- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.401
cnm bir iki bekle bakalım zor ama belki döllenme geç olmuştur allahtan umut kesilmez hiç adet düzensizliğin oluyomuydu peki hakkınızda hayırlısı olsun en azından yarına kadar bekle yada direk kan testi yaptır cnm inşallah hayırlı haberler olur[/QU
hep günün gününe gelirdi canım heralde ramazan falan ya ondan galiba diye düşünüyorum ama hamile olcağımı hiç zannetmiyorum kızlar umutlarım iyice gitti çünkü regl ağrıları gibi ağrılar giriyor...
ya birde arkadaşlar şu çatlatma iğnesi yumurtalama falan nasıl oluyor ilk 1 sene geçtikten sonramı yapıyorlar?
kiz saçmalam 50ytl dokunuyumu san boşver onunla git eşine yemk ismarla cnim yaaa alişveriş yap ama teste verme paray yi varsa zaten 3 5 gun sonrabelli olur yoksada niye paarni boşa harciycksinki?
Benmde 2 kez böle oldu cani oyuzden adetim gecsede ozelde tahlil yaptirmam ilk hamişliğmdede hasatende acilde yaptirmiştim tahlilimi siara beklemdim yani :) karnim çok agriyodu ozmanda. Yapmişlafi yani
Kizlar hamileyim bu gün kan testi yaptirdim allah tüm isteyenlere nasip etsin allak hepimizin kucağini doldursun ay harika bir duygu
Amin canlarim bu ani tam 1.5 senedir bekliyorum allah hepinize tüm isteyenlere el açip dua edenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?