Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hosbulduk kadriyecim, sagol canim iyiyim ya ne olsun, pazar mahmurlugu iste, bu aralar hep uykum var, havalar da cok sogudu ondan galiba, birde calisiyorum ya, cok yoruluyorm herhalde. kalktik kahvalti ev temizle derken öglen oldu, sonra teyzemlere gittik, 2 saat önce geldik.. al sana gün bitti.. yarin maratona devam :))
sen nasilsin?
yukarda biseyler yazmistim, sen yorumla bari... ay bu da bi falima bak gibi oldu kiiz:))

hosbulduk kadriyecim, sagol canim iyiyim ya ne olsun, pazar mahmurlugu iste, bu aralar hep uykum var, havalar da cok sogudu ondan galiba, birde calisiyorum ya, cok yoruluyorm herhalde. kalktik kahvalti ev temizle derken öglen oldu, sonra teyzemlere gittik, 2 saat önce geldik.. al sana gün bitti.. yarin maratona devam :))
sen nasilsin?
yukarda biseyler yazmistim, sen yorumla bari... ay bu da bi falima bak gibi oldu kiiz:))

sanirimyaska değil canim ama sen yinede yazma isteyen diğer yerlerden baksinnn

sanırım akıntının biraz uzaması gerekiyomuş iki parmağın arasında... baya yoğun akıntım var... yumurtlama olduktan ne kadar sonra çatlıyor biliyormusunuz?

çörek otunu balal kariştiriyolar sanrim bideböğürtlenide kaynatiyoalr canimsuyunu içiyolar canim yarim kilo böğürtlen kokunu 6 litre suya kaynatiyosun dinlendirdikten sonra sişelere kat onu sabah akşam iç canim ben denemedim oyuzdne bilemiyorum aslinda okuduklarimi yazdim snaa.
Adet konusndaa inş olmazsin ama umitlenme canim ben gecen ay umitlenmiştim sonra husrana ugradim çok zoruma gitti

sanırım akıntının biraz uzaması gerekiyomuş iki parmağın arasında... Baya yoğun akıntım var... Yumurtlama olduktan ne kadar sonra çatlıyor biliyormusunuz?

canim yumurtlamdna 24
iile 36 saat içinde catliyo diye biliyorum canim atesini olctunmu peki

ay ölçmedim yaaaa... bir ara ölçüyodum ama bayramda gidince bıraktım. sabah ölçeyim bakalım yüksekmi? şimdi ölçsem yine bi işe yararmı acaba sence?

ay ölçmedim yaaaa... Bir ara ölçüyodum ama bayramda gidince bıraktım. Sabah ölçeyim bakalım yüksekmi? şimdi ölçsem yine bi işe yararmı acaba sence?
ölç bakalimkaç çikcak ama en iyiisi abh sonuç verirde sne olç bende merk ettim bak şimdi

cok sagol kadriyecim, halama diyimde hemen alsin kardesimin bavuluna simdiden koysun:teytey: ins. ise yarar, bali da cok severim yaa kafamçokkarıştı ööghh hihi... ama yinede denicem.a.s
kiz bu ay bende atesimi ölctüm, yumurtlamamdan sonra hep yukarlarda kaldi, ama bu karin agrisi hevesimi kursagimda birakti yinede kötükedihüso ama olsun ya, kismet bu isler, elbet bir gün allahin izniyle olacak... önümüzdeki ay su ovulasyon testlerinden bakicam, almayi düsünoyrum eger regl olursam.. birde bu testlerin dijital olanlari varmis ama onlar cok pahali, gerek yok okadarina.

36.3 çıktı.

ama bildiğim kadarıyla sabah kalkmadan ölçmek gerekirmiş. ama önceden ölçtüklerimde 36.3 çıkmamıştı hiç. en fazla 36.1 çıkıyodu. yada 36.0 çıkıyordu.

sen ölçmedinmi atesini sende ölsene bakalim kaç çikck sneinde

21 eylül adet tarihim. Sabah ölçerim artık... Herkese iyi geceler...

canim senin cok yuksek çikmiş atesin
ozman sen sabh olç bide yaz bize herekse iyi gecelr ben kaçtim arkadşar eşim gelcek azdan hergun pcnin başinda akrsiliyorumonu :)

tamda sohbete baslamistik ama esler ihmale gelmez, benimki yatti bile...
sie iyi geceler kizlar ben daha burdayim

bu arada simdi hemen atesimi ölctüm 36.7 cikti... ama asil hep sabah ölcmek lazim.. ben bu ay hep öyle yaptim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…