- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.081
canım gözümüz yollarda kaldı ayyy çok sevindim canım tebrik ederim darısı başımızhihoyyyt
ankakuşu çok sevindiiim tebrik ederim allahım bize de hayırlısıyla kısmet et yarabbim bebek isteyen herkeze yarabbim....
hoşgeldin kadriye,
iyi olmaya çalışıyoruz kendi adıma regl gecikmesinin 5.günü ama tık yok!!!!! ne bebek ne regl!! dünkü test olumsuz ....diğer beklemedeki arkadaşlar sizler nel düşünüyorsunuz???
canlarımmmmmmmm ben geldim
veeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey
çok teşekkür ederim canlarım benim. Amin rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah
kaç çıktı beta hcg. daha adetin gelmedi senin dimi.
normal adetim aslında 2 gün geçmişti. dün evde kendim yaptım silik çıktı. bu sabah hastaneye kan baktırmaya gittim ama ordaki doktor kanı pazartesi alıyoruz önce idrar bakalım çıkmazsa pt kan bakarız dedi. idrarda pozitif çıktı. kendi doktorumu aradım. idrarda çıktıysa kana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.
AĞUSTOS AYININ GÜSEL HAMİŞLERİ...
BEN DE GELDİMMMM...
AZ ÖNCE TEST YAPTIM VE EŞİMDEN SONRA İLK SİZİNLE PAYLAŞIYORUM...
:CüvCüv:BEN DE HAMİLEYİMMMM:CüvCüv:
:sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA...
ANKAKUŞU TEBRİK EDERİM CNM AYNI DÖNEM HAMİŞLERİYİZ İNŞ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİZa.s.
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
melincim senin günün geçmeden mi tahlil yaptın?
hayırlı olsun canım.çok güzel ya. çok sevindim. :CüvCüv: tam olarak yaşadığın belirtiler neler oldu bahsedermisin.
AĞUSTOS AYININ GÜSEL HAMİŞLERİ...
BEN DE GELDİMMMM...
AZ ÖNCE TEST YAPTIM VE EŞİMDEN SONRA İLK SİZİNLE PAYLAŞIYORUM...
:CüvCüv:BEN DE HAMİLEYİMMMM:CüvCüv:
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA...
ANKAKUŞU TEBRİK EDERİM CNM AYNI DÖNEM HAMİŞLERİYİZ İNŞ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİZa.s.
melincim ben de seni ve eşini çoook tebrik ediyorum. allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
benim de son adet tarihim 2 ağustos. bu durumda hayırlısıyla mayıs anneleri olacaz inşallah
Melincim tebrik ederim canım. bugün üstüste güzel haberler alıyoruz:teytey::teytey:. çok güzelll yaaa. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizede tez zamanda nasipetsin inşallahhh:Saruboceq:
Melincim tebrik ederim canım. bugün üstüste güzel haberler alıyoruz:teytey::teytey:. çok güzelll yaaa. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizede tez zamanda nasipetsin inşallahhh:Saruboceq:
ankakuşu seni başka topikte tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
nelin canım senide tebrik ederim Allah sağsalim yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin
darısı bizlere artıkın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?