Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kan tesi yaptırsam çıkar ama dimi ?? eh yani çıkar ben rahat edemiyorum içimi rahatlatmam lazım..Yarın sabahtan gidip yaptırayıp diyorum..İçim rahatlasın yoksa bile umutlamayım boşu boşuna stres yapınca adetim gecikir sonra günleride şaşırırız

kiz saçmalam 50ytl dokunuyumu san boşver onunla git eşine yemk ismarla cnim yaaa alişveriş yap ama teste verme paray yi varsa zaten 3 5 gun sonrabelli olur yoksada niye paarni boşa harciycksinki?

ya offfffff :1no2: tamam yaptırmıycam vazgeçtim haklısın zaten para yok gibi bişey azaldı..boşu boşuna gitmesin yine..Bu arada devlet hatanesinde ücretsizmiiiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

arkadaşlar devlet hastanesine gidip sıra beklemenize gerek yok özel hastanlerde bile çok cüzi ücrete baklıyor .bende özel hastanede çalışıyorum bizim burda 2 ytl bakııyor gelmek isteyenlere duyrulurrrrr....yerimseniben

kadreyecim kusura bakma senin izmirde oldugunu unuttum istnbulda yaşıyorum ben ssk olanlar için geçerli bu fiyatlar zaten muayene ücretide 5 ytl fark alınıyor şuanda paket uygulanıyor ist özel hastanelerde bu şekilde orası demek daha pahalı:1rolleyes:

slm kızlar ben de 2 yıllık evliyim ve artık çift çizgi görmek istiyorum. size yeni katılıyorum. Allah hayırlısıyla hepimize de nasip etsin inşallah.

doğru söylüyosun kadiriyecim ama insan meraktan o an gözü görmüyor parayı biran önce müjdeli haberi herkesle paylaşmak için.bendede öyle oldu idrar tahlili yapmıştım 10 dk sonra adet olmuştum kötü bi durum ama ben buay çok umutluyum bakalım nasibimizde varsa olur zaten.sabahları çok midem bulanıyor:uhm:

tebrik ederim hatice1007.darısı bizimde başımıza.bu arada 1.5 yıl bekliyordum demişsin.doktor kontrolu altındamı oldu yoksa kendilipindenmi oldu canım.

Canim belirti adetim yaklaştiğinda aynen adet belirtilerim olduma ama 1.5 senedir beklediğim için hep hüsrana uğradim sonra günüm yaklaştikça adet belirtim kalmadi sadece yumurtaliklarimda batmalar hisediyodum birde göğüslerim çok hassaslaşti ama ben adet oluncada hassaslaşirlardi ha oldum ha olacam derken işte bu güne geldim diğer aylardan farkli bir şeymi yaptim hayir ama yüce rabbim bugün için yazmiş yazimi bügün için ol demişte olmuş doktor doktor gezdim ama hep inandim can verende rabbim alanda o ol dese olacğini biliyordum bol bol dua ettim el açip dua ettim ama sadece kendim için değil tüm el açip bebek bebek diye dua edenler için dua ettim

Gelgitcim ben doktora gittim 4 tane doktor değiştirdim uzun bir hikayem var tüplerimin biri hsg sonucunda tikali çikti lakoroskopi ameliyati oldum sadece kendimi çok kastiğimdan öyle çikmiş gayet iyimişim sonra doktorlar hiç bir sorununuz yok sizin bebeğiniz olurdediler yeterki stresten uzak durun dediler ama yinede daha beklemek istemezseniz ilaç taksiviyesi yapalim dediler bizde ramazandan sonra gidip ilaç desteği alacakti gerek kalmadan kendiliğimden hamile kali verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…