E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.261
evet canim atesliyim.. :)) icim yaniyo ama el ayak buz gibi.. Neyse hareket edince gecer...
Evet kadriyecim biz tam takim bebek odasi alip hazirlamistik, eger isteyen olursa fotograflarini koyarim kizi olacaklara bi fikir olabilir, özenerek hazirlamistik ama kismet degilmis,gerci esyalarini ve besigi kaldirdik hemen dogumdan sonra.. Dolabi alt acmasi rafi duruyo sadece. Ama fotolarini yapinca cekmistik albümüne koyariz diye..
anka kusu hosgeldın canım nasıslın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi
canim ebnim niye verceniz takimi bozmayin yine lazim olck muhaakk i inş en yakin zmanda hemdeseni n nekadr oldu nekadr zman gecti 2.yi dusuneli
Nerimancim pardon canim ben yanliş anldim kusura bakma canim ee acini tazelemk istemem ama yaşamadimi melegin canim istersen anlatma uzmk istemme snei bitanem
canim adetinin birinci gununden itibaren ateş olçuyosun ama sabh yataktan kalkmadan olcuyon ateşini not et biyere yumurtlama gununde düşer ateşin sonra yine yukselir yuurtla bittikten sonra /yumurtlama takibindede kullanilan bi yontemdir aslinda bu ,) sonra adetin yaklaşinca ki benim adet olcagim gun düşüyo ateşim ateşin düşer yine eger ateşin duşmüyosa ayni seyrinde yada azcik yukselme vrsa bile hamilelik oluyo canim sne olç bakalim şimdi ateşini kaç çikcak
canım ben ateşimi girp oldum diye ölçüyordum ama gün içerisinde en fazla ne kadar çıkması gerekiyor benim hep 36 ile 35 arasında ama gün içinde ölçersen böyle çıkıyor yarın sabah ölçeyim işşallah canım hayırlısı
arkadaşlr calışmaalra başladınz mı
canim yarin sabh kalkinca olç yaz bzie en iyi sonucu ozmn aliriz canim nezmandi senin gunu ben evden giriyorum liste yok simdi elimde.
anka kusu hosgeldın canım nasıslın melegın nasıl gittinizmi doktora hersey yolunda dimi canım daha cınsiyetı belli değildir dimi
kadriyecim canım sen misin
bende adımı değiştirmek zorunda kaldım. Eski adım guler.seçkin.deniz di
bayramda giremedim siteye epey değişiklik olmuş
valla doktor bayramdan sonra yani bu hafta çağırmıştı ama heralde gidemiyecem. bulantı kusma çok yoğun evden çıkamıyorum. bir de ultrasona girmem için çok su içmem lazım ama su içer içmez çıkarıyorum. bakalım yarın telefon edip konuşacam. bulantılarım çok kötü ya, napıcam bilemiyorum.
eee sen de çalışalara başlamışsın hayırlı olsun. bu ay hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.:Saruboceq:
Beni eylül listesinden çıkarrın kızlar.Bu ayda hamile kalmadım
kızlar ayın sekizinde hastalanacam ama karnım agırmıyo gecen ay hastalanmama bir hafta varken belim ve karnım agrırdı şimdik sadece gögüslerim şiş aradada midem bulanıyo ama adet belirtim yok bunlar hamilelik belirtileri ola bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?