- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.321
canım benım listemzide adınyok olmak istemediğn inş olmam dediğin adet tarıhını ver eklım senı listemzıe ugur getir bize inş
Acaba hamişlerdede karin agrisi oluyormuki benim diğer hamilleğim boyunca karin agrim oldu ki zaten bebk gelişmmneişti ozamn aslind abuyuzden birazda endişeliyim hamişsem ve oyleyse yine diye inş bukez rabbim sevindiri bizi
Neriman 83 listede adin dogrumu canim gunume daha çok var dedin gibi hatirliyorum ama beklemde gözüküyosun sudenin listesini kopyaladim ben o gunclledim demişit sanirm yanlişlik oldu biara cvp yaz canim bana
arkadaslar bugun benim jinekologda randevum vardi 3 ay klomen kullanmistim gecen ay yumurtalardan biri cok buyumus ve kist olusabilir demisti dr (biz kist olusmus sanmistik) ama bugun bakti hersey yolunda hatta yumurtam klomen kullanmadan guzel bi sekilde gelismis o yuzden tekrar yazmadi artik hap kullanmama gerek kalmadi sukur ama fazla sevinemedim esime bakacaklar oda esimin nerdeyse korkulu ruyasi diyebilirim ve cikacak sonuc icin cok sabirsizim testlere baslamasi icin benim adet olmami bekleyecegiz insallah bu ay tutarda hic biseye gerek kalmaz bizimde yuzumuz guler
yok kız neden utanıyorsun.boyun kaçkı.benim bıyum kısa 65 kiloyum.eşimde maşallah 1.80 ama hiç rahatsız olmuyorum.oda tombişte biraz.ben zayıf olsam cok komık dururuz acıkcası.ama son 1 yılda 8 kilo aldım.serumlara bağlıyorum ama daha zayıflayamadım.şimdide gebelik istediğim için diyet yapamıyorum.e bide ramazandayız.bu arada cok kilolu değilsin derken ben muane sıramı beklerken bir kız geldi rahat 120 kilo var doktorlar kilo vermezsen gebe kalamazsın demiş oda tüp bebek yada aşıla için gelmişti doktora ama doktor muane sırasında sen zaten gebesin demiş.adetleride düzensiz olduğu için anlamamıs hamile olduğunu.
ay gerçekten miii? benimde burda benden çok çok kilolu bi arkadaşım hamile...
ay kızlar inşallah allah bizim yüzümüzede güler! tamam kilo versem çok iyi olur ama yinede bunları duymak insanın içine su serpiyor.
sizce bu ay bekleyip biraz kilo verip sonraki ay yumurtlama ilacına başlasam daha iyi olur heralde... yada ne biliyim biran önce başlasammı?
Selam Umutsuz09, bende sizin topik i okudum demin, Allah gönlünüze göre verir hepinizin inş!!
güzelim yumurtlayamadan nasıl hamile kalıcam? sorun orda...
civan perçemi ve aslanotu yumurtlamaya yardımcı diye duymuştum. onlardan aldım. 2 gündür içiyorum ama tadı iğrençççççççç ötesi..... zayıflamam lazım yaaa... isveç diyetimi yapsam 13 gün? onunla baya kilo veriliyormuş... zayıflarsam yumurtlamam da kolaylaşır değilmi?
selam kızlarr eylul ayı listesınden ekim ayı listesıne geçtimm yani hamiş degılım 13 unde adet olmam gerekıyordu 14 unde oldum çok yıpraandım. hemencik olur sanıyodum bu ay ilk kez korunmamıstık bakalım umutlar bı dahaki aya kaldıı ... hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?