- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.881
ya kızlar çok kararsızım bana bi akıl verin!
bugün regl oldum. dr reglin 3. günü gel demişti. önceki ay yumurtlama olmamıştı. hiç ilaç falan kullanmamıştım. bu ay yumurtlama için ilaç başlarız demişti. eğer bu ay yumurtlama olur ve hamile kalırsam tam tatile denk geliyo. temmuz sonu ağustos başı oluyo doğum. bende öğretmenim. tatile denk gelirse iznimi kullanmam zorlaşıyo... ne yapıyım ya... hayırlısı deyip tedaviye başlasammı yoksa 1 ay ertelesemmi?
evet canım bardak kapattırdım arakadasım yaptırmıstı eşim de cok ısrar etmişti yaptırmam için bende onu kırmamak için yaptırdım daha dogrusu pek işe yarıcanı zannetmiyordum ama allahımı şükürler olsun hamiş kaldım gercekten işe yaradı daha düne kadar hamile kalacagıma inanmıyordum keske bukadar beklemeseydimde hemen yaptırsaydım simdiye kadar olurdu belki benkini hem kapattı hem bağladı cnm neyse allah herkezin gönlüne göre versin:sm_cool::sm_cool:
[B[BKizlar beni göguslerim şişti kasiniyoDEMİŞTIM YA ama gun içinde ateşimi olctum bugn 34 çikti yani düşmüş ateşimGUNUM YARIN BAAKLIM NASİP ARTIK YANI RGL OLURSAM SAŞIRMAM AAM YINEDE İÇİMDE Bİ SES TETS AL YARIN YAP DİYO NEDIYOSUNUZZ][/][/B]B]
çok teşekkür edrim canım cpladığın için.
benimde bi arkadaşım bana her geldiğinde "sana bardak kapatalım bak olucak" diyodu. annemde ısrar ediyo, eşim hiç inanmıyo..
ama bu ay kapatıcam. çok duyuyorum bardak kapatılıp hamiş kalanları.
çalışmalardan önce kapattın dimi?
çarşamba aşılamam olucak ben salı günü kapatayım diyorum olur mu sence..
tekrar :CüvCüv: tebrik edirm canım. allah hayırlı :ecrin_bebek: versin
kızlaaar bu bardak kapama nedir nereye kapatıyosunuz bardağı anlamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- eğer iyi bişeyse ve yapımı kolaysa bende yapıcam yani herneyse -tatlicadiarzu-
bir açıklasanız ???
ya kızlar çok kararsızım bana bi akıl verin!
bugün regl oldum. dr reglin 3. günü gel demişti. önceki ay yumurtlama olmamıştı. hiç ilaç falan kullanmamıştım. bu ay yumurtlama için ilaç başlarız demişti. eğer bu ay yumurtlama olur ve hamile kalırsam tam tatile denk geliyo. temmuz sonu ağustos başı oluyo doğum. bende öğretmenim. tatile denk gelirse iznimi kullanmam zorlaşıyo... ne yapıyım ya... hayırlısı deyip tedaviye başlasammı yoksa 1 ay ertelesemmi?
günaydın kızlar ne güzel hamiş haberleri var. allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende size birşeyler danışmak istiyorum. 8 ekimde regl oldum. 17 ekim ve 22 ekim arası yumurtlama dönemimdi. akıntı oldu ama dün gece acaip şiddetlendi. ve birden akıntıyla birlikte pembe renkte kan boşaldı reglden sonra henüz 17. gün. akıntı okadar arttıki resmen toz pembe şeklinde.ama çok çok açık ve sancılarım başladı sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar ara arada göğsüme sancı giriyor. hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. bir aklım acaba yerleşmemi diyor. ama çok erken değilmi belirti için. ne olur bir fikir verin. çok açık yazdım özür dilerim ama acilen fikirlerinize itiyacım var. akınrtı hala devam ediyor ve belimde ağrımaya başladı. ne olur imdaaaaat. yoksa regl mi oluyorum
bence yap derim arkadaşım benimde belirtileri öyleydi gögsüm şişmişti kaşınmalar çok vardı allah gönlüne göre versin kadriye ama çok güzel bir duygu özelliklede ultrasonda kalbinin alttıgını görmek hiç bir şeye ölçülemez herhalde.kızlar tüm dualarım sizlerle rabbim gönlünüze göre versin.ilk hamile listesinde ben varım ekim ayında ayağım uğurlu gelmiş çok hamişler var allah tamanın göstersin hepimize:CüvCüv:
kızlaaar bu bardak kapama nedir nereye kapatıyosunuz bardağı anlamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- eğer iyi bişeyse ve yapımı kolaysa bende yapıcam yani herneyse -tatlicadiarzu-
bir açıklasanız ???
kızlarr beni listeden silebilirsinizzz.....18 ekimm...hayırlı olsun inşallahh...hepimiz için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?