- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.241
cok sagol kadriyecim, halama diyimde hemen alsin kardesimin bavuluna simdiden koysun:teytey: ins. ise yarar, bali da cok severim yaa kafamçokkarıştı ööghh hihi... ama yinede denicem.a.s
kiz bu ay bende atesimi ölctüm, yumurtlamamdan sonra hep yukarlarda kaldi, ama bu karin agrisi hevesimi kursagimda birakti yinede kötükedihüso ama olsun ya, kismet bu isler, elbet bir gün allahin izniyle olacak... önümüzdeki ay su ovulasyon testlerinden bakicam, almayi düsünoyrum eger regl olursam.. birde bu testlerin dijital olanlari varmis ama onlar cok pahali, gerek yok okadarina.
canım karın ağrısını takma derim ben...benim normalde karın ağrım hiç olmazdı ama bu ay karın ağrısısından ölüyordum..ağrı kesici içmeye başlamıştım ağrıdan...ama ben bekledikçe adet gelmedi ve sonunda bir baktım hamileyim...sakın ümitsizliğe kapılma....
adetim, kısa periyotlarla sürüyor..yani 25 gün yada daha az bu yüzden hesaplayıcıya son 3 aydır olan adetlerimin tarihlerini yazdım ve hesaplayıcı adetin hemen bitimindeki 5 günü gösterdi.zaten bende yumurtlama belirtileri yaşadım örneğin, adetim bitmesine rağmen yeniden adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlenme hissettim...çok hafif bir ağrı gibi tarif edebilirim ve şeffaf akıntı...akıntıyı görür görmez yumurtladığımı anladım ve hemen çalışmalara başladık.inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz..Allah isteyen herkeze çocuk nasip etsin.kimsenin emekleri hayalleri boşa çıkarmasın ...Bunu nasıl anladın canım. Ben hiç bilmiyorum sadece tahmini olarak adetim başladığından beri sayıyorum ve 12. günü tahmin ediyorum. Tabiki kesin değil bir tahmin sadece...
kızlar acil yardım yumurtlama takibi nasıl oluyor birazdan doktora gidicem heyecean ve korku var?
Kızlar merhaba...
tatildi ..ramazandı ..bayramdı derken nerdeyse 1 aydır düzenli takip edemedim..veeee
.müjdemi veriyorum :))))hamileyim...arkadaşlar dün test yaptım pozitif çıktı inanamadım 2 tane daha yaptım ...bugün de kan verdim 2 saate alıcaz sonucu inşallah iyi çıkacak...Allah isteyen herekse nasip etsin...Sevgiler...
kizlar ya bisey sorcam, konumuzla alakasiz ama aklima geldi napiiim..
önceden yazdigim msj i düzeldip yada silebiliyodum ama simdi o buton yoookkk...
bi bilginiz varmi bu konuda
nerimancım naılsın adet gunune göre ateşın çok iyi canım hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz canım.naptın bıtrdınmı işlerini
nerdeeeee?? Isler bitiyomu ya.. Gerci kaba si bitti, toz alip süpürüp silcem bi tek, ( az kalmis dimi) hihi.. Bir sürü camasir birikmisti kiz onlarla ugrastim gardrobumuzu temizledim, cocuk odasini toparladim, masallah ardiye gibi kullaniyoz orayi, bebek dolabini bile doldurmusuz yani, simdi hep bosalttim. Agir isliyorum bugün elim kalkmiyo, cok mu uyudum ne... Bide yemek yapcam..
Evet atesim iyi, bugün karnimda agirmadi, hayirlisi olsun, ama elim ayagim buz gibi..sen nasilsin? Calismalara basladinizmi? Hadi bakalim
anka kusu hosgeldın canım nasılsın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi
baya ateşlisn yani :)) biz calişalara başladik işte zatne ole calişmk için calişmiyoz canimz isterse eşime göre sözde 3gunde bi calişcaktik ama masllah bayamdn açiktikya çok tatli yedi sanirm yaramiş tatlilar 3gundur calişiyoz da :) çocuk odasinida eşim ariye olarak kullanalum diyoda ben istemedim oda orasi dedim koltuk yatak koyduk oraaya bizde snein bebek dolabi ilk bebegindne mi kaldi inş en tez zmanda melegin için kullanirisn canim buara evin işide bitermiki yaptikca çikiyo bişler biyerden sne calişiysounya bide bitmiyodur senin tatilmi bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?