Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim teşekkür ederim yarın kan tahlili yaptırıcam heralde hastaneye gidicem.
fotoğrafı kendi albümüme de ekleyemedim ki :uhm:

bu ay ilk çalışmamızdı ama baya bi çalıştık. kritik günlerde 2 günde bir. ama kısmet olmadı. inşallah bir dahaki aya.

üzülme olur daha çok yeni kendinide olmaz diye etkileme allah gönlüne göre verir ben kızıma 6 ay sonunda hamile kalmıştım şimdi ikinciye çalışıyoruz 2 ay oldu daha yok o yüzden daha yolun başındasın merak etme

çok belli olmuyor ama cokda silik olmus olsa bilgisayarda yuklediğinde görünmemesi gerek.ama bende gördüm.yani gebelik olasılığın fazla.ama genede her sonuca kendini hazırla.malum hayal kırıklığı kötü.inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

teşekkür ederim kızlar. dediğim gibi fotoğrafta birazcık daha silik çıkmış. ama normalde de öyle aman aman belirgin pembe falan görünmüyo. daha önce yaptığım testlerde bu kadar bile çıkmamıştı. bakalım hayırlısı

ankakusu insallah hamilesindir canim ya bende baktim evet cok silik de olsa bir cizgi var ama kendini cok da kaptirma. biraz daha bekle bence, yarin kan test ini de yaptirisin..
bende bekliyorum 6.9. da kirlenmem insallah.. belirtilerim var ama psikolojikdir diye hic üstünde durmadim..
ama bugün ayaklarim yaniyo resmen ya, ki buralar cok cok sicak degil.. hayirlisi olsun hepimiz icin.. allahim hayirli zamanda versin

ilginize çok teşekkür ederim kızlar. inşallah yarın mutlu haberler alırım ve inşallah sizler de bebişlerinize kavuşursunuz..

ankakuşu testi sabahmı yaptın
herhalde hastalamana 2 gün var
bende senin gibi dayanamayıp erken yapmıştım ve aynı o şekilde silik çıkmıştı şu anda 6+3 gnlk hamileyim
bence sende hamilesin (inşallah)yerimseniben

ya bende başladım bu ay çalışmalara faket hemen olmazmıkı ya çok buyuk hayal kırıklıgı bu :1no2: hemen olsun bekletmesın istıyo insan :CüvCüv:
sen altı ay çalıstıysan ben çooooooook çömezimm ayyyyy şartlamıstım kendımı hamişlige :bbo:

ilginize çok teşekkür ederim kızlar. inşallah yarın mutlu haberler alırım ve inşallah sizler de bebişlerinize kavuşursunuz..

ankakuşum şimdi bakabildim profiline.gayet normal çıkmış zaten öyle aman aman bi pembe çıkmaz diğeri gibi.benimkide böyle olmuştu.ve ben şu anda hamilelik hisselerimle seninde hamile olduğunu hissettim.hadi hayırlı uğurlu olsun.öpüyorum seni.:içelim:

aslında normal adet tarihimi 1 gün geçmişti. ama ben hamile kalmaya karar verdiğim ilk ay 3 gün gecikmişti. o yüzden listeye 3 gün gecikmeli yazdırmıştım. o zamana kesin belli olur die, ama bekleyemedim işte.
sabah yapmadım ama 6 saat tuttuktan sonra neredeyse altıma etmek üzereyken yaptım. bilmem fark etmiş midir? ama yarın kanda baktıracağım. inşallah vardır.
seni de tebrik ediyorum inşallah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirirsin ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
Allah her isteyene en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah enelcim, Allah söyletmiş olsun:Saruboceq: ben senin hislerine güvenirim, yarın da kanda baktırıcam bakalım hayırlısıyla. inşallah güzel haberler alırım. inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır...

inşallah canım inşallah.görür görmez hamile bu dedi içimden bi ses.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…