- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.221
selam kızlar.doktordan yeni geldik.rahim içi kanama alanım yok ama plesentanın içinde kanama alanı var.bebeğe bir zarar verir mi zaman içerinde göreceğiz.biraz endişeliyim.
ve bu arada herkes otursun oturduğu herde kimse bir yere gitmesin.leylim nereye bakayım herkes ikinci bir emre kadar bu topikte kalsın bakayımklava: :sm_cool: şaka tabii.
ama kimsenin gitmesini istemem.üzücü olsada bazı konuşmalar herkes için geçti gitti.lütfen kimse kimseye darılmasın.paylaşamadığımız birşey yok.öpüyorum hepinizi.:1hug:
selam kızlar.doktordan yeni geldik.rahim içi kanama alanım yok ama plesentanın içinde kanama alanı var.bebeğe bir zarar verir mi zaman içerinde göreceğiz.biraz endişeliyim.
ve bu arada herkes otursun oturduğu herde kimse bir yere gitmesin.leylim nereye bakayım herkes ikinci bir emre kadar bu topikte kalsın bakayımklava: :sm_cool: şaka tabii.
ama kimsenin gitmesini istemem.üzücü olsada bazı konuşmalar herkes için geçti gitti.lütfen kimse kimseye darılmasın.paylaşamadığımız birşey yok.öpüyorum hepinizi.:1hug:
Ve bu arada herkes otursun oturduğu herde kimse bir yere gitmesin.leylim nereye bakayım herkes ikinci bir emre kadar bu topikte kalsın bakayımklava: :sm_cool: şaka tabii.
Ama kimsenin gitmesini istemem.üzücü olsada bazı konuşmalar herkes için geçti gitti.lütfen kimse kimseye darılmasın.paylaşamadığımız birşey yok.öpüyorum hepinizi.:1hug:
diğer bi topıkte gördum arkadşalr tefriciye okuyolarmış hadi bzide okuyalım herkez
okuyabilğigi sayıyı yazsın bana okuyalım bırlıkte canlarım ban herkes sayıyı yazsın sabah bekliyorum arkadaşlr haftaya cuma ya kadr okuyalım olurmu arkadşlar okuabilen 1000 alsın isteyen 100 isteyen 10tane alsın bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?