Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar selam, bugün listedede yer aldığı gibi regl günüm. henüz bişey yok ama tahminim akşama ya da en geç yarına kırmızı kart yemek bu aralar pek fazla giremiyorum. gelişmeleri size bildiririm.

mirmirmirmir kızlar merhaba nasılsınız?kadriye canım ben kendımı listede göremedım yoksa beni unuttunuzmu? beni 5 ekime eklermısın canım.sositososito ben burdayım burda hala beklıyorum sizinleyim.sık gıremesemde ben sizinleyim canlarım.a.s

Kızlar ben ramazanın ılk hamısıydım sanırım
Bu ay bereketıyle geldi sankı cok hamıle var
Mayıs annesi olarak butun ısteyenlerı beklıyoruz
İateyen herkese RABBİM verır ınsallaahh

en son gittiğimde yapılan teste göre yumurtlamamışsın dedi dr.
adetim düzensiz zaten... ilaç almadan yumurtlama olurmu yada ne zaman olur bilemiyorum...
diyet sitede var canım bende orda gördüm. diyet bölümüne gir orda bulursun mutlaka...
bu arada her dakika tv de diyetisyenler çıkıyo... böyle diyetler yapmayın diyolar. kafam kızıyo diyet yapcam diyorum sonrada onları dinleyince vazgeçiyorum... cokacimcoook yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum... amaaannn ne biliyim kafam çok karışık!
yumurtlama ilacına başlasammı?
diyete başlasammı?
yumurtladımmı?
yumurtlamadımmı?
bi taraftan ilaca başlasam bayrama denk gelebilir. memlekete gidicez... nasıl olacak bu iş yaaa...? kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşalar yeni katıldım aranıza bende bu ay hamile kalmak için çalışmlara başladım.allah nasip ederse tabi.benide listeye eklermisiniz 1 ekim adet tarihim:CüvCüv:

Kadriyecim beni sileblirsin regl oldum bugün. bir sonraki adet tarihim 13 Ekim. Antibiyotik kullanıyorum ağı bir mide rahatsızlığı geçirdim. Hamile kalamam istesem de bu ay ama yine de yaz beni listeye. Sevgiler...

herkeze merhabalar kadriyecim canım benim terihim yalnış ayın 16 ile 20 si arası herhangi bi tarih ayzabilirsin herkeze bol hamişli günlerrr......

simeray ve diğer arkadaşlar lütfen öyle isveç diyeti gibi kötü diyetler yapıp dengenizi iyice bozmayın. hele de hamile kalmaya çalışıyorsunuz. herşeyden az az dengeli yiyip kilo vermeye çalışın. mucize diyetler insanların başına ne işler açıyor.
sırf içiniz rahat etsin diye söylüyorum ben 105 kiloyla üçüncü denememde hamile kaldım. evet çok doğru değil ama korunmayı bırakmadan önce doktorumla görüştüm. aslında zayıfla derdim ama 34 yaşındasın bi de kilo vermekle vakit kaybetme. hamileliğinde dikkat ederiz dedi. şimdi idareli gitmye çalışıyorum.
diyet yapmayın sadece her zaman yediğiniz her şeyin yarısını yiyin çok şey farkedecektir.

arkadaşlar ben hala beklemedeyim dün adet olmam gerekiodu ama olmadım daha işallah olmam da:CüvCüv:
yarın sabah idrar testi yapıyım diorum sonuca görede hastaneye gidip bir de kan test,i yaptırıyım diorum
acaba daha erken mi bekleyimmi biraz daha

Yaaa kızlaaaar benim adetime 4 gün var daha ama ben dayanamayıp gittim az önce test aldım (6saat idrarımı zor tuttum) ve testi yaptım negatif çıkı..
Ben biliyordum bu ağrılar,kasılmalar kesin adet belirtisi diye..Off yaa yine adet olucam ben galiba..Bu gün bitti kaldı 3 gün

1 tane de yedek aldım yanıma onuda 3 gün sonra yapıcam..Bana şans dileyin dua edin kızlar benim vesveseler tuttu yine yine hayalkırıklığı yaşadım işte..O kadar heves yapmayım diyorum..Yien oluyor senağlama :1no2::a015:

bugün rahim filmi çektirdim
tüplerim açıkmış sorun yok
dedikleri kadar da fazla acımıyormus evet acıdı biraz ilaç verirken biraz yanma oluyor
ama cok kötü değil bana iğnede yapmadılar gerek yok dediler

bence bekle canım inşallah hamişsindir

senin adına cok sevindim canım ayy cok acıyo diye korkutuolar bide gerci herkesin farklı oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…