Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Acaba hamişlerdede karin agrisi oluyormuki benim diğer hamilleğim boyunca karin agrim oldu ki zaten bebk gelişmmneişti ozamn aslind abuyuzden birazda endişeliyim hamişsem ve oyleyse yine diye inş bukez rabbim sevindiri bizi

kadriyecim gerci kişiden kişiye deyişiyo belirtiler ben ikinci gebeligimde bu agrılar olmuştu bende edetime bir hafta varken karnım çok agrıyodu anneme gittigimde kalmaya karnımın agrısına ölüyodum bide bende ilkdefa oluyodu böyle bişe neyse ben anneme karnım agrıyo dedikce annemde dediki belki hamilekalmışındır rahmin torlanıyodur dedi bende hiç ümit vermemek için yok dedim üşütmüşümdür halbuki annemin dedigi gibi hamile kaldım yani buda bir hamilelik belirtisi inşallahta hamilesindir

Neriman 83 listede adin dogrumu canim gunume daha çok var dedin gibi hatirliyorum ama beklemde gözüküyosun sudenin listesini kopyaladim ben o gunclledim demişit sanirm yanlişlik oldu biara cvp yaz canim bana

kadriyecim, ben beklemede degilim, bu ay adetim tik diye gününde geldi, yeni tarihim var listede, 6 ekim.. ama insallah gelmez.. yani beni beklemeden silebilirsin canim. diger taraf dogru zaten. sagol

kızlar benim resim köşesindeki resimlere bakın çok gülceksiniz benim diger ruh halim çok eglenceli :roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaslar bugun benim jinekologda randevum vardi 3 ay klomen kullanmistim gecen ay yumurtalardan biri cok buyumus ve kist olusabilir demisti dr (biz kist olusmus sanmistik) ama bugun bakti hersey yolunda hatta yumurtam klomen kullanmadan guzel bi sekilde gelismis o yuzden tekrar yazmadi artik hap kullanmama gerek kalmadi sukur ama fazla sevinemedim esime bakacaklar oda esimin nerdeyse korkulu ruyasi diyebilirim ve cikacak sonuc icin cok sabirsizim testlere baslamasi icin benim adet olmami bekleyecegiz insallah bu ay tutarda hic biseye gerek kalmaz bizimde yuzumuz guler

geçmiş olsun inşallah dedigin gibi olurda tahlillere felan gerek kalmaz allah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürü inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar.elimden geldiği kadar yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama sıcaklar pek imkan vermiyor.kadriyeciğim bana 4444 e100 adet yazarsan sevinirim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.malüm hamişlerde gaz çok oluyor yavaş yavaş işte.:roflol:
hepinize ramazanın bereketini diliyorum her anlamda.

ay gerçekten miii? benimde burda benden çok çok kilolu bi arkadaşım hamile...
ay kızlar inşallah allah bizim yüzümüzede güler! tamam kilo versem çok iyi olur ama yinede bunları duymak insanın içine su serpiyor.

sizce bu ay bekleyip biraz kilo verip sonraki ay yumurtlama ilacına başlasam daha iyi olur heralde... yada ne biliyim biran önce başlasammı?

a.s.aman sakın umutsuzluğa kapılma.benimde kilo vermem gerek dedimya ama ben bugun ne yaptım biliyrmusun eşime baba olmadan dede göbeği yapmıssın dedim pskolojisini bozdum şimdi mekik çekiyor guya zayıflayacak.benim yapmam gerekeni o yapıyorsırnaşık şey:roflol:uğraşsın bakalım işi ne..

ama tabi bu amamn boşver demek anlamına gelmiyor.bende rahatsız oluyorum.ama 2 ay süper spr yapaeak rejim yaptım ama sadece 2 kilo verdim.meğer benim yememem gereken seyler varmıs.mesela yoğurt süt fazla yememeliymişim.balıkda yasakmıs.ve ben rejim boyunca bunlarla beslendim.diyorum demekki bu yuzden kilo veremedim yasak yyeceklerden yemişim.şimdide gebelik istiyorum diye spor falan yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum oda formumu koruyor o kadar.yani eğer elinden geliyorsa zayıfla belki zayıflarken hamiş kalırsın belli mi olur kz

güzelim yumurtlayamadan nasıl hamile kalıcam? sorun orda...
civan perçemi ve aslanotu yumurtlamaya yardımcı diye duymuştum. onlardan aldım. 2 gündür içiyorum ama tadı iğrençççççççç ötesi..... zayıflamam lazım yaaa... isveç diyetimi yapsam 13 gün? onunla baya kilo veriliyormuş... zayıflarsam yumurtlamam da kolaylaşır değilmi?

ya belki yumurtlama olur.hiçmi olmuyr yumurtlama ben bilmiyorumki bu konuyu.hem belki çaylar işe yarar ne dersin:?bu arada o diyet nası bişey göndersene bana bende yaparım belki 13 gun ise bayrama kadar yapabilirim.şuan gebelik söz konusu değil nasılsa.

Günaydın kızlar bu gün felaket mide bulantım var. Ama benim zaten sorunlu bir midem var bu nedenle fazla ümitlenmek istemiyorum.. Çünkü adet belirtilerim de var.

Son düzenleme:
selam kızlarr eylul ayı listesınden ekim ayı listesıne geçtimm yani hamiş degılım 13 unde adet olmam gerekıyordu 14 unde oldum çok yıpraandım. hemencik olur sanıyodum bu ay ilk kez korunmamıstık bakalım umutlar bı dahaki aya kaldıı ... hayırlısıyla inş.

hayırlısı olsun canım daha ilk denemenmiş inşallah çok beklemeen hamiş kalırsın ama hemen kalamasanda ümidini kaybetme allah a emanet ol

Kızlar benim için dua edin nolur bugün adet olmam lazım şuana kadar gelmedi ama hamilelik belirtiside hiç yok adet belirtiside yok off nolur benim için dua edinde hamilş kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…