Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok sağol.sen test yapmışsın.ikinci çizgi silik mi çıktı anlamadım.o zaman hamiş olabilirsin.

canım vallahi bende anlamadımki ,çünkü geçen ayda silik gibiydi kan testi yaptırdık negatif benim silik anlayışım değişik galiba:çok üzgünüm:,ama Allah'tan hayırlısı hiç belirti falanda yokki ama sanki regl olucakmışım gibi arar ara karnıma sancı giriyor,hadi hayırlısı bekliyorum bakalım fazla ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senağlama

senin adına çok sevindim canım.bende erkek olursa arda istiyorum emin arda ama kız olursa tuana naz istiyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah bende bu ay çok umutluyum bendede erken belirtiler var .

günaydın kızlar...
bel ağrım geçti zaten fazla uzun sürmedi. bu sabah müthiş bi karın ağrısıyla uyandım. bidahada yatmadım. şideti geçti ama halen hafif hafif batmalar var. adet olucam galibasenağlama

semra84 canım sen nasılsın.

kızlar bu sabah neldu biliyonuzmu biraz uzun bi sonrakinde yazıcam okuyun
!! Aazz Sonra !!

dedimya ağrıyla uyandım diye. eşimide işe geçirdikten 06:15 sonra bidaha yatmadım. gece epey yağmur yağdı sabahta hafif hafif çiseliyodu. canım sıkılıyo stres yapıyorum adetim gelcek mi acaba diye. bide adetim gelirse buay aşılama olucam ilk defa onunda korkusu var. neyse.
çıktım balkona. yağmurdan sonraki kokuya bayılırım. bol bol temiz hava alayım dedim. etrafa bakındım. çiçeklerimi suluyodum bi araba yan taraftaki komşuyu almaya geldi. baktım içine benim ev sahibimin oğlu ve gelini. selma hamile günleyidi artık. ağrısı tutmuş doğuma gidiyorlarmış. onlara iyi temennilerde bulundum. elimde su şişesi arkalarından döktüm. Allah su gibi doğumlar versin diye..
ilk defa böyle bişeye şahid oldum. hem çok sevindim hemde içim çok burkuldu. yanlış anlamayın kıskançlıktan değil. hiçte kıskanç biri değilim zaten.
onlar gözden kaybolunca başladım ağlamaya." Allah ım selmaya kolay doğumlar ver. banada sağlıklı bir bebiş nasip eyle" diye.
Uçan kuşlarında yavruları var.. banada nasip eyle..
sokaktaki kedinin bile arkasından gezen yavrular var, banada nasip eyle..
Allah ım sen yaradansın, sen herşeyi yoktan var edensin, sen ol demeden hiç bişey olmaz. verende sensin alanda sen. Allahım sen isteyen herkese hayırlı evlat nasip eyle.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN
ve ben halasenağlamasenağlama

ağlama canım bende ağlamdım şimdisenağlama rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.en güzel dileklerin senin olsun verende allah alanda biz herzaman dualarımızı edelim birgün seninde kabul olur duların kucagında bebişlerin olur.herşey gönlünce olsuna.s

günaydın kızlar benim adet gecikeli bugün 3. gün .10 gündür göğüslerim felaket ağrıo dayanamayıp yaptım testi ama sonuç tek cizgisenağlamaoysa bu ay o kadar umutlanmıştım ki yumurtlama takibi falan yolunda gitmişti doktor artık sorun yok bol bol dua etcez demişti.bu ay hamiş olmanı hayllerini kuruodum bayramda herkese süpriz yapacaktım ama geene olmadı çok üzgünüm vallasenağlama
acaba diorum bu testi erken mi yaptım çünkü bende hiç öle adet belirtisi yok acaba ramazandan dennge mi bozuldu üff hala işte acaba diorum çıkmadık candan umut cıkmaz hesabı
allahım bu mübarek günlerde isteyen herkesin karnını kucağını doldursun hayırlı bi evlet dünyaya getirmeyi nasip etsin amin

canım nasıl olayım bekliyorum işte beklemek nekadar kötü,yazdığınıda okudum canım Allah büyüktür, inşallah ogünleri bizde görücez gün gelecek hepimiz tek tek hamile kalacağız,bazı şeylerin demekki zamanı var ,herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için :Saruboceq:

komşum aradı şimdi
bebiş dünyaya gelmiş. gayet sağlıklıymış
ay ben yine ağlıyorum senağlama
bukez sevinçten. ay konuşamadım bile varya çok duygulandımsenağlama
bugüne ağlayarak başladım Allah hayır etsin

kızlar regl 16 eylüldü.
bende de hala tık yok
iki gün geçti
olacak gibi oluyo olmuyo. deliricem..
bir de adet gelemeyince böyle patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
napçazz bizzzzzzzzzzzzzzzz....

kızlar regl 16 eylüldü.
bende de hala tık yok
iki gün geçti
olacak gibi oluyo olmuyo. deliricem..
bir de adet gelemeyince böyle patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
napçazz bizzzzzzzzzzzzzzzz....

off canım aynı durumdayız seninle, bende de tık yok test yaptınmı?bende negatif çıktı senağlama olmazsam hala bu akşam tekrar yapayım diyorum ama ya yine negatif çıkarsa diye korkuyorumda hayırlısı bekliyoruz bakalım

cnm bir iki bekle bakalım zor ama belki döllenme geç olmuştur allahtan umut kesilmez hiç adet düzensizliğin oluyomuydu peki hakkınızda hayırlısı olsun en azından yarına kadar bekle yada direk kan testi yaptır cnm inşallah hayırlı haberler olur

mrb kızlar nasılsınız bugün, ya ben çok kötüyüm ayın 19 unda adet olucam,çok sadıktır benim kırmızılar ramazan filan dinlemez günü gününe gelirler,ama bugün o kadar sancım varki ölücem nerdeyse özellikle sol tarafımda,acaba yine kistmi oluştu ki yaa offf,yada çok üşüttüm ben bu ay,hiç böle sancım olmazdı,çok zor geçicek bu adet dönemi galiba...

Kızlar merhaba,

fazla yazmasamda takip ediyorum forumunuzu, hamile arkadaşlar hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah, ben dün adet oldum beni listeden silebilirsiniz, bu ay rahim filmi çekileceğinden korunacağım, sonraki ayda da iğne ile yumurtaları geliştirmeye çalışacağız, hapı denemek istemiyor doktorum çünkü çatlamama ihtimali daha yüksek oluyormuş, ve iğneyle yumurtaların kalitesi daha iyi olurmuş, bakalım artık, herşey kısmetle zaten, kısmetse olacak....
görüşmek üzere...

kıslarrrrrrrr adetlerinizz gelemiyo nedenn strestennnnnnnnnn bende evlendim ilk dönemler hep öleydim ilk ay 2.ay 3.ay 4.ayy ama artı kbıraktımmm nolcaksa olsun düşünmüyorum bile lüffen sizde düşünmeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…