- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.941
selam arkadaşlar.
sudenazcım hoşgeldin.muzurperininde dediği gibi burası sensiz olmuyor.sen gelince sanki böyle bizi aydınlatan bir ışık geldi gibi oldu.iyi olmana sevindim sana mutluluk ve huzur diliyorum.sonrası inşallah olacak.öpüyorum.
TEŞEKKÜRLER CANIM...BİLDİĞİMCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM...BURAYI SEVİYORUM..ÇÜNKÜ AMACIMIZ , DERDİMİZ AYNI a.s. a.s.
kızlaaar dün benim kırmızılar geldii. beni listeden siliinsenağlama bir sonraki tarihim 30 ağustos zafer bayramı :lepi:
pardon ne temmuzu ya ayları şaşırdım :) 16 ağustos
canım iyisin ama dimi?herşeyin hayırlısı bakalım.yeni ayda güzel ve bol sanş sana canım.
inş. canım bende kısmetse yarın gidecem tatile 1 hafta yokum pzt grş. bu mübarek 3 aylarda allah isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
iyiyim iyiyim. zaten bu ay nedense hiç beklemiyodum. bilmem içime doğmuş heralde. içimden ben bu ay kesin hamile değilim ama önümüzdeki aya kesin hamile kalcam die geçiriodum. şimdi de korkuyom farkında olmadan kendimi sonrak aya şartlandırdım die :)))
annaaa nasıol sılcem kı ben dusunmedın kı ole bişi tuhh
Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.Çok kötü bir trafik kazası geçirdim tamda yumurtlama günümde,orası mühim değil zaten de karaciğerim hasar gördü onun için bir süre ara vereceğim çocuğaaa....Yinede çok şükür...........Adet de gördüm...Ve ilk kez bunu öyle bir bekledimki sevindim geldiğine hemde çokkk.Çünkü zaten düşermiş ya da aldırmam gerekirmiş.Tomoğrafiler,röntgenler,iğne,ilaçlar............Hayırlısı buna şükür........
Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.Çok kötü bir trafik kazası geçirdim tamda yumurtlama günümde,orası mühim değil zaten de karaciğerim hasar gördü onun için bir süre ara vereceğim çocuğaaa....Yinede çok şükür...........Adet de gördüm...Ve ilk kez bunu öyle bir bekledimki sevindim geldiğine hemde çokkk.Çünkü zaten düşermiş ya da aldırmam gerekirmiş.Tomoğrafiler,röntgenler,iğne,ilaçlar............Hayırlısı buna şükür........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?