Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim.geçen ayki denememiz tutmadı.şimdi reglim bitiyor bu ay başlayacağız işallah.Beni de eylül ekim hamişlik isteyen listesine yazar mısınız.Allah hepimizin muradını versin işallah...

kadriyecim canım dün o satten sonra kalkıp ütü yaptım zaman geçsin diye.ben suanda o dediklerini yapabiirmyim.yani malum adetim.adet bittikten sonra başlasam yaparız beraber.olmazmı canım.

selam arkadaşlar valla bir gün giremedim neler olmuş anakuşu dediklerine katılıyorum insan bazen hassas döneminde elinde olmadan kıskanabiliyor sen bilmezsin annelik duygusunu evet bilmem ama allah nasip ederse görücez neyse canım biz bütün hamileleri burda görmek isteriz eminim anakuşu herkez yanlış anlamış seni lütfen bizim sizlere ihtiyacımız var geri dön kötü bir niyetin olmadıgını bilen biliyor hadi üzmeden geri dön...

canım o zaman ben yaptıkca söyleyeyim sana o zaman şimdilik salavat ve tefriciye ile başlayayım o zama.Allahım hepimize nasip etsin su mübarek aylarda.sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah tez zamanda.

Kadriyeciğim geçen ay ilk kez denedik,aynı hamilelik belirtilerini yaşadım normalde 26 günde oluyordum ama 4 gün gecikmeyle 30 günde oldum.eylülün 8 i oldum.ekim 8 i SAT OLARAK KABUL EDELİM.Ekim 8 sat tarihim canım.listede yeralırsam sevinirim.Şu mübarek günlerde Rabbim yavrularımıza hayırlısı ile bize kavuştursun.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

selam kızlar.doktordan yeni geldik.rahim içi kanama alanım yok ama plesentanın içinde kanama alanı var.bebeğe bir zarar verir mi zaman içerinde göreceğiz.biraz endişeliyim.
ve bu arada herkes otursun oturduğu herde kimse bir yere gitmesin.leylim nereye bakayım herkes ikinci bir emre kadar bu topikte kalsın bakayım klava: :sm_cool: şaka tabii.
ama kimsenin gitmesini istemem.üzücü olsada bazı konuşmalar herkes için geçti gitti.lütfen kimse kimseye darılmasın.paylaşamadığımız birşey yok.öpüyorum hepinizi.:1hug:

canım geçmiş olsun sen rahat olki bebişe:ecrin_bebek: bir zararı olmasın sıkıntı yapma allah yardımcın olsun. evet arkadaşlar gelin burda herkezin birbirine ihtiyacı var bende sizi öptümkaydirigubbakcemile2 kendine dikkat et yorma :1hug:

rahim içi kanaman bitti demek oh ne güzel.eşdeki kanamada bebeğe zarar vermeyecek Allahın izniyle.ben hep dua ediyorum sana canım bende senin yasadıklarına yakın şeyler yasadım o gunlere dönüyorum sankı.o yuzden hep aklımdasın senin güzel sonuçlansın diye dua ediyorum.güzel haerlerini bekliyoruz.rahimdeki kanama durdu diye sakın kalkma yorma kendini.aman dikkat et kendine ve yeğenimize.

enelcimrahim içi kanamanin durduğu için sevindim inşalla plesentadaki kanama alaninda düzelir rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin eeeee yeğenimizin cinsiyetini söylemedimi dr.

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlarım :1hug:.sizler olmasanız ben nasıl moral bulacağım :asigim:.rabbim güzel yüreklerinize meleklerinizi kesinlikle gönderecek sizlere.hepinize kucak dolusu sevgiler ve dualar gönderiyorum.
cinseyeti konusunda bir çıkıntı var ama net değil.erkek dedim ama yoruma açık dedi.plasentada olabilir gördüğüm dedi.10 gün sonra netleşecek.her halde güçlü bir oğlum olacak eşim hala erkek diyo.sağlıklısı olsunda başka hiç birşey istemem rabbimden.
şimdi biraz dinleneyim akşam görüşürüz. hepinizi öpüyorum. Şeniz

:CüvCüv:enelcim gözünaydın canım allaha şükür bak yok bebeişinin bişeysi sen tek sakin ol ben hep senınleyım cnım hepımız dun bıraz sınırlıydık ama bızde sevınclerımız huzunlerimizi paylaşmak için bu topikteyiz demi neyse bütün kızlarda özür dilerim kırdıysam kusura bakmasınlar

leylim ve diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim, her şeyin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. ayrıca lütfen leylim ne sen ne kimse topikten gitmesin. arkadaşlar siz evde kardeşinizle atıştığınız zaman evi terk etmiyorsunuz dimi yerimseniben biz büyük bir aileyiz di mi ama:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

enelcim hayırlı olsun çok sevindim ama anlaşılan sana tam anlamıyla rahat yok. yine ufaktan bir endişe tohumu atmış doktor. yine de çok önemli bi şey diil anladığım kadarıyla. inşallah bundan sonra daha rahat edeceksin. işe başlama konusu ne oldu yine raporlu musun yoksa pazartesi işe gitmeyi deneyecek misin?
bu arada özel mesajım kendiliğinden açılmış tekrar ne oldu anlamadım ??

-------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:

salatı tefriciyeyi ben hergün okuyorum kadriyeciğim günde 21 defa üç aylar başladıgı günden beri

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hiç sorun yaşamadan bebegini kucagına alırsın morelini yüksek tut bu hamilelikte çok önemlidir ne kadar çok pozitif olursan o kadra çok negatif şeylerden uzaklaşmış olursun kendine ve bebişe iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…