- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.301
canım üşütmüşte olabilirsin sen öyle düşün hamileysen büyük süpriz olur :teytey:inşallah hamilesindir:benım karnım çokkk agrıyoo kızlar ya oncekı aylarda böle olmamıştı hiç stres yaptım herhalde buay
allah allah yumurtlamadamı olmuyormuş ilk defa duydum neyse canım moralini bozma vardır herşeyde bir hikmet öyle düşün en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah geçmiş olsun...kızlar silin beni dr a gittim farlutal verdi zaten... yumurtlamam olmamış... moralim çok bozuk!
hoşgeldin canim benim nailin daha iyi gördum snei bugun nasilsin
Acaba hamişlerdede karin agrisi oluyormuki benim diğer hamilleğim boyunca karin agrim oldu ki zaten bebk gelişmmneişti ozamn aslind abuyuzden birazda endişeliyim hamişsem ve oyleyse yine diye inş bukez rabbim sevindiri bizi
geçmiş olsun canım.kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah.ama anlamadığım bir kadın her ay yumurtlamazmı yani ben yumurtlar ama yeterli olmaz diye biliyordum.sen yumurtlamam olmadı demişsin.bende birşey bilmiyormusum yahu.
kızlar hamilelik belirtileri topiğine gelin ya
teşekkür ederim kızlar... inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. :Saruboceq:
evet canım her ay adet olduğun yumurtlama oldu anlamına gelmiyor. yumurtlamasanda adet oluyorsun yani.
bende hem adet düzensizliği var... bi de şimdi yumurtlamam olmamış. dr adet olunca gel yumurtlama için ilaç veriyim dedi. aslında kararsız kaldım kızlar. hemen hormon ilaçlarına başlamak doğrumu sizce?
biraz kilo versem aslında... çünkü kiloluyum. civanperçemi yumurtlamaya yardımcı diye duymuştum. adaçayıda hamile klmaya yardımcıymış. bu ay böyle doğal bişeylermi yapsam ne yapsam bilemedim! bana bi akıl verin.........:enbuyukkk:
kac kilosun canım biraz özel oldu ama ona göre cevp yazıcam
kızlar bugün hastalandım ve morelim çok bozuk bu ay çok ümitliydim aama olmadı herşey nasip ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?