Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bende kabızlık çekmiştim adet tarihimden 1 hafta önce falandı kabızlık başlamıştı hamilelik belirtisiymiş kabızlık..ayy canım inşallah hamilesindir

kızlar benim adetime daha 11 gün var ama felaket kasıklarımda acayip ağrım var vajinama kadar vuruyor ağrıısı aca bu durum normal mi yumurtalıklarımda kist nedeniyle amliyat olmuştum geçen kış acaba tekrarladımı ama şuan bile çok ağrım var başka türlü bir ağrı gibi bu durumu yaşayanlar varmı

sağol canım haklıısn en uygun zamanı allah biliyor... canım sana birşey sorucam az öncede yazdım zaten kasıklarımda acayip aprım var ama başka bir türlü canım yanıyor adetime 11 gün kaldı birde akıntım çok fazla beyaz yapışkan yapışkan daha öceleri sarı gibi geliyordu şimdi böyle ama çok yoğun belimde ağrıyor bunlar normalmi yoksa kistim mi tekrarlıyor anlıyamadım bu sırlara pikolojik olarakta çok bozuk morellerim birazda o yüzden ümitsizm dedim sabır versin bizlere yüce rabbim

gurbet gelini çok sevindim allah bizlerde gösterir işşlah tebrik ederim allahın izniyle kucağına almayı naip etisn işşallahh:1hug:

kızlar ben geldim.
çok fazla yazdıklarınızı takip edemiyorum.
kızımın maşallahı var.herşey yolunda.düşecek diye beklerken rabbim ona sağlık verdi.herşeyi normal ve gayet sağlıklı.hepiniz sağolun destekleriniz için.burdan bir kez daha şunu anlıyorum.rabbim herşeyin yerini zamanını iyi biliyor.herşey ona emanet ve onun.o isterse herşey oluverir.
rabbim herkesin sırasını biliyor kızlar.sabır ve dua ile beklemekte bize kalıyor.
hepinizi öpüyor minik kızım.

canım Allah bağışlasın.Bir sorun olmamasına çok sevindim.İnşallah hayırlısıyla hep böyle devam eder.Allah a emanet olun ikinizde

iyiakşamlar kızlar sabah sizlere yazmıştım hani okuyan bilir bugün regl olma günüm diye sabah idrar testi yapmıştım 2.çizgi silikde olsa çıkmıştı tabi ben bunla tatmin olmadım kan testi yaptırdım braz önce aldım sonucumu ve hamileyim günüm geçmemesine rağmen kandada çıktı değerim 120,04 pozitif .sanırsam 3,4 haftalıkmışım çok mutluyum arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere yaşatmasını istiyorummm...sizleri seviyorum hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

canım hayırlı olsun çok sevindim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin enelcim kızının iyi olmasına mutlu oldum inşallah böyle bir sorun çıkmadan devam edersin..

ben çıktım herkeze iyi geceler... gurbet gelini şimdi sayfalara baktım öyle gördüm tebrik ederim allah analı babalı büyütsün darısı nizim başımaıza arkadaşlar...

ahhh canım demedim mi ben sana.rabbim nazarlardan sakınsın tamamına erdirsin.darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.seni çok öpüyorum.

eşime solemeden o analdı cnaım bende bana morla ver moralım çok bzouldu dedim ayzık adamcagız ilk defa bana morla verdı biliyosunzdur cogunuz bizm evde ben moral perisi eşim uyuz keçiydi şimdiye kadr ama bı morl verişi vardı sormayın uzulme sen dunyanın en tatlı anneı olcaksın bzideolunca senın kucagında cekeriz fotograf sonrada yayınlarızinternette sen morlaını bozmaemı dedi çok hoşuma gittiii

canım sorun banaydısanırı m sneın yumurtalam daha bıtmemış olabilr 11 gun var daha diyosun sne panık yapma calış anacım tamammı

canım kadriyeciğim üzülme ne olur.tabii insanın dayanabildiği bir yer var oraya dayanınca bir anda herşeyini kaybetmiş toparlanamayacak sanıyor.ama sen çok güçlü birisin bak eşin bile sana destek olmuş.bu şekilde birbirinizi destekleyerek bebişinize kavuşacaksınız.rabbim seni çok iyi biliyor.

hoşgeldin canimmeleginin iyi olmasina çok sevindik işe gidiyosun dimi sende

ya bzi onalrin olmasina çok uzlulduk tabi kiskançlik değil eşlerde konuşmuyo eşim iyice uyuz kapti onlara ama alalh kimseye aci yaşatmasin ama bugun msnde resmini görunce bebğin içim ciz etti engelelyemedimpaylaştim siznle desteginiz içinde çok sğlun

canım boşver.sen ve eşin çok büyük bir olgunluğa sahipsiniz.rabbim belki size bütün bunları sınamak için gönderdi.bunda da bir hayır vardır.her şerde bir hayır vardır gülüm.kıskanmayacağını aksine ne kadar sevindiğini biliyorum.sen karşındakinin mutluluğuyla bile mutlu olan birisin.rabbim tüm bunları biliyor canım.:1hug:

ÇOK TESEKKUR EDRİM TATLIM ÇOK GZUEL DÜŞÜNMUŞSUN BENIM HAKKIMDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.MORAL OLDU BANA EŞİMİN MORLA VERMESI HOŞUMgitti bıde bılıysoun eşimin durmunupaylaşmıştımsenle. muhakkak herseyde bı hayır var her olan ve olmayansetde bı hayır vardır muhahakka bzım göremdiğimz bi hayır bu.burdakı hamile haberlerı benıçok ama çok mutlu ediyo hepsini eşimelde paylaşıyorumama oarkadaşlrı dusununce canımz sıkılıyo bıraz ama allah her yuvaya bı melk göndersın mahrum etmesın inş

amin canım.rabbim tüm yuvalara bir melek göndersin.
izmirde çok güzel bir yağmur var.rabbim hiçbirşeyin yokluğunu yaşatmasın.amin.
canım ben çıkıyorum iyi geceler sana öpüyorum seni kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…