Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin bende biraz sevinçliyim prolaktin yüksek cıkmıştı ve doktorum beni emara yolladı adenom varmı diye allahıma bin şükürler olsunki herşey normal cıktı bugün yine tahlil verdim ve sonucumu aldıgım zaman doktorum ilaç yazacak bu ay hiç bebek düşünmedim hep emarın sonuçlarını düşündümki ne cıkacak diye hamile olma ihtimalim fazla yok gerci çalıştık dun teyzemin kızı yani ablam dogum yaptı bende yanındaydım dogum yaptıktan sonra dediki bana sana çok dua ettim allah sanada cocuk versin diye inşallahdedim allahım isteyen herkese anne baba olma duygularını yaşatsın amin

kızlar bende hamişim daha önce yazmıstım ama gün sayıyodum sonradan nete giremez oldum şimdi söylüyorum 7 haftalık hamişim benide listeye ekleyebilirsiniz

CAnim cok tebrik ederim allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin insaallah..Dualarini eksik etme canim ustumuzden bizde ins hamis haberleri veririz burdan

kızlar bende hamişim daha önce yazmıstım ama gün sayıyodum sonradan nete giremez oldum şimdi söylüyorum 7 haftalık hamişim benide listeye ekleyebilirsiniz

orkidenn tebrik ederim canım..darısı bizlerin başına inşallah..hayırlısıyla sağ salim Rabbim kucagına almayı nasip etsin canım..dikkat et kendine..

slm kızlarrrrrr

uzun bir aradan sonra tekrar mrh ba...eve internet için başvurduk fakat..telefon hattı için kutu dolu çıktı..yani mecburen bekliyoruz..

son durumumu anlatıyım...ayın 15 inde sol da 20 mm lik yumurtam vardı..o gün çatlatma iğnesi yapıldı...ertesi günkü kontrolde de çatladığını gördük...aradan 3 gün geçti sol kasığımda şiddetli bir ağrı başladı yürüyemez oturamaz hale geldim...hiç bu kadar canım acımamıştı...2 gün çektim bu ağrıyı sonra dr.a tekrar gittik...ultrasonda sol da 5 yumurta daha oluşmuş..çok şaşırdık..yani bu ay iki kere yumurtlamış oldum...o baskı yapıyomuş bana...bu ay çok ümitliyim.ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla

dua edin bana...

bu arada hamiş olan arkadaşlarıda çok tebrik ediyorum.....

kızlar öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim allah hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin.
benim yeni tarihim 18 kasım zaten bu ay korunmuştuk hiç umudum yoktu. tam bayram tatilinde çalışacaktık ki bayramın birinci günü yüz felci geçirdim tabi bayramı hastanede geçirdik bir dünya ilaç kulllandım o yüzden erteledik vardır bunda da bi hayır. bakalım ilaçlar bitti şimdi sadece fizik tedaviye gidiyorum bu ay çok çalışıcaz inşallah.

orkidem tebrik ederim.
sudenaz222 ay sonuna az kalmıs inşallah hamiş kalırsın bu ay.yeni doktorla beraber güzel haberler verirsin bizlere inşallah.

bende bu ay güzel çalıacaktım ancak feci derecede grip oldum boğazlarım şişti.ilaç kullanıyorum atibiyorık.yumurtlama haftamda cumartesi bitiyor.ve biz hiç çalışamadık
bir ara eşim rahatsızlandı şimdie ben rahatsızım.yanı acaba hamilemiyim diye düşünemiyeceğim bu ay.neyse hayırlısı.yarın zaten doktorda randevum var bakalım ne diyecek.hyırlısı olsun arkadaşlar ne diyeyim.önümüzdeki ayda ben dinlenmek istiyorum.bayramdan sonra artık.son gaz calışmalara devam edrim diye düşünüyorum.

Iyi akşamlar herkeze yarin adet tarihim büyük bir ihtimelle olucam sanirim karnim agrimaya başladi belimde agriyor bugun hayirlisi ben zaten testten sonra ümidim bittide işte...

merhabalar arkadaşlar yazılarınının altına konulan bebek tabloları nasıl yapılıyor bana biri lütfen yardım etsin

canım tickershack.com a gir ordan pregnancy den tabloları seçereek yapabilirsin en sonunda url yazanı kes sonra yukardaki kullanıcı panelinden profili düzenle ye tıkla daha sonra kilo takip yazıyoa en altta oraya yapıştır ok dene yapamazsan özelden sat ı ve tablonun altına yazmak istediğini yaz ben sana yaparım ok
:CüvCüv::CüvCüv:

sudenazcım bende hamişim belki okumuşsundur ama dış gebelik riskim var cumartesi dr a gidicem tekrar dualarım sizlerle ama emin olunn

sana da çok sevindim çifte değil kaçlı şans ayol rabbim sana bi mucize vermiş devamını da verecektir inşallah hadi ii haberlerini bekliyozzz::::::))))))))

Kızlar Allahı'ıma sonsuz şükürler olsun. Adet günüm normalde yarındı, dayanamayıp dün gece test yaptım. Çift çizgi.... 2 kez tekrarladım, sonuç aynı. Bugün kan testi yaptırdım. değerim Beta HCG 263,69. Henüz doktora göstermedim. Hamileyim , inanamıyorum. Tüm yüreğimle dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye.

çok tebrik ederim canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin

belimi çektirdim derken .. bardak mı kapattın.. bunu bende düşünüyorum da..

evet canım bardak kapattırdım arakadasım yaptırmıstı eşim de cok ısrar etmişti yaptırmam için bende onu kırmamak için yaptırdım daha dogrusu pek işe yarıcanı zannetmiyordum ama allahımı şükürler olsun hamiş kaldım gercekten işe yaradı daha düne kadar hamile kalacagıma inanmıyordum keske bukadar beklemeseydimde hemen yaptırsaydım simdiye kadar olurdu belki benkini hem kapattı hem bağladı cnm neyse allah herkezin gönlüne göre versin:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…