E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.221
iyi geceler canim tatli rüyalar...
Off sayfa cok yavas yaa... Deli olcam deliii
evet canim bence tam yumurtlama zamanin.. Elini cabuk tut canim 3-4 gün dür diyorsun cünkü. Birde akintini kontrol et. Bu konuyu detayli yazamiyorum nasil oluyo diye, belki yasaktir. Ama hamilelik sitelerinde cok güzel anlatiyolar. Hadi hayirlisi olsun canim...
iyi aksamlar fistiklar nabersiniz? Bekleyisler ve calismalar nasil gidiyo? Moraller hep yüksek olsun lütfen. Ben pek fazla giremiyorum ama girdimmide herseyiii okuyorum ..
Ben iyiyim allaha sükür, yarin günüm ve beklemedeyim... Hesaplayicalara göre 8 ekim de regl olmam lazim, ama bi 6 si bi 7 si bi 8 inde oluyorum.. Anlamadim gitti, ama allahtan aralari az... 30-32 günde bi oluyorum iste... öööff karisik kurusuk isler bee...
Yaa aslinda umutlumuyum.. Evet umutluyum... Gerci cok calismadik bu ay ama ne bilim icime öyle doguyo dicem, bugün karnim agirdi biraz, sanirsam yicez kirmizi karti.. Olsun saglik olsun.. Güzel melegim saglikla gelsinde, varsin biraz gec gelsin.. Biz beklemeye raziyiz babasiyla..
Amma karisik anlattim dimi kizlar yaa :)) anlayin iste, kafam karisik galiba biraz :))
öpüyorum..
Ha bu arada bisey sormak istiyorum, su aktardan aldiginiz cörek otumu dur, yoksa bögürtlen kökümüdür.. Tam tarif edermisiniz lütfen ? Eger regl olursam bu ay da bunu denim bari.. Burda bulamam ama suan kardesim tr de, ona ismarlarim. Yardimlariniz icin tsk ler fistiklar..
sanırım akıntının biraz uzaması gerekiyomuş iki parmağın arasında... Baya yoğun akıntım var... Yumurtlama olduktan ne kadar sonra çatlıyor biliyormusunuz?
ölç bakalimkaç çikcak ama en iyiisi abh sonuç verirde sne olç bende merk ettim bak şimdiay ölçmedim yaaaa... Bir ara ölçüyodum ama bayramda gidince bıraktım. Sabah ölçeyim bakalım yüksekmi? şimdi ölçsem yine bi işe yararmı acaba sence?
çörek otunu balal kariştiriyolar sanrim bideböğürtlenide kaynatiyoalr canimsuyunu içiyolar canim yarim kilo böğürtlen kokunu 6 litre suya kaynatiyosun dinlendirdikten sonra sişelere kat onu sabah akşam iç canim ben denemedim oyuzdne bilemiyorum aslinda okuduklarimi yazdim snaa.
Adet konusndaa inş olmazsin ama umitlenme canim ben gecen ay umitlenmiştim sonra husrana ugradim çok zoruma gitti
cok sagol kadriyecim, halama diyimde hemen alsin kardesimin bavuluna simdiden koysun:teytey: Ins. Ise yarar, bali da cok severim yaa kafamçokkarıştı ööghh hihi... Ama yinede denicem.a.s
kiz bu ay bende atesimi ölctüm, yumurtlamamdan sonra hep yukarlarda kaldi, ama bu karin agrisi hevesimi kursagimda birakti yinede kötükedihüso ama olsun ya, kismet bu isler, elbet bir gün allahin izniyle olacak... önümüzdeki ay su ovulasyon testlerinden bakicam, almayi düsünoyrum eger regl olursam.. Birde bu testlerin dijital olanlari varmis ama onlar cok pahali, gerek yok okadarina.
21 eylül adet tarihim. Sabah ölçerim artık... Herkese iyi geceler...
adet tarihlerimiz aynı ..ama benim yumurtlamam adetin bitiminden hemen sonra seninki nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?