Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mrb canı burdamısın hala

oh oh ne güzel gerçektende bu ay hamiş patlaması yaşanıyor.son hız devam.
tebrik ederim yeni hamişlerimizi.

günaydın kızlar ne güzel hamiş haberleri var. allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende size birşeyler danışmak istiyorum. 8 ekimde regl oldum. 17 ekim ve 22 ekim arası yumurtlama dönemimdi. akıntı oldu ama dün gece acaip şiddetlendi. ve birden akıntıyla birlikte pembe renkte kan boşaldı reglden sonra henüz 17. gün. akıntı okadar arttıki resmen toz pembe şeklinde.ama çok çok açık ve sancılarım başladı sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar ara arada göğsüme sancı giriyor. hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. bir aklım acaba yerleşmemi diyor. ama çok erken değilmi belirti için. ne olur bir fikir verin. çok açık yazdım özür dilerim ama acilen fikirlerinize itiyacım var. akınrtı hala devam ediyor ve belimde ağrımaya başladı. ne olur imdaaaaat. yoksa regl mi oluyorum

ya kimse yokmu ama :-((( ne olur bir şey deyin neler oluyor bana anlamıyorum rel olucakmışım gibi ama daha 17. günüm eskiden kistlerim vardı tedavi olmuştum ama hiç bu renkte ve böle gelmemişti. korkmaya başladım

kedi canım selam çok emin değeilim ama bana sanki yumurtlama sancısı gibi geldi benimde bazen yumurtlama dönemimde kanamam oluyor stres yapma sakın yerleşme bu kadar erken olmaz diye biliyorum canım geçmiş olsun kafana takma

yoruun için teşekkür ederim canım. ilk defa böyle oluyor. sanırım ondan bukadar panik oldum. ama ben sanırım regl olucam yaa bukadar ağrılı olurmuki yumurtlama????

çok teşekkür edrim canım cpladığın için.
benimde bi arkadaşım bana her geldiğinde "sana bardak kapatalım bak olucak" diyodu. annemde ısrar ediyo, eşim hiç inanmıyo..
ama bu ay kapatıcam. çok duyuyorum bardak kapatılıp hamiş kalanları.
çalışmalardan önce kapattın dimi?
çarşamba aşılamam olucak ben salı günü kapatayım diyorum olur mu sence..
tekrar :CüvCüv: tebrik edirm canım. allah hayırlı :ecrin_bebek: versin

bence yap derim arkadaşım benimde belirtileri öyleydi gögsüm şişmişti kaşınmalar çok vardı allah gönlüne göre versin kadriye ama çok güzel bir duygu özelliklede ultrasonda kalbinin alttıgını görmek hiç bir şeye ölçülemez herhalde.kızlar tüm dualarım sizlerle rabbim gönlünüze göre versin.ilk hamile listesinde ben varım ekim ayında ayağım uğurlu gelmiş çok hamişler var allah tamanın göstersin hepimize:CüvCüv:

kızlaaar bu bardak kapama nedir nereye kapatıyosunuz bardağı anlamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- eğer iyi bişeyse ve yapımı kolaysa bende yapıcam yani herneyse -tatlicadiarzu-

bir açıklasanız ???

kızlaaar bu bardak kapama nedir nereye kapatıyosunuz bardağı anlamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- eğer iyi bişeyse ve yapımı kolaysa bende yapıcam yani herneyse -tatlicadiarzu-

bir açıklasanız ???

beline kapatıyosun canım (arkadandan) sonrada üşümesin diye belini sarıyosun. iyi gelir dediler. ben daha denemedim ama deniycem.
hiç bişiy olmazsa böbreklerimizi ısıtmış oluruz :)

olurununa bırak canım herseyde hayır vardır

canım benım yumurtlamada olurmuş böleara kanamalar yumurtlama gunlerındesın dimi.benım doktorum yumurtlama gunlerınde hafif kanaa ma olur demişti no panik :):CüvCüv:

canım benım cvp verdıgın için tesekker edrım su guzel saatalrde amın diyelım hepimizde.gözlerım doldu bak şimdi yaaaa.guzelolmazmı canım içind ebı canlı tasıdıgını hissetemk..:CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…