E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.861
Kızlar Allahı'ıma sonsuz şükürler olsun. Adet günüm normalde yarındı, dayanamayıp dün gece test yaptım. Çift çizgi.... 2 kez tekrarladım, sonuç aynı. Bugün kan testi yaptırdım. değerim Beta HCG 263,69. Henüz doktora göstermedim. Hamileyim , inanamıyorum. Tüm yüreğimle dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye.
kac kere dedimbeni listeye almadınız ama neyse birkacgün önce ögrendim sonunda hamiş olmusum daha 20 günlük allah herkezin gönlüne göre versin
[B[BKizlar beni göguslerim şişti kasiniyoDEMİŞTIM YA ama gun içinde ateşimi olctum bugn 34 çikti yani düşmüş ateşimGUNUM YARIN BAAKLIM NASİP ARTIK YANI RGL OLURSAM SAŞIRMAM AAM YINEDE İÇİMDE Bİ SES TETS AL YARIN YAP DİYO NEDIYOSUNUZZ][/][/B]B]
Merhaba arkadaşlar.bugün bir sürü hamiş haberi gördüm ve çokk sevindim.ne güzel.ya günler okadar hızlı geçiyorki ayın sonu geldi nerdeyse.bu arada ben ovulasyon testi uyguladım bu ay. bişey sorucam. şimdi 12.gün koyuya yakın bir çizgi gördüm o akşam çalışmamız oldu. 13.gün sabahı yine bir çalışma daha. zaten 13.gün akşamı tam iki koyu çizgi gördüm ama o sabah yapıldığı için bidaha yapmadık.24 ile 36 saat arası ilişki de bulunun diyo.14.gün sabahı da oldu ve 15.gün sabah.sizce kaçırmamışımdır değilmi zaten dün 14.gün yine test yaptım ama koyu çizgi yoktu yani ben 12-13.gün yumurtladım sanırım.bakalım.bu ay olur umarım.2 pkt almıştım.bi paketi yetti.olmazsa bidahaki ay da diğerini kullanırım.umarım ben de bu listeye adımı yazdırırım bu ay.
Merhaba arkadaşlar.bugün bir sürü hamiş haberi gördüm ve çokk sevindim.ne güzel.ya günler okadar hızlı geçiyorki ayın sonu geldi nerdeyse.bu arada ben ovulasyon testi uyguladım bu ay. bişey sorucam. şimdi 12.gün koyuya yakın bir çizgi gördüm o akşam çalışmamız oldu. 13.gün sabahı yine bir çalışma daha. zaten 13.gün akşamı tam iki koyu çizgi gördüm ama o sabah yapıldığı için bidaha yapmadık.24 ile 36 saat arası ilişki de bulunun diyo.14.gün sabahı da oldu ve 15.gün sabah.sizce kaçırmamışımdır değilmi zaten dün 14.gün yine test yaptım ama koyu çizgi yoktu yani ben 12-13.gün yumurtladım sanırım.bakalım.bu ay olur umarım.2 pkt almıştım.bi paketi yetti.olmazsa bidahaki ay da diğerini kullanırım.umarım ben de bu listeye adımı yazdırırım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?