L
lotuss75
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.061
lotus75 senindemi 4. ayın. benim 4. ayım bu ay.inşallah en kısa sürede hamile kalrıız canım
allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin...ne güzel ne büyük mutluluk....senin adına çok sevindim ......bekleme kısmı çok zor gerçekten hele bir de isteyince.....ben yeni evliyim 4 ay oldu.daha yolun başındayım aslında...ama bir çocuk hevesi girdi içime bu siteye girip yazılanları okumakda beni iyice ümitlendirdi.....fazla kendimi dinlemeye başladım.....sürekli bir hamiş belirtisi arar oldum....neyse iki idrar testi biraz beni kendime getirdi.fazla koyvermiyeceğim kendimi.....hayırlısıysa olur inş..
benim evliliğimde 4. ayım, çocuk için ilk ay sayılır..çünkü daha önce takvim yöntemi uyguladım.....umarım bu ay senden hamiş haberi alırızzzz...
canım ben hamileyim.tam buraya bu konuya üye oldum hamile olduğum ortaya çıktı.bebek takvimim var yazılarımın altında 12 hafta 4 günlük.zor başladı hamileliğim arkadaşlar bilir durumumu.şimdi yeni yeni durumumuz düzeliyor.
allahım en ksa zamanda herkese nasip etsin.ben hala bu sayfadan kopamadım arkadaşları çok seviyorum.onlara elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.senin içinde burdayım.inşallah çok büyük bir sorun çıkmaz sadece ufak bir gecikme yada hamişsindir.çünkü gögüslerde ufak bir belirtin varmış.
arkadaşlar falik asit kullanıyormusunuz.Hamile kalmadan 3 ay önce kullanılacağını okumuştum...
enelcim sana bişey sorucam lekelenmelrin vardı yanlış hatırlamıyorsam hala devam ediomu kesildimi bende aynı sorunu yaşadım 7-8. haftalarda llekelenmeler vardı progestan kullandım 9. haftada doktoRA gittim gerek yok ilaca normal görünüo dedi ama hala yorulduğum zamanlarda falan arada yada üşüttüğümde biraz lekeler gelio sarmsı ama koyu bi leke değil merak ediorum bi bilgin varsa yardımcı olurmusun 2 hafta sonra gidicem doktorada hemen gitmek istemiorum inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz :uhm::uhm:
arkdaşlar bişiy sorucam ben busabah doktora gittim idrara çıkma probelemim vardı kan ve idrar tahlili aldı benden ve adet güğnümde ayın 14ü acaba kanda şuanda çıkarmı hamileysem? ???
ben hamile değilim ama dr 3 aydır kullandırıyor inşallah yarın belli olucak hamile olup olmadığım 2,5 yıldır her ay bi ümit diyorum bu seferde olmazsa yıkılırım herşey normaldi çünkü yumurtalığımda çatlamıştı. bugün test yaptım ama tek çizgiydi çok moralim bozuldu belki çıkmamıştır diyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum. folic asite de devam
arkdaşlar bişiy sorucam ben busabah doktora gittim idrara çıkma probelemim vardı kan ve idrar tahlili aldı benden ve adet güğnümde ayın 14ü acaba kanda şuanda çıkarmı hamileysem? ???
hoşgeldin kadriye,
iyi olmaya çalışıyoruz kendi adıma regl gecikmesinin 5.günü ama tık yok!!!!! ne bebek ne regl!! dünkü test olumsuz ....diğer beklemedeki arkadaşlar sizler nel düşünüyorsunuz???
canlarımmmmmmmm ben geldim
veeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey
canım daha öncede böyle gecikmeler oluyormuydu. acaba yarın falan kan testimi yaptırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?