Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anladım leylim senin başka sorununda var.onuda cözmye çalısıyorsunuz.bende proloktin normaldi herhangi bir sorun cıkmadı pıhtılaşma dısında.oda gebeliğe engel değil zaten.ha sadece endemetrium enfeksiyon cıktı onuda tek kullanımlık bir ilaçla söktürdü doktorum.oda kalmadı yanı.

kızlar uykunuz geldi sanırım hepinizin.bende kaçayım bari.eşim gene konusmaya başladı uykusunda.birde o sorun var sakinleştireyım biraz.sonra biraz daha takılır yatarım bende

Yatgimi yaptim geldim kizlar.yara hamilleğe engel değilmiş ama zorlaştiyomuş bnim agrim yoktu ama ilşkid e şiddetli kanamam oluyodu bide adet gunlerimde yogun geciyodu

gelgit sen asistanın dedigine kulak asma doktorun nediyosa o dur benim dayımın 8 sene olmadı hanımı hastaneye gitti tahlil felan yaptırmış ve orda birtane asistan varmış yengeme demişki senin hiç cocugun olmıcak diye söylemiş yengem diyoki eve nasıl geldigimi bilmedim yolda aglamış gözları kızarmış neyse akşam oluncada kendi doktoruna göstermiş özel palikinikte yengemde anlatmış hastanede olanları doktoruda demişki sen o adamın kim oldugunu biliyomusunda kendini bukadar üzüyosun demiş yengemde yok demiş hemen doktoru hataneyi arıyo o asistanın adını soyadını söylüyo kim bu adam diyo işte söylüyolar bu adam hastanede asistan ve doktor alması içinde tam 7 sene okuması lazım diyolar ve telefonu kapatıyo doktoru sonra tahlillerin temiz sen üzülme kafanı takma birbucuk sene sonra hamile kalacan demiş ve dedigi gibi yengen birbucuk sene sonra hamile kaldı yani öyle her doktorun dedigine inanpta moralini bozma eger sen kendi doktoruna güveniyosan ona inan

Evt canim sen sikma canini bizmde eşimde sorun oldugunu biliyoke n hamile kaldim ben.ok sağlikli bi gbelikolmaid ama dollenm oluyo demkki eşim ameliyat oldu inş suan daha umitliyiz

yani takmadım ama insanda genede şüphe oluyor.doktorum cok rahat yanı insanın çini rahtlatan bir doktor.önce allah sonra biz diyor. uzman olduu halde ukala konusmaz.ama cok fazla sehir dısına cıkıyor.ihityacım olduğunda olmuyor.mesela buay gidecektim ama yoktu gitmem gecikti geciikincede bidahakı adetimi beklememiz gerekti.
bu arada sen bebe aspirini kullanıyorsun değilmi.

banada musade yarın devam ederiz ben kendi annemlerde kalıyorum çok uykum fvar kocişde bekliyo yatacaz iyi geceler

kadriye öteki topikte hatay vardı hatırladınmı eşinde sorun vardı önmüzdeki ay ameliyat olacakdı.
hemşireydi kendisi.ama gerek kalmadı amelyata.bu ay hamile olduğunu öğrendi.mucize herhalde.yanı Allahın takdiri.ne zaman ol derse o zaman oluyor.

eh bende oyalanacak başka şeyler bulayım bari.iyi geceler kızalr bugun sbahı sabah edeceğim herhalde.

selam kızlar nasılsınız bakalım..annem ve kardeşim bendeydi çok fırsatım yoktu giremedim..ee ne var ne yok bakalım..hamişler var mı..önceki sayfaya bakmadan yazıyorum..varsa eger tebrik ederim hamişlerimizi..hepinizi çok özledim..

merhaba arkadaşlar belirtileri artanlar varmı paylaşabilirmiyiz!!!! benim göğüslerime ara ara bişeyler oluyo ya. kıpır kıpır sanki bide kasıklarımda sancılar ve gaz hala devam ediyor.

selam arkadaşlar ben varım bayadır yazamıyordum ama takip ediyordum kadriyecim hayırlı olsun bakalım 1.2 tanesini gönder bizede biz bakalım eee baya güzel muhabbetler yaşamışsınız güzel güzel ne zaman mutlu ve pozitif olmak iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…