Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benim teşekkür ederima.s.a.s.

en yakın zamanda sizde sevinçli haberler verirsiniz inş...

tebrik ediyorum canım.
hayırlısı olsun.
ne kadarlıkmış minik.
benim doktorunmun hesabına göre yarın 5 hafta olucak.(son adetinin ilk günü diye hesaplıyolar.)
bugün keseyi görücektik ama olmadı pazartesi inş....

canım gözun aydın sende hamısmıssın allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah darısı basımıza:1hug:

melin ankakusu cok tebrik edrim.a.s. meliebeliğe hazırlık.melincim bende kan pıhtılaşması yuzunden 2 düşük yaptım.cok zor.2.ci gebeliğimde sürekli hastanelerdeydim düşmesin diye 25-30 tane serum yedim.birsürü kan ilaçları.şimdide iğne vuruluyorum gebeliğe hazırlık.sen iğne vuruluyormusun kanı cıvıtmak için.

ya sudenaz222 ne yaptıkı şimdide onu merak ettim giremiyor heralde nete.inşallah onuda ağustos hamişleri listesinde görürüz.

sevgili MELİN ve ANKAKUŞU çoooookkkkk tebrik ederim :1hug:rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin...dua edin bizlerede...sevgiler

canım benim teşekkür ederim a.s. ne güsel aynı dönem hamişleri olacağız .Benim de 4 haftalık şu anda
yani adet tarihim 1 ağustos idi.bugün tam 4+0 lık hamiş olmam gerekiyor.Bende keseyi henüz görmedim sadece test yaptım .Yarın dr a gitmeyi düşünüyorum inş.

arkadaşlar eylül 15 listesine ekleyebilirmisiniz beni :CüvCüv: ağustosta tutmadı umudumuz eylüle kaldı
kaydirigubbakcemile3allah isteyen herkeze en kısa zmanda hamişlik ve hayırlı sağlıklı bir bebek kısmet eder inşallah:teytey:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

geçmiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına...

ankakuşu,melin vw aysunsudenaz tebrik ederim.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz.
ben de yaklaşık 3-4 aydır üyeyim ama bu ay çok kafaya takmıyayım diye siteye pek girmiyorum. sizler de hikayelerinizi anlatırmısınız ki içimiz rahatlasın.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız.bizimle paylaşın arkadaşlar.

canım benim teşekkür ederim a.s.
Aynı acıyı yaşamışız seni çok ii anlıyorum cnm.ben 2 düşük yaşadım ve bunun sonrasındaki testlerde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.coraspin ve folic plus kullandım 1 buçuk aydır hep.gebe kaldığın zaman iğnelere başlayacağız demişti dr um.inş en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum dr a biran önce iğnelere başlamak istiyorum.
Çok sevinçliyim çok umutluyum bu gebeliğimden ama korkularım da yok değil tabe.Hergün iğne vurulma düşüncesi yine aniden kan görebilirim düşüncesi beni korkutuyor açıkçası.
Ama Allahıma güvendim ve bana sağıklı bir bebek nasip edeceğinden umutluyum.Aynı durumu yaşadığım arkadaşlarımın mutlu haberlerini aldıkça bu umudum yükseliyor.Cnm inş sende biran önce hamiş kalır sağlıkla geirisin gebeliğinia.s.

ben 8 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. üç ay önce bıraktık korunmayı ve ben yaşım çok olduğu için korkuyordum daha geç hamile kalırım diye. korunmayı bırakmadan önce doktora gidip rutin testlerimi yaptım (şeker, guatr, toxoplazma, karaciğer vs.), ultrasonla bakıp yumurtamı gördüm (gerçi gördüğümde küçüktü ama dr en azından yumurtladığımı teyit etmiş oldu) sonra ilk ay olmayınca paniğe kapılıp eşimi de götürdüm spermiyogram yaptırdık. onda da bi sorun çıkmayınca içimiz rahatladı. ikinci ay da belin altına yastık koymalar falan ama yine olmadı. üçüncü denememizde öyle çok uğraşmadım, yumurtlama günümü hesapladım ve yumurtlamaya üç gün kala hergün üstüste çalıştık. çünkü doktorumuz eşimin spermlerinin iyi olduğunu gün aşırı yapmaya gerek olmadığını, hergün çalışabileceğimizi söylemişti. ve oldu işte. temmuzda eşime sürekli "ben bu ay hamile değilim ama ağustosta kesin hamile kalıcam diyodum" o da kendini öyle şartlandırma üzülürüz falan diyodu. sonra o iddialı halim geçti. yani öyle kesin hamileyim falan demiyodum. belirti falan da çok olmadı öyle. bir tek bel ağrım o kadar ısrarcıydı ki acaba demeye başladım bikaç gün kala. işte böyle arkadaşım

uzun yazdım biraz ama kusura bakmayın...

darısı hepinizin başına, Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın:Saruboceq:

cnm teşekkür ederim.Ben 2 düşükten sonra ilk denemem de hamiş kaldım
sende inş biran önce aramıza katılırsın.Emek olmadan yemek olmuyor.Bazı zorlukları yaşamamız gerekli demek ki kıymet bilmemiz için..Annelik boşuna kutsal değil dime...Sen içine ferah tut.Sevinçli haberlerini bekliyoruza.s.

canlarımmmmmmmm ben geldim

veeeee

HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey

ankakuşum ben ne dedim sana bak hamişsin artık.ne kadar sevindiğimi anlatamam.dün gerçekten hissetmiştim.hadi bakalım hamiiş hm artık dikkatli ol.allahım tamamına erdirsin.canım ya inan çok sevindim.hisserim beni yanıltmaz bir anda hissettim işte.yaşasınnnnnn:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…