- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.241
bende bu ay gitmedim ramazan dıye yumurta takibine hayırlısı bu ay hamile kalmazsan ekimde gidicem allah herkezin gönlünün muradını versin..
Yumurta takibini nasıl yaptırıyosunuz çok merak ediyorum hastanedemi özeldemi her gün gitmekmi gerekiyor
selam kızlar.doktordan yeni geldik.rahim içi kanama alanım yok ama plesentanın içinde kanama alanı var.bebeğe bir zarar verir mi zaman içerinde göreceğiz.biraz endişeliyim.
ve bu arada herkes otursun oturduğu herde kimse bir yere gitmesin.leylim nereye bakayım herkes ikinci bir emre kadar bu topikte kalsın bakayımklava: :sm_cool: şaka tabii.
ama kimsenin gitmesini istemem.üzücü olsada bazı konuşmalar herkes için geçti gitti.lütfen kimse kimseye darılmasın.paylaşamadığımız birşey yok.öpüyorum hepinizi.:1hug:
kırmızıları görmeden sılmme lısteden canım inş bbeişin belirtiisder o agrıalr canım
canım benım sana özelden msj atıp bılgılendırmk istedim ama atamadım tatlım bebişlerimzi için okuyoruz canım başka bı topikte nevrosk arkadaş başlatmışböle bii bende ondan izin alark bzide okuyalım dedim ilk msjşarımı okuyammışşın sanırm canım yazdım bak nasıl okunacagını haftaya cumaya kadr okuyabildğin kadr oku tatlım ihlas tefrıcıye ve selavat hatmı yapıcaz herkes okuyabıldıgı kadr okusun toplamda kactane olursa olsun.herkes duasın kendı yapıcak ama hepimizn adın a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?