Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canim ebnim niye verceniz takimi bozmayin yine lazim olck muhaakk i inş en yakin zmanda hemdeseni n nekadr oldu nekadr zman gecti 2.yi dusuneli

anka kusu hosgeldın canım nasıslın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi

canım ateş ölçme yöntemini bana anlatırmısınız gögüslerim şiş ve acıyor dokunamıyorum bile kasıklarımda hafif ağrım var idrarimi yaparken sağ taraftaki kasıklarım sancıyor bunlar hamilelik belirtisisi olabilirmi acil cvp yazarsanız sevinirim

canim adetinin birinci gununden itibaren ateş olçuyosun ama sabh yataktan kalkmadan olcuyon ateşini not et biyere yumurtlama gununde düşer ateşin sonra yine yukselir yuurtla bittikten sonra /yumurtlama takibindede kullanilan bi yontemdir aslinda bu ,) sonra adetin yaklaşinca ki benim adet olcagim gun düşüyo ateşim ateşin düşer yine eger ateşin duşmüyosa ayni seyrinde yada azcik yukselme vrsa bile hamilelik oluyo canim sne olç bakalim şimdi ateşini kaç çikcak

canim ebnim niye verceniz takimi bozmayin yine lazim olck muhaakk i inş en yakin zmanda hemdeseni n nekadr oldu nekadr zman gecti 2.yi dusuneli

ah canim yanlis anladin, kimseye vermiyoruz odayi, ben sen görmek istersen fotolarini koyarim dedim, yani özelden, kiz bebegi olanlara fikir olabilir diye settim..
canim ben kizim 38+4 de dogum yaptim, 6 aralik 2007 idi.. sonra tam baslicaktik toparlandik derken bel fitigi ameliyati oldum, anca iyilestim diyim gerci belim cok cok iyi degil ama yeter bukadar bekledik, bu 2. ayimiz ve insallah 3. aya gerek kalmaz da size müjdemi veririm..:Saruboceq::Saruboceq:

Nerimancim pardon canim ben yanliş anldim kusura bakma canim ee acini tazelemk istemem ama yaşamadimi melegin canim istersen anlatma uzmk istemme snei bitanem

Nerimancim pardon canim ben yanliş anldim kusura bakma canim ee acini tazelemk istemem ama yaşamadimi melegin canim istersen anlatma uzmk istemme snei bitanem

canim yok artik konusabiliyorum. yarenim karnimda öldü, benimki ölü dogum oldu yani. cok cok nadir olan bir durumdu bizim durum. trizomi 15 cikti otopsi de, ama bebek de degil esinde cikti, bu durumdayken esi melegimi beleyemedi herhalde ve kalbi durdu. normal dogurdum cok zordu, 2.5 sürdü ama cok sükür ki öyle dogurabildim, cok güclüymüsüm haberim yokmus, ben ölücem zannederken bi baktim dogdu kizim, en azindan öptüm kokladim fotograflari var diyorum kendimce, e mezari da bizim eve cok yakin sükür. ciceklerini tazelemeye oyuncaklari topraklandiysa temizliyorum icimi döküyorum geliyorum gene evime...

canım ben ateşimi girp oldum diye ölçüyordum ama gün içerisinde en fazla ne kadar çıkması gerekiyor benim hep 36 ile 35 arasında ama gün içinde ölçersen böyle çıkıyor yarın sabah ölçeyim işşallah canım hayırlısı

canim yarin sabh kalkinca olç yaz bzie en iyi sonucu ozmn aliriz canim nezmandi senin gunu ben evden giriyorum liste yok simdi elimde.

Kizlar kayinvalidelerden giriyorum oyzuden açip kapatmk zorunda kaliyorum bilgisayrin başindna kalkinca sayfayi ama siz yazn okurm ben şimdi kaç katmaya gidiyorum görüşürz

anka kusu hosgeldın canım nasıslın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi

valla doktor bayramdan sonra yani bu hafta çağırmıştı ama heralde gidemiyecem. bulantı kusma çok yoğun evden çıkamıyorum. bir de ultrasona girmem için çok su içmem lazım ama su içer içmez çıkarıyorum. bakalım yarın telefon edip konuşacam. bulantılarım çok kötü ya, napıcam bilemiyorum.
eee sen de çalışalara başlamışsın hayırlı olsun. bu ay hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.:Saruboceq:

canım bende arkadaşın olurm sneın sıkma canını erkek arkadaşınıa taka bence bunu bahane etmıştır sen daha iyisine layıksn canım

ankakusu yanlış oldu canım başka bı topıkten bı arkadaşa yazcktım kusra bakma canım... calışmalara başladıkda internettekı hesaplayıcılarda 9unda başlıyo gun aha bakalım nasip ztaı bız ole su zman deyıpte calışmıyoz canım.sadece calıştktan sonra yatıyom bıraz ole işte

kızlar ayın sekizinde hastalanacam ama karnım agırmıyo gecen ay hastalanmama bir hafta varken belim ve karnım agrırdı şimdik sadece gögüslerim şiş aradada midem bulanıyo ama adet belirtim yok bunlar hamilelik belirtileri ola bilirmi

inş hamişik belirtisidir canım bak heimiz ateş ölçmekle meskuluz send e olç ateşini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…