- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.101
ankakuşu seni başka topikte tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
nelin canım senide tebrik ederim Allah sağsalim yavrularınızı kucağınıza almanızı nasip etsin
darısı bizlere artıkın:)))
Melincim tebrikler darisi başimiza
aynı mesajı yollamışım kusura bakmayın kızlar heyecandan
AĞUSTOS AYININ GÜSEL HAMİŞLERİ...
BEN DE GELDİMMMM...
AZ ÖNCE TEST YAPTIM VE EŞİMDEN SONRA İLK SİZİNLE PAYLAŞIYORUM...
:CüvCüv:BEN DE HAMİLEYİMMMM:CüvCüv:
:sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINAA...
ANKAKUŞU TEBRİK EDERİM CNM AYNI DÖNEM HAMİŞLERİYİZ İNŞ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ HAMİŞLİKLER GEÇİRİRİZa.s.
tebrik ediyorum canım.
hayırlısı olsun.
ne kadarlıkmış minik.
benim doktorunmun hesabına göre yarın 5 hafta olucak.(son adetinin ilk günü diye hesaplıyolar.)
bugün keseyi görücektik ama olmadı pazartesi inş....
tebrik ediyorum canım.
hayırlısı olsun.
ne kadarlıkmış minik.
benim doktorunmun hesabına göre yarın 5 hafta olucak.(son adetinin ilk günü diye hesaplıyolar.)
bugün keseyi görücektik ama olmadı pazartesi inş....
melin ankakusu cok tebrik edrim.a.s. meliebeliğe hazırlık.melincim bende kan pıhtılaşması yuzunden 2 düşük yaptım.cok zor.2.ci gebeliğimde sürekli hastanelerdeydim düşmesin diye 25-30 tane serum yedim.birsürü kan ilaçları.şimdide iğne vuruluyorum gebeliğe hazırlık.sen iğne vuruluyormusun kanı cıvıtmak için.
melin ankakusu cok tebrik edrim.a.s. meliebeliğe hazırlık.melincim bende kan pıhtılaşması yuzunden 2 düşük yaptım.cok zor.2.ci gebeliğimde sürekli hastanelerdeydim düşmesin diye 25-30 tane serum yedim.birsürü kan ilaçları.şimdide iğne vuruluyorum gebeliğe hazırlık.sen iğne vuruluyormusun kanı cıvıtmak için.
ankakuşu,melin vw aysunsudenaz tebrik ederim.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz.
ben de yaklaşık 3-4 aydır üyeyim ama bu ay çok kafaya takmıyayım diye siteye pek girmiyorum. sizler de hikayelerinizi anlatırmısınız ki içimiz rahatlasın.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız.bizimle paylaşın arkadaşlar.
ankakuşu,melin vw aysunsudenaz tebrik ederim.umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz.
ben de yaklaşık 3-4 aydır üyeyim ama bu ay çok kafaya takmıyayım diye siteye pek girmiyorum. sizler de hikayelerinizi anlatırmısınız ki içimiz rahatlasın.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız.bizimle paylaşın arkadaşlar.
canlarımmmmmmmm ben geldim
veeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?