Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kizlar ya bisey sorcam, konumuzla alakasiz ama aklima geldi napiiim..
önceden yazdigim msj i düzeldip yada silebiliyodum ama simdi o buton yoookkk...
bi bilginiz varmi bu konuda

canım karın ağrısını takma derim ben...benim normalde karın ağrım hiç olmazdı ama bu ay karın ağrısısından ölüyordum..ağrı kesici içmeye başlamıştım ağrıdan...ama ben bekledikçe adet gelmedi ve sonunda bir baktım hamileyim...sakın ümitsizliğe kapılma....

günaydin kizlar...
seremimcim ilgin icin tsk ederim canim, bak simdi de var, sanki gelcek cözülemiyomus gibi, bugün günüm, ama 2-3 gün beklicem.. herseyin hayirlisi olsun.. dün bende agri kesici icecektim nerdeyse, ama sonra vaz gectim..

dr a gittinmi sen canim? minik kuzucugun nasil annesi? agrin sizin yoktur insallah??a.s

Bunu nasıl anladın canım. Ben hiç bilmiyorum sadece tahmini olarak adetim başladığından beri sayıyorum ve 12. günü tahmin ediyorum. Tabiki kesin değil bir tahmin sadece...
adetim, kısa periyotlarla sürüyor..yani 25 gün yada daha az bu yüzden hesaplayıcıya son 3 aydır olan adetlerimin tarihlerini yazdım ve hesaplayıcı adetin hemen bitimindeki 5 günü gösterdi.zaten bende yumurtlama belirtileri yaşadım örneğin, adetim bitmesine rağmen yeniden adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlenme hissettim...çok hafif bir ağrı gibi tarif edebilirim ve şeffaf akıntı...akıntıyı görür görmez yumurtladığımı anladım ve hemen çalışmalara başladık.inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz..Allah isteyen herkeze çocuk nasip etsin.kimsenin emekleri hayalleri boşa çıkarmasın ...

kadriyecim uyandigimda atesimi ölctüm 36.9 cikti.. yukarda ates var asagda agri var, anlamadim gettüü... aklimda yok bugün hic, kendimi ev islerine vercem..hadi öpüyorum, arada bi okumaya girerim

kızlar acil yardım yumurtlama takibi nasıl oluyor birazdan doktora gidicem heyecean ve korku var?

bu konu hakkinda bilgim yok sayilacak kadar az canim.
hayirli haberlerle dönersin insallah. SIK SIK DR a gidiyosun ve dr yumurtalarin büyüklügüne falan bakiyo ve catlamak üzere oldugu zamani söylüyo galiba, ayriyetten ilac kullaniliyomu onu bilmiyom.

canım gonopene ilacı kullanıyorum adetin 12 günü gel bakalım yumurtalaıklar çatlamışmı çatlamışmı diye bu arada inşallah hamilesindir canım..

brisling tebrik ediyoruma.s. gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bekleyenlerin başınaaaa

kizlar ya bisey sorcam, konumuzla alakasiz ama aklima geldi napiiim..
önceden yazdigim msj i düzeldip yada silebiliyodum ama simdi o buton yoookkk...
bi bilginiz varmi bu konuda

canım o ozelliği kaldırmışlar sanırm nasılsınz kayınvalidelerdm bnde geldıelrya artık göcebe hayatı yasarız bız bundn sonra bı burası bı bızm ev :)

nerimancım naılsın adet gunune göre ateşın çok iyi canım hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz canım.naptın bıtrdınmı işlerini

anka kusu hosgeldın canım nasıslın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi

hosgeldin kadriyecim, hadi gözünüz aydin... ozaman cok yakin oturuyorsunuz?
benim kayinvalidemler izmirde, e bizde isvicrede, senede 2-3 kere görebiliyoruz ancak.. ama benim annisimle babam burda (gerci suan sürmenede tatildeler)
biz iyiyiz canim seni sormali? bende camasirlari katladim bir sürü ütü cikti, elim varsa baslicam ama önce yemek yapim bari, aksam dizi izlerken de ütü yaparim, hem belki kocis de yardim eder:))

anka kusu hosgeldın canım nasılsın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi

nerimancım naılsın adet gunune göre ateşın çok iyi canım hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz canım.naptın bıtrdınmı işlerini

nerdeeeee?? isler bitiyomu ya.. gerci kaba si bitti, toz alip süpürüp silcem bi tek, ( az kalmis dimi) hihi.. bir sürü camasir birikmisti kiz onlarla ugrastim gardrobumuzu temizledim, cocuk odasini toparladim, masallah ardiye gibi kullaniyoz orayi, bebek dolabini bile doldurmusuz yani, simdi hep bosalttim. agir isliyorum bugün elim kalkmiyo, cok mu uyudum ne... bide yemek yapcam..
evet atesim iyi, bugün karnimda agirmadi, hayirlisi olsun, ama elim ayagim buz gibi..sen nasilsin? calismalara basladinizmi? hadi bakalim

baya ateşlisn yani :)) biz calişalara başladik işte zatne ole calişmk için calişmiyoz canimz isterse eşime göre sözde 3gunde bi calişcaktik ama masllah bayamdn açiktikya çok tatli yedi sanirm yaramiş tatlilar 3gundur calişiyoz da :) çocuk odasinida eşim ariye olarak kullanalum diyoda ben istemedim oda orasi dedim koltuk yatak koyduk oraaya bizde snein bebek dolabi ilk bebegindne mi kaldi inş en tez zmanda melegin için kullanirisn canim buara evin işide bitermiki yaptikca çikiyo bişler biyerden sne calişiysounya bide bitmiyodur senin tatilmi bugn

arkadaşlar benim göğüslerimde şişkinlik sertlik var dokununca acıyor ve ağrı ver adetime ise 1 hafta var acaba hamilemiyim yoksa başka bir sorun mu var bana yardımcı olun lütfen bu dururmu yaşayan varmı

Binbirgec e kotu duşunme canim bebek vardir ondna dir inş sikma canini sen ateş olçme yontemini kullaniyomusn

evet canim atesliyim.. :)) icim yaniyo ama el ayak buz gibi.. neyse hareket edince gecer...

evet kadriyecim biz tam takim bebek odasi alip hazirlamistik, eger isteyen olursa fotograflarini koyarim kizi olacaklara bi fikir olabilir, özenerek hazirlamistik ama kismet degilmis,gerci esyalarini ve besigi kaldirdik hemen dogumdan sonra.. dolabi alt acmasi rafi duruyo sadece. ama fotolarini yapinca cekmistik albümüne koyariz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…