Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

CANIM BENIM HADİ BAKALIM GZUEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BIDA TEST YAP AMA YARIN SABAH İLK İSRARINLA YAP CANIM PZİTİF SONUÇ YANLIŞ OLMAZ DİYOLAR CNAIM GERCEKTEN ÇOK SEVINDIM :):teytey:a.s.

canım sağol bu sabahda ilk idrarımla yapmıştım zaten.canım arkadaşın bebğinin resmini koyduysa hiç üzülme canım üzülcek ne var senninde bebişin olcak ben inanıyorum en yakın zamnda sende koyarsın canım hiç üzülme allah daha güzelinide sana verir inşallah canım herşey nasip kısmet :teselli:

Canım benim seni anlamamam imkansız.Bu kıskançlık değil bende bebişler görünce çok üzülüyorum.İnsan kendini yetersiz hissediyor.Allah isyandan uzak etsin,benim ne eksiğim var diye düşünüyor insan.

Yoksa Allah kimsenin meleklerine en ufak bir zarar vermesin,ben hep dua ediyorum onlara bişey olmasın diye.Senin karmaşık duygularına hepimiz sahibiz merak etme

bide kızlar sol yumurtalığımın orda bilye gibi bşy var şişkin yaniiii buda olurmu gebelikte beni aydınlatın lütfen

bumuyani benim tarihim kaybolmuş listeden
gerçi günüm geçti ama en geç 7 ekim'de bekliyorum. eklersen sevinirim tekrar. sevgiler

CANIM BENIM ADIN EYLUL BEKLEME LİSTESİNDE EKIM AYINA GİRDİĞİMZİÇİN EYLULU ALMAIYORUZ LISTEYE AMA SENI MUTLU EDECEKSE YANI BEKLEEMDE GÖRMK ADINI LİSTEYI OSEKILDE GÖNDEREYI 1 KEREDE CANIM BENIM EE TEST YAPMADIN MI 3GUN GECMİŞ GECKME OLURMUYDU BÖLEE İNŞ HAMİŞSİNDİR:CüvCüv:

Nevergiveup18 sne negl olmadinmi canim daha 24eylul yaziyo listede adin yada benmi takip edemdim haber verdin hamişim diyede :)

yok canım ya ben haber verdim diye hatırlıyorum ama ben 21 ekimde tekrar adet görücem.Yani inşallah görmem.Bugün doktora gittim rahim yatağın temiz hiçbir sorun yok dedi.Eşimi spermiograma yolladı.Eşime söyledim üzüldü gibi geldi.Ya çok utangaçtır o.Ama ne yapabilirim ya da ne yapmalıyım onuda üzmek istemiyorum???????????????

Yok canım bazen benim böyle gecikiyo test yapıyorum negatif oluyo ozaman daha cok moralim bozuluyo. O yüzden bekliyorum bakalım. Ben liste nasıl hazırlanıyo bilmediğim için kayboldu ismim sandım. Değiştirmene gerek yok. Çok sağol iyi dileklerin için, inşallah hepimizin dileği gerçekleşir, ve hepimiz güzel haberler veririz umarım birbirimize a.s.

ok canım benım dalgınlıgıma geldı sanırm bıarada sude lsıteyı guncelelyıp ben kopyalıyodum ondna da olmuş olabilr canım.kay ay oldu siz duşunmeye başlayalı eşinide ikna et canım eger eşınde rahatsızlık varsa bian once çozume bakın ihmal etmeyın canım.benım eşimde vardı duşukten osnra oğrendık eşim ameliyat oldu 1yılgectı bıle ustunden.ama benım eşim çok sukur çokskaın karsıladı ben ona çok morla verdım ikimzin evlilği ha sende ahbende nolckkı bzıartık bır butunuz dedim sende eşine morla ver bısı çıkmıyck bak görürsünde canım ama ihmal etmeyın sakın emıı

yeni hamişlerimizi çok tebrik edetrim.hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsim Allahım.

canım benim henüz 3 .ayımızdayız ama beklemenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta bende hiçbirşey yok dedi doktor.Eşimede bakılsın.O zaman daha bir rahat olucam Allah ın izniyle bişey çıkmayacak.

Bide kızlar doktor benden test felan istemedi.Bir problem görse isterdi dimi?Bir fikri olan var mı????

merhaba kızlar.hepinize kucak dolusu sevgiler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.papatya canım hamiş olabilirsin.güzel haberlerinizi bekliyorum.
ben şimdi çıkıyorum kızımı görmeye doktora gidiyoruz.akşam görüşürüz,
hepinizi öpüyorum.

canım tebrik ederim.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN .bugünleri bizlerede gösterirr YÜCE RABBİM....:1hug:

Bide kızlar doktor benden test felan istemedi.Bir problem görse isterdi dimi?Bir fikri olan var mı????

canım benım daha 3ay dıyosun çok erken doktorunun test istemesıne gerk yok en az 1yıl diyolar biliyosun dimi daha erken oldugu için derın bi ınceleme yapma gerk duymamıştır doktorun panıkyapma

hoşgeldın canım benım melegıne çok slm söle kocamn opuyoruzzzzhihoyyytkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız benim adet tarihim bilindiği üzre 15 ekim baakalım hayırlıısı ama ben bu ayda ümitsiizm içime olmucak gibi doğuyor zaten bu ayda olmazsa tedaviye bıraktığım yerden devam edicem.. bu ay hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımda umarım hayırlı haberler alırız..

ümitiszliğe kapılmak yokk tatmmı canım bzır burda bırbırmıze umit ışıgı olucak söz verelım bırbırmıze ınş buaya olur ama buay olmazs diğer ayolur en hayırlı zmanı rabbım bılıyo çunku

ya canım benim senin çok iyi anlıyorum ama hiçççç moralini bozma arkadaşım zamanı gelince minik bebişini sende kucağına alacaksın canım demekki zamanı var boşver kafana takmamaya çalış çünkü düşündükçe insan kendini kötü hissediyor eşine söyleyip onunda canını sıkma erkekler bizim gibi değiller hep daha güçlü dururlar ama için için üzülürler ona birşey belli etme sakın dularım sizinle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…