Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benım karnım çokkk agrıyoo kızlar ya oncekı aylarda böle olmamıştı hiç stres yaptım herhalde buay
canım üşütmüşte olabilirsin sen öyle düşün hamileysen büyük süpriz olur :teytey:inşallah hamilesindir:
kızlar silin beni dr a gittim farlutal verdi zaten... yumurtlamam olmamış... moralim çok bozuk!
allah allah yumurtlamadamı olmuyormuş ilk defa duydum neyse canım moralini bozma vardır herşeyde bir hikmet öyle düşün en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah geçmiş olsun...

kadriyecim adetlerim çom düsenli yarın doktora gidiyorum.doktor adetinin 3.günü gel demişti bebek istiyoru die sölemiştimde bakalım hayırlsı olsunn

Acaba hamişlerdede karin agrisi oluyormuki benim diğer hamilleğim boyunca karin agrim oldu ki zaten bebk gelişmmneişti ozamn aslind abuyuzden birazda endişeliyim hamişsem ve oyleyse yine diye inş bukez rabbim sevindiri bizi

evet hamileyken karın yada bel ağrısı olur.bebiş orda kendine yer açıyor.birde duyduğuma göre özellikle adet tarihi geldiğinde ağrırmıs annem demişti ilk 3 ay adet olma zamanında anneminde ağrırmış

teşekkür ederim kızlar... inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. :Saruboceq:

evet canım her ay adet olduğun yumurtlama oldu anlamına gelmiyor. yumurtlamasanda adet oluyorsun yani.
bende hem adet düzensizliği var... bi de şimdi yumurtlamam olmamış. dr adet olunca gel yumurtlama için ilaç veriyim dedi. aslında kararsız kaldım kızlar. hemen hormon ilaçlarına başlamak doğrumu sizce?
biraz kilo versem aslında... çünkü kiloluyum. civanperçemi yumurtlamaya yardımcı diye duymuştum. adaçayıda hamile klmaya yardımcıymış. bu ay böyle doğal bişeylermi yapsam ne yapsam bilemedim! bana bi akıl verin.........:enbuyukkk:

kac kilosun canım biraz özel oldu ama ona göre cevp yazıcam

peki yumurtlamadığımızı nasıl anlayacağız yani doktor nasıl anlıyor geçmiştekı yumurtlayıp yumurtlamadığımızı:))) tavuk gibi olduk yahu

yok kız neden utanıyorsun.boyun kaçkı.benim bıyum kısa 65 kiloyum.eşimde maşallah 1.80 ama hiç rahatsız olmuyorum.oda tombişte biraz.ben zayıf olsam cok komık dururuz acıkcası.ama son 1 yılda 8 kilo aldım.serumlara bağlıyorum ama daha zayıflayamadım.şimdide gebelik istediğim için diyet yapamıyorum.e bide ramazandayız.bu arada cok kilolu değilsin derken ben muane sıramı beklerken bir kız geldi rahat 120 kilo var doktorlar kilo vermezsen gebe kalamazsın demiş oda tüp bebek yada aşıla için gelmişti doktora ama doktor muane sırasında sen zaten gebesin demiş.adetleride düzensiz olduğu için anlamamıs hamile olduğunu.

iyi geceler kızlar,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır..kadriyeciğim bu ay seninle belirtilerimiz ve adet dönemlerimiz hemen hemen aynı,umarım hamişlikle sonuçlanır senin belirtilerin canım..ben bendeki belirtileri tamamen ayaklarımı üşütmeye bağlıyorum buralar birden serinledi sanki feci üşüyorum ben kaç gündür,zorlu bir adet dönemi bekliyo beni galiba..neyse hayırlısı olsun..nefis bi akşam geçirdim bu akşam kızlar,günlerdir evdeydim ve kendimi dinlemekten delirme noktasına gelmiştim bu akşam sevgili tocacım dışarda yemek ısmarladı bana ve nefffiiissss bi akşam geçirdik,çok eğlendim,çok güldüm,eve yeni döndük,çokta yoruldum ama değdi:)) siteye girmeden yatm ak istemedim bakim neler olmuş diye,uğramasaydım uyuyamazdım meraktan heralde:)) hepinizi öpüyorum,sevgilerr...

Günaydın arkadaşlar inşallah bugün hamiş haberi alırız ben bugün veya yarın regl olucam kesin nedense bu ay hiç ümitlenmedim zaten beklemeyince falan daha rahat geçiyor,hafta sonu dayımlara iftara gittik kuzenim elinde zincirle öle fal bakıyodu kaç tane çocuğun olcak kız mı erkekmi falan diye ve sıra bana gelince ne oldu dersiniz hiç birşey çıkmadı yani olmuyor çıkıyor yani saçma sapan falda bile çıkmadı kızlar şkaya vurup güldüm falan ama korkuyorum ya hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…