- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.021
ankakusu testın fotosunu kendı albumune ekle biz ordan bakalım buraay nasıl ekleniyo bilmiyorum eşinede söleme bencede.yarın hastaneye git.45 ytl çok demişlerya neymiş oyle o.ama ben teste pozitif çıkınca yanılma payının çok duşuk oldugunu duymuştum 2çizgiyse sonuç kesn olurmuş yanı
ne zamandır çalışıyosunuz bebek için
bu ay ilk çalışmamızdı ama baya bi çalıştık. kritik günlerde 2 günde bir. ama kısmet olmadı. inşallah bir dahaki aya.
kızlar testin fotoğrafını profil sayfama yükleyebildim sonunda. bakıp bi yorum yapabilirseniz çok sevinirim
ya bende başladım bu ay çalışmalara faket hemen olmazmıkı ya çok buyuk hayal kırıklıgı bu :1no2: hemen olsun bekletmesın istıyo insan :CüvCüv:üzülme olur daha çok yeni kendinide olmaz diye etkileme allah gönlüne göre verir ben kızıma 6 ay sonunda hamile kalmıştım şimdi ikinciye çalışıyoruz 2 ay oldu daha yok o yüzden daha yolun başındasın merak etme
ilginize çok teşekkür ederim kızlar. inşallah yarın mutlu haberler alırım ve inşallah sizler de bebişlerinize kavuşursunuz..
ankakuşu testi sabahmı yaptın
herhalde hastalamana 2 gün var
bende senin gibi dayanamayıp erken yapmıştım ve aynı o şekilde silik çıkmıştı şu anda 6+3 gnlk hamileyim
bence sende hamilesin (inşallah)yerimseniben
ankakuşum şimdi bakabildim profiline.gayet normal çıkmış zaten öyle aman aman bi pembe çıkmaz diğeri gibi.benimkide böyle olmuştu.ve ben şu anda hamilelik hisselerimle seninde hamile olduğunu hissettim.hadi hayırlı uğurlu olsun.öpüyorum seni.:içelim:
inşallah enelcim, Allah söyletmiş olsun:Saruboceq: ben senin hislerine güvenirim, yarın da kanda baktırıcam bakalım hayırlısıyla. inşallah güzel haberler alırım. inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır...
inşallah canım inşallah.görür görmez hamile bu dedi içimden bi ses.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
tabiiii ki ilk size sölicem. zaten yarın sabah kan verebilirsem, sonucunu alana kadar burda sizlerle birlikte kıvranmayı düşünüyorum a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?