Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar bu ay benim kırmızılar erken teşrif etti gerçi bu ay hamile olmadıgımı bildiğim için beni rahatsız etmedi yumurtlama dönemi benim kociş burda yoktu çünkü bu ay çalışmadık pek ama ekim ayı ümitliyim çünkü bir engelim yok inşallah güzel haberi veririm yeni tarihim 15 ekim eklerseniz sevinirim

selam kızlar ben geldim.
hatice canım çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dikkat et canım.demekki herşeyin bir zamanı gelince oluyormuş.rabbim sabrının ve dualarının karşılığını verdi sana.sonsuza dek mutlu olun inşallah.

kızlar hepınıze selamlar..
öncelikle Haticecım cok tebrik ederim Allah kucağınada almayı nasip etsin ınsaallahh..

Hepinizi cok özledim uzun zamandır girtemedim suan tatılde turkıyedeyız.bu arada dr yede gıttın hiçbir sorunun yok dedı hormonlara bakıldı spremlere bakıldı hersey normal cok sukur..yanı denemeye devam kısacası..bır 6 ay daha beklıcem olmadı sırada tüplerin var..ıns en kıza zamanda mutlu haberlerıde vermek nasıp olur

Enelcim umarım daha ıyısındır..Kanamaların bıtmıstır..saka maka gunler cok cabuk gecıyor bebıs teyzelerının elıne dogucak:dance:

Kadrıyecım sende ıyısındır ınss..gelısmelerden cok uzak kaldım bos vaktımde hepsını okıcıyım..

20 si adet gunum dualarınızı beklıyorum:Saruboceq:

kendınıze ıı bakın optum hepınızı

tebrik ederim hatice Allah tamamına erdirsin evet doğru diyorsun hepimizin bebeişinin geleceği vakit var ve o vakti beklemekten başka çaremiz yok canım

canım çok sağol şükür atlattık.geçti inşallah işe bile başladım tam gün olmasada.inşallah hamiş olursun bak sorunda yokmuş sende stres yapma herşey güzel olsun canım.inşallah türkiye tatili mutluluk getirir sana canım.

bende daha yok bişiy. sadece sabahtan beri kasık ağrılarım var. adet olucam sinyali galiba
kızlar bize ne oldu bu ay böyle
ağrı çekiyoruz gelen-giden yokfisfisfis

kadriye cim canım benim
beni bekleyenler listene yazarmısın canım. kırmızıları görcem gerçi ama en azından görene kadar bana moral olsun. ağrım çok var. yemeği zor yaptım.
olur mu canım. hadi sevindir beni..:çok üzgünüm:

kızlar size de sorayım.
adetim 2 gün geçmişti ya
bu gece kan testine gittim
beta hcg 86,98
hamileyim yani değil mi. cuma tekrarlıycam ama gece gittiğim için uzman doktoru göremedim. labaratuvar görevlisi de açıklama yapmadı.
Allahım kızlar bu gece hepimiz için dua edicem. Rabbim çok büyük.

HATICE1007 canim tebrik ederim gözün aydin, allahim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
sana cook güzel ve rahat saglikli bir hamislik dönemi diliyorum

ayy canim ya, insallah hamilesindir. degerin fena degil, hatta bence hamilesindir, ama seni ümitlendirmek istemem. :Saruboceq::Saruboceq: hadi hayirlisi olsun.. merekla bekliyoruz, bu ay pek iyi basladik, ama ay ortasindan sonuna kadar patlama olcak ins. kizlaaaarrrrr...
ama su listeyi görünce benim siramin gelmesine daha coook var diyorum ya oofff...
geeell 6 ekim geeel geelsırnaşık şey

haticeee senide tebrik ederim canım gözün aydın sağlıklı bi hamişlik geçirirsin inşallahh

darısı bizimde başımıza inşallah

herkese iyi geceler..HATİCE tebrikler,rabbim kazasız belasız kucağına almayıda nasib etsin..
kadriyecim senin nezdinde herkesten özür diliyorum ama ben tefriceyi yetiştiremiycem galiba,ihlas ve salavatları okuyorum onları yetiştiririm,zaten adet olucam yarın,kusura bakmayın arkadaşlar,yarı yolda bırakmış gibi oldum ama inanın yoğunluktan okuyamadım,yatılı misafirlerimde vardı fırsat bulamadım inanın..iyi geceler sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…