- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.841
kızlar bende hamişim daha önce yazmıstım ama gün sayıyodum sonradan nete giremez oldum şimdi söylüyorum 7 haftalık hamişim benide listeye ekleyebilirsiniz
kızlar bende hamişim daha önce yazmıstım ama gün sayıyodum sonradan nete giremez oldum şimdi söylüyorum 7 haftalık hamişim benide listeye ekleyebilirsiniz
kızlar bende hamişim daha önce yazmıstım ama gün sayıyodum sonradan nete giremez oldum şimdi söylüyorum 7 haftalık hamişim benide listeye ekleyebilirsiniz[/QUOTE
CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAG SALIİM KUCAGINA ALIRSIN İNŞALLAH
slm kızlarrrrrr
uzun bir aradan sonra tekrar mrh ba...eve internet için başvurduk fakat..telefon hattı için kutu dolu çıktı..yani mecburen bekliyoruz..
son durumumu anlatıyım...ayın 15 inde sol da 20 mm lik yumurtam vardı..o gün çatlatma iğnesi yapıldı...ertesi günkü kontrolde de çatladığını gördük...aradan 3 gün geçti sol kasığımda şiddetli bir ağrı başladı yürüyemez oturamaz hale geldim...hiç bu kadar canım acımamıştı...2 gün çektim bu ağrıyı sonra dr.a tekrar gittik...ultrasonda sol da 5 yumurta daha oluşmuş..çok şaşırdık..yani bu ay iki kere yumurtlamış oldum...o baskı yapıyomuş bana...bu ay çok ümitliyim.ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla
dua edin bana...
bu arada hamiş olan arkadaşlarıda çok tebrik ediyorum.....
CANIM NE GÜZEL İNŞALLAH HAMİLE KALMIŞSINDIR HADİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH..
merhabalar arkadaşlar yazılarınının altına konulan bebek tabloları nasıl yapılıyor bana biri lütfen yardım etsin
ay pardon yanlış oldu kusura bakma bi mutfak bi bilgisayar git gel kafam karıştı
çok tebrik ederim canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin
belimi çektirdim derken .. bardak mı kapattın.. bunu bende düşünüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?