- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.041
CANIM BENIM HADİ BAKALIM GZUEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BIDA TEST YAP AMA YARIN SABAH İLK İSRARINLA YAP CANIM PZİTİF SONUÇ YANLIŞ OLMAZ DİYOLAR CNAIM GERCEKTEN ÇOK SEVINDIM :):teytey:a.s.
bumuyani benim tarihim kaybolmuş listeden
gerçi günüm geçti ama en geç 7 ekim'de bekliyorum. eklersen sevinirim tekrar. sevgiler
yok canım ya ben haber verdim diye hatırlıyorum ama ben 21 ekimde tekrar adet görücem.Yani inşallah görmem.Bugün doktora gittim rahim yatağın temiz hiçbir sorun yok dedi.Eşimi spermiograma yolladı.Eşime söyledim üzüldü gibi geldi.Ya çok utangaçtır o.Ama ne yapabilirim ya da ne yapmalıyım onuda üzmek istemiyorum???????????????
evet arkadaşlar benimde hamileliğim kesinleşti kadriyeceim gerçi beni listeye eklemiş doktorum bayramdan sonra kan testi baktır demişti bende sabah kanı verdim sonucu bekliyorum kan sonucu çıkana kadar idrar testi yapıyım dedim çift çizgiyi gördüm.okadar güzel bir duyguki bu anlatamam rabbim herkhihoyyytese nasip eder inaşallah.
Bide kızlar doktor benden test felan istemedi.Bir problem görse isterdi dimi?Bir fikri olan var mı????
merhaba kızlar.hepinize kucak dolusu sevgiler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.papatya canım hamiş olabilirsin.güzel haberlerinizi bekliyorum.
ben şimdi çıkıyorum kızımı görmeye doktora gidiyoruz.akşam görüşürüz,
hepinizi öpüyorum.
selam kızlar nasılsınız benim adet tarihim bilindiği üzre 15 ekim baakalım hayırlıısı ama ben bu ayda ümitsiizm içime olmucak gibi doğuyor zaten bu ayda olmazsa tedaviye bıraktığım yerden devam edicem.. bu ay hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımda umarım hayırlı haberler alırız..
benim moralim bozuk bana orla verin arkadaşlr bi arkadaş vardi eşimin arkadaşinin hanimi dogum yapti kadir gecesi gunu eşelr görüşmüyo bi tatsizlikoldu eşimin arkadşi eşime ayip etti neyse..bugun msnde gördum arkadaşi tabi eşelr göruşmeyince bzide görüşmüyorz .msnye bebeginin resminikoymuş ben kendimi çok kotu hisstettim yaaa eşimede söyleyemem oda uzuluyo çünküü(( aglamak uzereyim onu kiskanmiyoum kesinlikle ama onun hamile olmasina da dayannamadim bbeişine allah saglik sihhat versin kesinblikle kotu dusunmuyorumn bana yakişmaz zaten ama ne bilimm yaa çok karisikk duygular içindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?