- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.361
kızlar merhaba herkese.sanırım heyecan dorukta hamiş olasılıkları sayesinde.inşallah hamiş olursunuz.
ben bu aralar fazla giremeyeceğim artık.öğleden sonraları işe gidiyorum.alışayım haftaya pazartesi başlayacağım artık.
şükür hafif ağrılar dışında iyiyim kızlar.hepiniz sağolun.ramazan dolayısıylada fazla gelen yok.ama ramazandan sonra eminim herşey bomba gibi devam edicek.
hepinize bol şans diliyor dua ediyor ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar öpüldünüz.
canım inşallah iyi haberler veririz sende kendinikoru fazla yorma sakın
simeray ve diğer arkadaşlar lütfen öyle isveç diyeti gibi kötü diyetler yapıp dengenizi iyice bozmayın. hele de hamile kalmaya çalışıyorsunuz. herşeyden az az dengeli yiyip kilo vermeye çalışın. mucize diyetler insanların başına ne işler açıyor.
sırf içiniz rahat etsin diye söylüyorum ben 105 kiloyla üçüncü denememde hamile kaldım. evet çok doğru değil ama korunmayı bırakmadan önce doktorumla görüştüm. aslında zayıfla derdim ama 34 yaşındasın bi de kilo vermekle vakit kaybetme. hamileliğinde dikkat ederiz dedi. şimdi idareli gitmye çalışıyorum.
diyet yapmayın sadece her zaman yediğiniz her şeyin yarısını yiyin çok şey farkedecektir.
ankakuşu yüreğime su serptin canım yaaa.... :1hug: inan şu kilo meselesini çok kafama takıyodum. artık takmıycam. yediklerime dikkat edicem. dediklerin çok doğru! bir haftadır dikkat ediyorum 1 kilo vermişim. kaydirigubbakcemile2
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen ne denemesinden bahsettin anlamadım? 3. deneme demişsin. yumurtlama ilacımı kullandın?
5dk önce belime bi ağrı girdi. özellikle sağ tarafım sanki sağ böbreğim ağrıyomuş gibi.
stres yapmıyorum diye çığlık atıyodum şimdi de çok belim ağrıyooo (adetim 17-19eylül)
ay bebişmi tutunuyo acaba
lütfen hamiş arkadaşlar aydınlatın beni
zaten memişlerim büyüdü benden önce gidiyolar. şimdide bu ağrı
:uhm:
5dk önce belime bi ağrı girdi. özellikle sağ tarafım sanki sağ böbreğim ağrıyomuş gibi.
stres yapmıyorum diye çığlık atıyodum şimdi de çok belim ağrıyooo (adetim 17-19eylül)
ay bebişmi tutunuyo acaba
lütfen hamiş arkadaşlar aydınlatın beni
zaten memişlerim büyüdü benden önce gidiyolar. şimdide bu ağrı
:uhm:
yok acımıyor bende cok korkarak gittim biraz acı oluyor ilça verirken o kadar az ama o da
ama ben bu ay klomen içmedim filmi çeken doktor belkide bu ay hamile kalırsın dedi
ama antibiyotik verdi 1 hafta içeceğim
enelcim alıştırmalara başlamışsın dönecekmişin hayırlısıyla işine. hadi bakalım çok sevindim. ev hapsin sona eriyor desene :))
yok yaw normal yollardan. korunmayı bıraktık üçüncü reglimden sonra hamile olduğumu öğrendim işte. darısı başınıza, üzme kendini. olacak olduktan sonra oluyor. hiç yumurtlamıyor değilsin ki. gerekirse yumurta takibi falan yaptırırsın. allah başka dert vermesin... bu ay hep birlikte inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ya evet canım hiç sorma çok seviniyorum inşallah bir daha olmaz.rabbim kimseyede vermesin benimki gibi bir hamişlik.sıkıntısı üzüntüsü bir dert ağrıları bir dert birde evde sürekli yatmak dert.inşallah burda hamiş olacakların 9 aylık dönemi çok sağlıklı ve güzel geçer.sen nasılsın?
adetlerin düzenlimiydi peki? ay inşallah bende hamile kalırım en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah... :Saruboceq:
dr adet olunca gel yumurtlama için ilaç veriyim sonrada çatlatma iğnesi dedi... hemen hormon haplarına başlasammı yoksa biraz beklesem acaba kendiliğimden yumurtlarmıyım ne biliyim yaaa... çok kararsız kaldım! -tatlicadiarzu-
amin canım Allah herkese sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin.
bu arada ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor, bütün kokulardan herşeyden tiksiniyorum bakalım nolcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?