- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.061
ARKADAŞLAR BEN LİSTEDEMİYDİM BİLMİYORUM.8 EKİM ADET TARİHİM.aDIM eLİF.ARA ARA BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR,BOL AKINTIM VAR BU ARADA.BİR DE 2-3 GÜNDÜR KABIZLIK ÇEKİYORUM.BİLMİYORUM UMUTSUZCA 8 EKİMİ BEKLİYORUM...
selam kızlar nasılsınız benim adet tarihim bilindiği üzre 15 ekim baakalım hayırlıısı ama ben bu ayda ümitsiizm içime olmucak gibi doğuyor zaten bu ayda olmazsa tedaviye bıraktığım yerden devam edicem.. bu ay hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımda umarım hayırlı haberler alırız..
arkadaslar ekim ayinin ilk iyi haberini vermek istiyorum dunden beri sabirsizlaniyorum buraya yazmak icin bende HAMISIM:)))
Allah'im tum isteyenlere nasip etsin zamani gelince oluyomus arkadaslar bunu anladim bunu anlamakta 15 ayimi aldi Allah daima hakkimizda hayirli olani versin
iyiakşamlar kızlar sabah sizlere yazmıştım hani okuyan bilir bugün regl olma günüm diye sabah idrar testi yapmıştım 2.çizgi silikde olsa çıkmıştı tabi ben bunla tatmin olmadım kan testi yaptırdım braz önce aldım sonucumu ve hamileyimgünüm geçmemesine rağmen kandada çıktı değerim 120,04 pozitif .sanırsam 3,4 haftalıkmışım çok mutluyum arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere yaşatmasını istiyorummm...sizleri seviyorum hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:
ya canım benim senin çok iyi anlıyorum ama hiçççç moralini bozma arkadaşım zamanı gelince minik bebişini sende kucağına alacaksın canım demekki zamanı var boşver kafana takmamaya çalış çünkü düşündükçe insan kendini kötü hissediyor eşine söyleyip onunda canını sıkma erkekler bizim gibi değiller hep daha güçlü dururlar ama için için üzülürler ona birşey belli etme sakın dularım sizinle kızlar
sağol canım haklıısn en uygun zamanı allah biliyor... canım sana birşey sorucam az öncede yazdım zaten kasıklarımda acayip aprım var ama başka bir türlü canım yanıyor adetime 11 gün kaldı birde akıntım çok fazla beyaz yapışkan yapışkan daha öceleri sarı gibi geliyordu şimdi böyle ama çok yoğun belimde ağrıyor bunlar normalmi yoksa kistim mi tekrarlıyor anlıyamadım bu sırlara pikolojik olarakta çok bozuk morellerim birazda o yüzden ümitsizm dedim sabır versin bizlere yüce rabbim
kızlar ben geldim.
çok fazla yazdıklarınızı takip edemiyorum.
Kızımın maşallahı var.herşey yolunda.düşecek diye beklerken rabbim ona sağlık verdi.herşeyi normal ve gayet sağlıklı.hepiniz sağolun destekleriniz için.burdan bir kez daha şunu anlıyorum.rabbim herşeyin yerini zamanını iyi biliyor.herşey ona emanet ve onun.o isterse herşey oluverir.
Rabbim herkesin sırasını biliyor kızlar.sabır ve dua ile beklemekte bize kalıyor.
Hepinizi öpüyor minik kızım.
canım kadriyeciğim üzülme ne olur.tabii insanın dayanabildiği bir yer var oraya dayanınca bir anda herşeyini kaybetmiş toparlanamayacak sanıyor.ama sen çok güçlü birisin bak eşin bile sana destek olmuş.bu şekilde birbirinizi destekleyerek bebişinize kavuşacaksınız.rabbim seni çok iyi biliyor.
hoşgeldin canimmeleginin iyi olmasina çok sevindik işe gidiyosun dimi sende
ya bzi onalrin olmasina çok uzlulduk tabi kiskançlik değil eşlerde konuşmuyo eşim iyice uyuz kapti onlara ama alalh kimseye aci yaşatmasin ama bugun msnde resmini görunce bebğin içim ciz etti engelelyemedimpaylaştim siznle desteginiz içinde çok sğlun
canım boşver.sen ve eşin çok büyük bir olgunluğa sahipsiniz.rabbim belki size bütün bunları sınamak için gönderdi.bunda da bir hayır vardır.her şerde bir hayır vardır gülüm.kıskanmayacağını aksine ne kadar sevindiğini biliyorum.sen karşındakinin mutluluğuyla bile mutlu olan birisin.rabbim tüm bunları biliyor canım.:1hug:
ÇOK TESEKKUR EDRİM TATLIM ÇOK GZUEL DÜŞÜNMUŞSUN BENIM HAKKIMDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.MORAL OLDU BANA EŞİMİN MORLA VERMESI HOŞUMgitti bıde bılıysoun eşimin durmunupaylaşmıştımsenle. muhakkak herseyde bı hayır var her olan ve olmayansetde bı hayır vardır muhahakka bzım göremdiğimz bi hayır bu.burdakı hamile haberlerı benıçok ama çok mutlu ediyo hepsini eşimelde paylaşıyorumama oarkadaşlrı dusununce canımz sıkılıyo bıraz ama allah her yuvaya bı melk göndersın mahrum etmesın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?