- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.261
Yeni arkadşalr hoşgeldinz hepiniz hemn ekliyorum sizleri listemziside ugur getirsin inş
selam şekerler ben geldim napıyosunuz özledim valla sizi bi bakayım dedim
ya arkadşlr bişi sorcm ben gecen ay 21
nde regl oldum geçıkmeli olark 17sinde olmm gerkiyodu.ondna oncekı ay oyle olmuştum yanı.interent hesaplayıclırına 22haz 17temmuz 21agust yazıyorum 20eylulde muhtemel adet trarıhın diyo ben yinede 21i diye beklim dimi siz nediyolnuz anlatabıldımmı demk sitediğimi acba yaa :)
main canım inş bebiş için elimden geelnı yaptık yara vardı onuda dondırttuk inş buaydan sankı bırazdaha umitliym canımya aslında ayın başınd aböl edeğild
imde şimdi gun yaklasıncada heycan oldu tabı aslında dedğin gibi sormazdım böle sorular dimi banada değişk geldı şimdi bak
İHLÂS SÛRESİ
Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
SALAVAT
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammed
4444 DUA SALAT-I TEFRİCİYE
Okunuşu : "Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
Anlamı : "Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir
rabbım dualarımızı kabul etsın inş
burser:::::::::::::::::::::::::::: 500 selavat 100 ihlas 200 tefriciye
kadriye24:::::::::::::::::::::::. 450 selavat, 110ihlas, 105 tefriciye
leylım::::::::::::::::::..::::::::::.. 500 selavat ,100 ihlas, 100 tefriciye
neriman83:::::::::::::::::::::::: 700 selavat 200 ihlas 150 tefriciye
semra84::::::::::::::::::::::: 100 selavat 100 ihlas
esmo memo12:::::::::::::::: 100 selavat 100 ihlas 50 tefriciye
bengi:::::::::::::::::::..::::::::: 100 selavat 100 tefriciye
hatice1007::::::::::::::::::::::::::200selavat 200ihlas
aabeyazmelek:::::::::::::::::::::300selavat 300 ihlas 200 tefriciye
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::100 selavat 100 ihlas 100 kadr suresi
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::500 selavat 500 ihlas 100 tefriciye
kızlar cumaya kadar bitiren tekrar alabilir ne kadar çok dua o kadar çok güzel bebişler allahın izniyle karnı şişmeyen arkadaşımız kalmasın :CüvCüv::CüvCüv:allah hepimizin dualrını kabul etsin hayırlı sağlılı evlatlar nasip etsin
kızlar ben fazla nete girmiyorum artık.dünden beri üstümde bi ağırlık var.baş ağrım halsizliğim var.kusura bakmayın.
kadriyeciğim canım ben okuyunca okuduğum kadarını yazayım sana.şimdi şu kadar dersem yapamam ayıp olur.ben okudukça sana bildiririm.öpüyorum sizleri.
okudukca bildiririm kizlar..birde birsey sormak istiorum
okurken nasil sayiyorsunuz? tesbihlemi?bu konuda daha cok bilgi edinmem lazim, allahim sen kabul et yarabbim..
Evet canım tesihle sayabilirsin yada zikirmatikle
Umarım yuvanız hep mutlu ve huzurlu olur. Mutluluğunuz daim olsun.Rabbim tez zamanda yuvanızı bi çocukla süsler inş. :ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım. Kendine dikkat et. Öpüyorum seni Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?