide

inş. canım bende kısmetse yarın gidecem tatile 1 hafta yokum pzt grş. bu mübarek 3 aylarda allah isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canım iyisin ama dimi?herşeyin hayırlısı bakalım.yeni ayda güzel ve bol sanş sana canım.

iyiyim iyiyim. zaten bu ay nedense hiç beklemiyodum. bilmem içime doğmuş heralde. içimden ben bu ay kesin hamile değilim ama önümüzdeki aya kesin hamile kalcam die geçiriodum. şimdi de korkuyom farkında olmadan kendimi sonrak aya şartlandırdım die :)))

Son düzenleme:
inş. canım bende kısmetse yarın gidecem tatile 1 hafta yokum pzt grş. bu mübarek 3 aylarda allah isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

duların için çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip etsin allahım sağlığıyla eli ayağı düzgün.yeni bi slogan buldum.bir gün herkes anne olacak sonsuza dek.

inşallah önümüzdeki aya hamile olursun.ama kendimi şartlandırmadım de.sudenazın da dediği gibi başka şeylerle uğraş ilgilen kafanı dağıt canım.bir gün elbet olacak ve mutlu olacaksın.

herkese merhaba bende tatilden yeni döndüm,ve evime gelince yine beynimi yemeye başladım.tatilde ne güsel hiç aklıma gelmiyordu bebek sevdası,sanırım birazda boşluktan oluyor.geçen ay tedavime ara vermiştim bu ay yine terane başladı stres olmamak mümkün deil.bikaç gün içinde adet olucam inş.bu tedavimde olumlu sonuç alırım.allah hepimizin gönlüne göre versin

Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.Çok kötü bir trafik kazası geçirdim tamda yumurtlama günümde,orası mühim değil zaten de karaciğerim hasar gördü onun için bir süre ara vereceğim çocuğaaa....Yinede çok şükür...........Adet de gördüm...Ve ilk kez bunu öyle bir bekledimki sevindim geldiğine hemde çokkk.Çünkü zaten düşermiş ya da aldırmam gerekirmiş.Tomoğrafiler,röntgenler,iğne,ilaçlar............Hayırlısı buna şükür........

canım çok geçmiş olsun.allah daha beterinden korusun.her zaman dediğimiz gibi sağlık herşeyin başı.tekrar çok geçmiş olsun canım.

çok büyük geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşursun. peki durumun ne? karaciğerin? büyük bir zarar görmemişsindir inşallah.:1no2:

çok geçmiş olsun canım

canım benim çok çok geçmiş olsun a.s.ALLAHIM ŞİFA VERSİN SANAa.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…