Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar size bişey danışmak istiyorum.bu netteki yumurtlama günleri hesaplıyacıları kesin doğrumudur?ya da kişiden kişiye bu dönem farklılık gösterirmi?ben 2 aydır o hesaplıyacıyı dikkate alıyorum ama bir sonuç yok henüz acaba yumurtlama dönemimi kaçırıyormuyumm diye düşünmeye başladım biriniz bana cvp verirseniz çok sevinirim.a.s.

kadriyeciim cok saol canim, Allah'a sukur esim hic direnmiyor nasil bana dr'a gidip o masaya yatmak zor geliyosa onada o testleri yaptirmak zor geliyo ama hic itiraz etmiyo sukur dr bekleyin bu ayda olmazda esinin adeti gelince git tahlillerini yaptir dedi erkek icinde kadin icinde zor Rabbim daha zor seylerle imtihan etmesin kaldiramiyacagimiz yukler vermesin su mubarek ayin hurmetine hayirlisiyla dularimizi kabul etsin Rabbim

canım bu değerlerden hiç analamam ama kızlar hamilesin diyorsa öylesindir:) sen gene bir dr. gösterde emin ol senin adına çok sevindim canım

ozguncüm tebrikler allahım sagliklı sihhatli hamilelik geçirdikten sonrada bebişini kucagına almayı nasip etsin aminn kızlar dikkat ettinizmi bu ay ne kadar hamile var hamile patlaması yaşıyoruz hamileleri duyunca çoook mutlu oluyorum bence bu olanlar bu ay yuzu suyu hürmetine ve ettigimiz dualar bol bol bu günlerde dua edelim allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsinn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın kızlar. akşam kırmızıları gördüm. ama okadar üzülmedim. okadar çok ağrım olduki hatta gelsin diye dua ettim. neysa bu ay bana kısmet değilmiş.
kısmet belki sizlerindir kızlar. hadi beklemede olanlardan haberler nerdeee
hoppaaa 1ki 3 1ki3hihoyyythihoyyythihoyyyt hamillik duyalım hoppaa 1ki3 1ki3 hihoyyythihoyyyt

yeni tarihim 15 ekim

ozgun2008 canım değerin çok güzel bildiğim kadarıyla 5in üzeri hamilelik oluyo.:CüvCüv:
ama sen yinede yarın dr a göster. iyi haberlerini bekliyoruz.gamyoncuiremsu şimdiden tebrikler canım öptüm

kızlar benim durumum ne olucak ya.. (akşama kadar olmazsam ya bu akşam yada yarn gidip kantesti yaptırıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum dün akşam düşünmekten hiç uyuyamadım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ya benim için dua edin kızlar

semracım allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah hamişsindir valla bende bekliyorum ama pazar gününe kadar duruyumda test yapıyım diyorum bakalım artık...

ben bugün nette yokum ağrılarım müthiş. yatıcam pazara falanda çıkmıycam. ne varsa onu yeriz.
yarın için randavu aldım drm dam. gelince size sonucu yazarım. bu ay aşılama istiyodum ama aşılamam bayrama denk geliyo hem onu konuşucam.

yaa ben dr mu çok seviyom. onu görmek pisiko terapi gibi geliyo.
bi gün istiycem bi resmini duvara asıcam. kafam bozulup ümitsizliğe kapılınca bakarım artık (amman eşim duymasın kıskanıyo zaten)

yanlış anlamayın dr bayan
kaydirigubbakcemile2

[/B]
günaydın kızlar.ben 1:30 da doktora gidiyorum cinsiyet ve sağlıkl durumuna bakılacak.

gülüm hamilesin.rabbim gönlüne göre versin.değerinde normal 2 gün sonra 2 katına çıkarsa ki inşallah çıkacak herşey yolunda demektir.öpüyorum seni.

gülün inşallah hamişsindir.bak haberler tek tek geliyor.inşallah ramazan çıkışında çok hamişimiz olur.

kızlar dua edin bana sonuçlar iyi çıksın.kanama falan kalmamış olsun bebişte.
yoksa kalpten gidicem.öpüyorum sizleri gelince sonucu yazarım sizlere.

haticeeeeeee tebrikler arkadaşım allah tamamına erdirsin özgüncüm sende hamilesin güzelim hayırlı uğurlu olsun güzel haberler gelmeye başladı geresi gelir artık

kızlar dua edin bana sonuçlar iyi çıksın.kanama falan kalmamış olsun bebişte.
yoksa kalpten gidicem.öpüyorum sizleri gelince sonucu yazarım sizlere.

canım benim inanıyorumki herşey yolundadır..rabbim güzel yüreğine göre verir inşallah da bundan sonraki dönemi rahat geçirirsin..cinsiyetini bende merak ettim,ne olursa hayırlı ve sağlıklısı olur inşallah.çok öpüyorum seni...

canım eğer adetin düzenli döngülerdeyse yumurtlama zamanını daha kolay bulunuyo ama her kadın her ay yumurtlamıyoo. Ateş ölçme veya akıntını kontrol ederekde anlayabilirsin.
Rabbim tez zamanda hepimize bebişler göndersin inş..

Enelcim herşey yolunda gidicek inş. Bebişin cinsiyetini öğrenicen. Çok güzel yaa sabırsızlıkla seni bekliyorum cnmmm:))))

harikasın varya yazılarına hayran kalıyorum vallaa Okudukça rahatlıyorumm pozitif bi enerjin var cnm ::))) bende artık stres yok diyorum ama bi ağrım olduğu zaman aklıma geliyoo sonra yokk adet belirtileri diyorum ve kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Kendimi adete hazırlıyorum yanii Kısmet dediğin gibi bizimkilerinde geleceği bi zamanı vardır. Öpüyorum seni cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…