- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.421
Kizlar hamileyim bu gün kan testi yaptirdim allah tüm isteyenlere nasip etsin allak hepimizin kucağini doldursun ay harika bir duygu
Kizlar hamileyim bu gün kan testi yaptirdim allah tüm isteyenlere nasip etsin allak hepimizin kucağini doldursun ay harika bir duygu
kızlar hepınıze selamlar..
öncelikle Haticecım cok tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin ınsaallahh..
Hepinizi cok özledim uzun zamandır girtemedim suan tatılde turkıyedeyız.bu arada dr yede gıttın hiçbir sorunun yok dedı hormonlara bakıldı spremlere bakıldı hersey normal cok sukur..yanı denemeye devam kısacası..bır 6 ay daha beklıcem olmadı sırada tüplerin var..ıns en kıza zamanda mutlu haberlerıde vermek nasıp olur
Enelcim umarım daha ıyısındır..Kanamaların bıtmıstır..saka maka gunler cok cabuk gecıyor bebıs teyzelerının elıne dogucak:dance:
Kadrıyecım sende ıyısındır ınss..gelısmelerden cok uzak kaldım bos vaktımde hepsını okıcıyım..
20 si adet gunum dualarınızı beklıyorum:Saruboceq:
kendınıze ıı bakın optum hepınızı
kızlar size de sorayım.
adetim 2 gün geçmişti ya
bu gece kan testine gittim
beta hcg 86,98
hamileyim yani değil mi. cuma tekrarlıycam ama gece gittiğim için uzman doktoru göremedim. labaratuvar görevlisi de açıklama yapmadı.
Allahım kızlar bu gece hepimiz için dua edicem. Rabbim çok büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?