Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ankakuşu çok sevindiiim tebrik ederim allahım bize de hayırlısıyla kısmet et yarabbim bebek isteyen herkeze yarabbim....

canım benimde hiç günüm şaşmazdı ama geçen ay 8 gün geçti test yaptım çıkmadı sonra hastalandım bazen şaşabiliyor ama şuda varki geç döllenme olduysa idrarda ancak 7 gün gecikince çıkıyor bir arkadaşımın başına gelmişti bence kan testi yaptırma 2 gün daha bekle derim. hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin. amin

kaç çıktı beta hcg. daha adetin gelmedi senin dimi.

normal adetim aslında 2 gün geçmişti. dün evde kendim yaptım silik çıktı. bu sabah hastaneye kan baktırmaya gittim ama ordaki doktor kanı pazartesi alıyoruz önce idrar bakalım çıkmazsa pt kan bakarız dedi. idrarda pozitif çıktı. kendi doktorumu aradım. idrarda çıktıysa kana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.

AĞUSTOS AYININ GÜSEL HAMİŞLERİ...

BEN DE GELDİMMMM...

AZ ÖNCE TEST YAPTIM VE EŞİMDEN SONRA İLK SİZİNLE PAYLAŞIYORUM...

:CüvCüv:BEN DE HAMİLEYİMMMM:CüvCüv:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA...

ANKAKUŞU TEBRİK EDERİM CNM AYNI DÖNEM HAMİŞLERİYİZ İNŞ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİZa.s.

hayırlı olsun canım.çok güzel ya. çok sevindim. :CüvCüv: tam olarak yaşadığın belirtiler neler oldu bahsedermisin.

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

melincim senin günün geçmeden mi tahlil yaptın?

hayırlı olsun canım.çok güzel ya. çok sevindim. :CüvCüv: tam olarak yaşadığın belirtiler neler oldu bahsedermisin.

kızlar benim normalde adetimden önce hiçbir belirtim olmaz. belki biraz karnımda şişkinlik olur o kadar. ama genelde düzenli olduğu için ben ne zaman geleceğini bilir hazırlıksız yakalanmam. regl olduktan sonra öyle aman aman bi şikayetim olmaz bazen (yılda 1-2 defa) karnımda şiddetli ağrı yapar o kadar.
gebelikte de pek bi belirti yaşamadım sadece 5 gün öncesinden belim ağrımaya başladı. pis bi ağrı. hani belin ağrır ovarsın geçer öyle değil. eşim masaj yapmaya kalktı hiç bi rahatlama hissetmedim. ama çok şiddetli de değildi. garipti sadece. bir de reglimin geçtiği gün çok midem yandı o kadar ama o mide yanması da hamilelikle ilgili midir değil midir bilmiyorum.
yani hiç üzülmeyin belirti falan olmuyo diye.
Allah hepinizin gönlüne göre versin. kucağınız dolsun inş:Saruboceq:

melincim ben de seni ve eşini çoook tebrik ediyorum. allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
benim de son adet tarihim 2 ağustos. bu durumda hayırlısıyla mayıs anneleri olacaz inşallah

Melincim tebrik ederim canım. bugün üstüste güzel haberler alıyoruz:teytey::teytey:. çok güzelll yaaa. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizede tez zamanda nasipetsin inşallahhh:Saruboceq:

çok teşekkür ederim cnma.s.

evet mayıs anneleri olacağız inş..

özellikle istediğim bir aydı mayıs..

inş sorun yaşamam bu defa.

Bu benim 3. gebeliğim .2 tane gebeliğim kan pıhtılaşmasından dolayı yarıda kaldı .İnş bu defa üzülmem..

Melincim tebrik ederim canım. bugün üstüste güzel haberler alıyoruz:teytey::teytey:. çok güzelll yaaa. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizede tez zamanda nasipetsin inşallahhh:Saruboceq:

aminn cnm teşekkür ederima.s.a.s.

inş en yakın zamanda sizde aramıza katılırsınız..

amiiiiin. bu arada eşim ben de bir belirti daha olduğunu söyledi "çok uyuyomuşum" ben pek belirti olarak görmemiştim onu çünkü tembellik kanımda var. ama şimdi düşününce doğru galiba akşamları uykum daha erken geliyodu hatta bir iki kere gündüz de uyumuştum. ama diyorum ya tembellik kanımda var benim

ankakuşu seni başka topikte tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin

nelin canım senide tebrik ederim Allah sağsalim yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin

darısı bizlere artıkın:)))

hah işte sen böyle çifter çifter tebrik et bizi de senin de ikizlerin olsun biz de seni çifter çifter tebrik edelimsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…