Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok acımıyor bende cok korkarak gittim biraz acı oluyor ilça verirken o kadar az ama o da
ama ben bu ay klomen içmedim filmi çeken doktor belkide bu ay hamile kalırsın dedi
ama antibiyotik verdi 1 hafta içeceğim

kızlar merhaba herkese.sanırım heyecan dorukta hamiş olasılıkları sayesinde.inşallah hamiş olursunuz.
ben bu aralar fazla giremeyeceğim artık.öğleden sonraları işe gidiyorum.alışayım haftaya pazartesi başlayacağım artık.
şükür hafif ağrılar dışında iyiyim kızlar.hepiniz sağolun.ramazan dolayısıylada fazla gelen yok.ama ramazandan sonra eminim herşey bomba gibi devam edicek.
hepinize bol şans diliyor dua ediyor ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar öpüldünüz.

kızlar ben adetim gelirmi-gelmezmileri, karnım ağrıdı-midem bulandıları bıraktım
bebişime isim arıyorum :dance:
aslında burdaki rumuzumdan anlaşıldığı gibi
erkek olursa -- seçkin (ölen kardeşimin adı)
kız olursa -- deniz (hoşuma gidiyo)
koyacaktım. vazgeçtim.. bu ara
erkek - ARDA...
kız - melike ve ecem favorim..

eee herkez ne diyo "NO STRES - NO PANİK" adet olayını atladım ileri bakıyom
:dance: hihoyyyt

kızlar bugün hala adet olmadım normalde günü gününe gelirdi test yaptım negatifsenağlama yani ne bileyim silik gibide duruyor pek anlamadım ama galiba adet olucam ramazan falan ya heralde ondan günü şaşırdı ama bakalım eğer olmazsam yarın akşam tekrar deniyeceğim ayy inşallah hamileyimdir ama zannettmiyorum hiç belirti yok:sm_confused:

canım inşallah iyi haberler veririz sende kendinikoru fazla yorma sakın

ankakuşu yüreğime su serptin canım yaaa.... :1hug: inan şu kilo meselesini çok kafama takıyodum. artık takmıycam. yediklerime dikkat edicem. dediklerin çok doğru! bir haftadır dikkat ediyorum 1 kilo vermişim. kaydirigubbakcemile2

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen ne denemesinden bahsettin anlamadım? 3. deneme demişsin. yumurtlama ilacımı kullandın?

5dk önce belime bi ağrı girdi. özellikle sağ tarafım sanki sağ böbreğim ağrıyomuş gibi.
stres yapmıyorum diye çığlık atıyodum şimdi de çok belim ağrıyooo (adetim 17-19eylül)
ay bebişmi tutunuyo acaba
lütfen hamiş arkadaşlar aydınlatın beni
zaten memişlerim büyüdü benden önce gidiyolar. şimdide bu ağrı
:uhm:

yok yaw normal yollardan. korunmayı bıraktık üçüncü reglimden sonra hamile olduğumu öğrendim işte. darısı başınıza, üzme kendini. olacak olduktan sonra oluyor. hiç yumurtlamıyor değilsin ki. gerekirse yumurta takibi falan yaptırırsın. allah başka dert vermesin... bu ay hep birlikte inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

büyük ihtimal canım.belirtilerin gayet iyi.bende acaba böbreklerimde bir rahatsızlık mı var demiştim.çünkü 2 sene önce böbreklerimle ilgili hastaneye yatmıştım.bunlar bebek yerleşirken olan ağrılar.hadi hayırlısı olsun hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:

valla hayırlı olsun inşallah hamilesindir. benim bel ağrısı dışında bir belirtim olmamıştı, o yüzden sana yardımcı olamıyorum ama dua ediyorum inşallah hamilesindir.:Saruboceq:

yok acımıyor bende cok korkarak gittim biraz acı oluyor ilça verirken o kadar az ama o da
ama ben bu ay klomen içmedim filmi çeken doktor belkide bu ay hamile kalırsın dedi
ama antibiyotik verdi 1 hafta içeceğim

hadi geçmiş olsun canım.acı cekmemişsin fazla çok sevindim.zaten sorun olduğu zaman acı cekiyorsun benim sağ tarafımda yapısıklık vardı cok zor olmustu cok sükür sende sorun yokmus.bu arada bu ay cok düşmezsiniz zaten ben 3-4 gun korunmustum.acı vardı hala kasıklarımda ama sende olmaz heralde sorun çıkmamıs cünkü.bundan sonrakı ayı cok iyi değerlendirin canım.filmden sonra gebe kalma kolay oluyor diye duymustum.benden sana tavsiye.

enelcim alıştırmalara başlamışsın dönecekmişin hayırlısıyla işine. hadi bakalım çok sevindim. ev hapsin sona eriyor desene :))

enelcim alıştırmalara başlamışsın dönecekmişin hayırlısıyla işine. hadi bakalım çok sevindim. ev hapsin sona eriyor desene :))

ya evet canım hiç sorma çok seviniyorum inşallah bir daha olmaz.rabbim kimseyede vermesin benimki gibi bir hamişlik.sıkıntısı üzüntüsü bir dert ağrıları bir dert birde evde sürekli yatmak dert.inşallah burda hamiş olacakların 9 aylık dönemi çok sağlıklı ve güzel geçer.sen nasılsın?

adetlerin düzenlimiydi peki? ay inşallah bende hamile kalırım en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah... :Saruboceq:
dr adet olunca gel yumurtlama için ilaç veriyim sonrada çatlatma iğnesi dedi... hemen hormon haplarına başlasammı yoksa biraz beklesem acaba kendiliğimden yumurtlarmıyım ne biliyim yaaa... çok kararsız kaldım! -tatlicadiarzu-

amin canım Allah herkese sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin.
bu arada ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor, bütün kokulardan herşeyden tiksiniyorum bakalım nolcam..

aslında düzenliydi, en fazla bir iki gün oynuyordu. bence yaşın gençse ben daha beklerim diyosan gitme madem istemiyosun. ama bir an önce olsun artık diyosan git boşuna oyalanma.yerimseniben
hadi bakalım hayırlısı olsun

sudenazzzzzzzzzz selam canım sonunda doktora gittimm.. ve sonunda muayne oldumm.. sonuç temiz çıktı.. test filanda yapmadı.. daha erken bunlar için dedi stres yapma dedi... 10mm çapındada bi tane yumurtam varmış daha adetimin 8. günündeyimm.
6 ay sonra yine eğer olmazsa yine gel eşinde gelsin dedi
hakkımızda hayırlısı artık

amin canım Allah herkese sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin.
bu arada ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor, bütün kokulardan herşeyden tiksiniyorum bakalım nolcam..

bende de o vardı.tiskinti ama istifra etmekten daha iyi diyorum.benim tek tesellim oydu.daha kötüsü olmasında canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…