Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben geçen ayda bu ayda ara kanama gördüm iki adetin tam ortasında 15, günü yani birde benim adetlerim 5 gün falan çok yoğun bi şekilde olur geçen ay iki gün yoğundu ve diğer günler leke şeklindeydi geçen ayda olacağım zamanda 3 gün önce hep leke şeklinde geldi tüm siteleri araştırdım fikrinize ihtiyacım var nolur ayrıca geçen ay lekelenme şekline olduğu için adtm tam başlamadan 3gün önce kan testi yapmiştim negatifti bi belirtim yok sade kasıklarım hafif ağrıyo

canim benim gittiğim doktorlardan birisi demiştiki yumurtla gununde kanama olabilir demişti canim sneind eoledirbelki doktora gittinmi bu konuda panik yapama ama belkide yara falan vardir canim kanama gunduzmu yoksa afedrsin ilişki sirasindami oluyo

canim bayanlarin adet kanamalari heray degişir bir ay mevsimine göre çok gelir bir ay stres yaparsan gelmez oyüzden sen bu kanamalara takilma benimde oluyor arada bir...

Eee
burda muhabbet yok yine kzilarmmillet diger topikerde bi muhabbet ediyolarki nerdesinz hepinzi huu

iyi aksamlar fistiklar nabersiniz? bekleyisler ve calismalar nasil gidiyo? moraller hep yüksek olsun lütfen. ben pek fazla giremiyorum ama girdimmide herseyiii okuyorum ..
ben iyiyim allaha sükür, yarin günüm ve beklemedeyim... hesaplayicalara göre 8 ekim de regl olmam lazim, ama bi 6 si bi 7 si bi 8 inde oluyorum.. anlamadim gitti, ama allahtan aralari az... 30-32 günde bi oluyorum iste... öööff karisik kurusuk isler bee...
yaa aslinda umutlumuyum.. evet umutluyum... gerci cok calismadik bu ay ama ne bilim icime öyle doguyo dicem, bugün karnim agirdi biraz, sanirsam yicez kirmizi karti.. olsun saglik olsun.. güzel melegim saglikla gelsinde, varsin biraz gec gelsin.. biz beklemeye raziyiz babasiyla..
amma karisik anlattim dimi kizlar yaa :)) anlayin iste, kafam karisik galiba biraz :))

öpüyorum..

ha bu arada bisey sormak istiyorum, su aktardan aldiginiz cörek otumu dur, yoksa bögürtlen kökümüdür.. tam tarif edermisiniz lütfen ? eger regl olursam bu ay da bunu denim bari.. burda bulamam ama suan kardesim tr de, ona ismarlarim. yardimlariniz icin tsk ler fistiklar..

yeni hami$Lerimizi ve e$Lerini gönülden tebrik ediyorum. allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin in$allah..amiiin... darisi ba$imiza

kızlar yumurtlama zamanımmı anlayamadım bi fikir şeyedin yaaa...

3-4 gündür sol kasığımda hafif bi ağrı ve zaman zaman hareketlerime göre batma var. bunun dışında baya bi akıntım var... göğüslerim çok hassaslaştı. adet olalı 15 gün oldu... bu belirtiler yumurtlama belirtisi mi?

evet canim bence tam yumurtlama zamanin.. elini cabuk tut canim 3-4 gün dür diyorsun cünkü. birde akintini kontrol et. bu konuyu detayli yazamiyorum nasil oluyo diye, belki yasaktir. ama hamilelik sitelerinde cok güzel anlatiyolar. hadi hayirlisi olsun canim...

canim işte yumurtluyosun caliş sne caliş canimmmm

ya arkadaslar nerdesiniz ya??
ben geldim herkes kayboldu, ama isiklariniz yesil yaniyo... nerelerde dolasiyosunuz yine..CADIARZU
cabuk bizim topigimize gelin bakiiim...:dance:
benim yazdiklarima hic yorum yapan yoooook:dilcikar::dilcikar:

EVET CANIM YUMURTLAMA DÖNEMİNDESİN ÇALIŞ CANIM BOŞ GEÇİRME :dance:

ayyy gerçekten yumurtluyorum galiba yaaa... acayip heyecan yaptım şimdi bak!

ya zaten yumurtlamam olsun diye kuru incir kürü yapıyorum. o yüzden bekliyordum yani... ama yine de ne biliyim... zaten çalışıyoruz... hani yumurtlarım da ben belki anlamam diye... 2 günde bir! :))

dün oldu zaten bakalım işte yarında olur inşallah... yumurtladıktan ne kadar sonra çatlama oluyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…