- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.341
ya belki yumurtlama olur.hiçmi olmuyr yumurtlama ben bilmiyorumki bu konuyu.hem belki çaylar işe yarar ne dersin:?bu arada o diyet nası bişey göndersene bana bende yaparım belki 13 gun ise bayrama kadar yapabilirim.şuan gebelik söz konusu değil nasılsa.
alah kabul etsin canim ekledim senide allah razi olsu inş hepimz enyakin zmanda meleklerimzie kavuşusruz
[BİHLÂS SÛRESİ
Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
SALAVAT
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammed
4444 DUA SALAT-I TEFRİCİYE
Okunuşu : "Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
Anlamı : "Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir
rabbım dualarımızı kabul etsın inş
burser::: 500 selavat 100 ihlas 200 tefriciye
kadriye24:. 900 selavat, 435ihlas, 165 tefriciye
leylım: 500 selavat 100 ihlas, 100 tefriciye
neriman83: 100 selavat 100 ihlas 50 tefriciye
semra84: 100 selavat 100 ihlas
esmo memo12 100 selavat 100 ihlas 50 tefriciye
bengi 100 selavat 100 tefriciye
HATICE1007 200 Selavat 200 ihlas
Aabeyazmelek 300 selavat 300 ihlas 200 tefriciye
Ayzan :::::::::: 500 selavat 500 ihlas 100 tefriciye
Sebeyza 100 selavat 100 ihlas
allah herkezin bebeişlerine kavuştursun...:ecrin_bebek:
arkadaşlar ben hala beklemedeyim dün adet olmam gerekiodu ama olmadım daha işallah olmam da:CüvCüv:
yarın sabah idrar testi yapıyım diorum sonuca görede hastaneye gidip bir de kan test,i yaptırıyım diorum
acaba daha erken mi bekleyimmi biraz daha
bugün rahim filmi çektirdim
tüplerim açıkmış sorun yok
dedikleri kadar da fazla acımıyormus evet acıdı biraz ilaç verirken biraz yanma oluyor
ama cok kötü değil bana iğnede yapmadılar gerek yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?