Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

şimdi zaman geçmez sabah olmaz senin için dimi canım ama bol bol dua et ve uyu hakkında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin inan çok istedim hamiş olmanı bende dua ediyorum dilerim bebişin seninledir

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.
inşallah bu cuma yüzü gözü hürmetine ankakuşu hamiştir inşallah.
başka güzel haberlerde alırız inşallah.

ankakuşundan hamiş haberleri alırız inşşşşş
ben dün akşam test yaptım (reglim 4 gün geçmişti) ama negatif çıktı.Ama regl de olmadım.... kendimi fazla kaptırmıştım ümitler bir dahaki aya kaldı sanırım....

selam canım. bende aynı şeyleri yaşadım. tek çizgili idrar testleri. hiç canını sıkma. rahat ol. ne kadar stres yaparsak o kadar uzaklaşıyo sanki bizden.

Ne zor iş miş!!!!! Millet ilk geceden hamile kalıyor????? kazayla oldu diyorlar !!!!!! bizimki tutmuyor....nasıp kısmet meselesi demekki...takdirden ötesi olmuyor demekki....

kısmetten ötesi mümkün değil kızlar.allahım herşeyin hayırlısını biliyor.lotus cum moralini bozmak yok.senin içinde rabbim zamanını ayarlamıştır.herkes için bir yerlerde mutluluk bekliyor.zamanı gelince herşey yoluna giriyor.

peki başka bişeyden şüpheleniyormusun?neden böyle gecikti diye?

regl belirtileri vardı.....ama olmadım ...son 5-6 aydır reglim düzenli idi...regl belirtileride azaldı gibiii.sadece göğüslerim acıyor.....bende bilemedim...olmazsam doktora gideceğim...

Sende durum nedir enel?

teşekkür ederim açelya ve enel.... allah aratmasın ....isteyen herkezin en kısa zamanda olur inşşşş

regl belirtileri vardı.....ama olmadım ...son 5-6 aydır reglim düzenli idi...regl belirtileride azaldı gibiii.sadece göğüslerim acıyor.....bende bilemedim...olmazsam doktora gideceğim...

Sende durum nedir enel?

canım ben hamileyim.tam buraya bu konuya üye oldum hamile olduğum ortaya çıktı.bebek takvimim var yazılarımın altında 12 hafta 4 günlük.zor başladı hamileliğim arkadaşlar bilir durumumu.şimdi yeni yeni durumumuz düzeliyor.
allahım en ksa zamanda herkese nasip etsin.ben hala bu sayfadan kopamadım arkadaşları çok seviyorum.onlara elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.senin içinde burdayım.inşallah çok büyük bir sorun çıkmaz sadece ufak bir gecikme yada hamişsindir.çünkü gögüslerde ufak bir belirtin varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…