Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Merhabalar, ya herkes neler yapıyo yumurta takibi, tesler falan ben bişey yapmıyorum ha bire öylesine deniyoruz bakalım

bende bu ay gitmedim ramazan dıye yumurta takibine hayırlısı bu ay hamile kalmazsan ekimde gidicem allah herkezin gönlünün muradını versin..

Yumurta takibini nasıl yaptırıyosunuz çok merak ediyorum hastanedemi özeldemi her gün gitmekmi gerekiyor

benim doktorum hastanede ama eşim askeri personel oldugu için bize özel oluyor bende bilmiyorum nasıl yapıldıgını dktr bana gonapene ilacı verdi adetin 12 günü gel bakalım dedi bende ramazan oldugu için tlf arayıp sordum oda olur dedi..

burser::: 500
kadriye24:. 450 selavat, 110ihlas, 50 tefriciye
leylım: 500 selavat ,100 ihlas, 100 tefriciye
neriman83: 700 selavat 200 ihlas 150 tefriciye

evt yokmu arttıran arkadşalrrrrrr[/QUOTE]

canım bende bugün selavat:100 ihlas:100 tefriciye:50 okudum. Okudukça sana yazarım.
Allah dualarımızı kabul etsin inş. :Saruboceq:

canım benim kanamanın durmasına çok sevindim.Sakın endişelenme Allahın izniyle onu atlatırsın canım. Şimdi sıra geldi cinsiyetine öncelikle sağlıklı olsunda tabi ama insan yinede merak ediyodur dimi Allah gönlünüzden geçeni versin inş.(AMİN)

kızlar beni de ekleyin

100 tefriciye

100 selavat

alayım okuyup bitirdigimde haber veririm......bu arada adetliyken ihlas okunmuyo diye okudum az once dogru mu

sagol canım okuyup bitireyim vakit kalırsa gene alırım ben..Allah herkesin dualarına karsılık versin insallah hayırlısı neyse o olsun.......

.....................insallah hamilesindir canım epeyde varmıs adetine baksana

günaydın arkdaşlar

beni listeden silebilirsinizz karnım armaya başladı bu adetimin belirtisiiii

saten bu ayben antibiyotik kullandım 10tane iğne yedimm iltihabım için ama şükürler olsun

tahlillerm güsel çıktıı. umarım önümüzdeki ayy hamişler listesine girerimm

Kizlar günaydin hala beklemedeyim allahtan hayirlisi bende 200ihlas 200 salavat alabilirim dular kizmindada okuyorum o yüzden ancak bu kadar kizlar orda ramazan sonuna kadar devam edeceğiz okuyup bitirince haber veririm

canım galiba özelim kapalı nerden açıldıgını ve ne oldugunu bilmiyorum tamam canım okurum allah hepimizin gönlüne göre versin ihlas 300 selavat 300 tefriciye 200 canım inşallah okuyabilirsem allah kabul etsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kadriyecim bende;
500 ihlas
500 salavat
100 tefriciye okurum inşallah canım.rabbim dualarımızı boş çevirmesin..

bi konudada yardımınızı istiyorum kızlar adetime 6 gün var dünden beri adet sancısı gibi karın ağrısı çeiyorum,bilhassa bugün sanki heran adet olucakmışım gibi,bide dün akşam tuhaf ve yoğun bi akıntım geldi sadece 1 kez koyu sarı renkte,korkum acaba iltihap filanmıdır..sevgiler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…