Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar seelam bayadır yazamıyordum msj okudum dönüpte baya muhabbet etmişsiniz güzel güzel
moreller iyi yani zaten mutlu olmak lazım yoksa herzaman bebek düşünmekten kafayı yeriz ...

selam kızlar bıgun kisecikler uğramadı sanırım buraya.cok sıkıcı bir gün gecede uyumadım hiç.düşünmekten.gözlerimi kapatıp hamile olduğumu bilerek uyanmak istiyorum ilk 3 ayı geçmiş olsun mümkünse:))) 3 aya kadar neler hissedildiğini yasadım.kalan 6 ayı kaldı bana.:)))

kızlar sonunda oldu bende hamişimmmmmm diye haykırmak istiyorum sizlere.ama olmuyor stres yaptım bu ay cok.yanı hamilemiyim diye düşünmüorum bile cünkü bu ay yumurtlama dönemlerini hastalıklarla geçirdim.olmayacak bu ayda.annemler memleketten gelecek bari bir an önce gelselerde düşünmesem aklım dağılsa.tek basına yasamakda kötu.sıkıldım artık çok.haftaya salı gelecekler gun sayıyorum resmen gelseler diye.sankı kırmızıları bekler gibi yada hamişliği.o derece bunaldım düşünmekten.

canım ya alıyorum seni ama napalım lütfen kendini bırakma bunaldınmı bol bol dua oku
dua et napalım bizim bebeişler inatçı gelmek istemiyor.... allahım göndercek bizlerede :CüvCüv:

slm güzeller ben bayadır giremiorum bütün hamiş arkadaşları tebrik edrim darısı hepinizin başına kadriyecim nasılsın sudenazdan bi haber yok sanırım baya konudum geçmişi ama hiç mesajına rastlamadım hepinizi çok öptüm morboncuk çok tebrikler arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin cnm ...................

dilara canım steres bu işte çok önemli çoçuk için olmuyacak diye problem yapmamak lazım her ay
umudumuzu kaybetmemek lazım zamanını bekliyor bebeişler

aabeyazmelek dogru söylüyosun stresten uzak durmamız lazım ben 4 aydır prolaktini yenemedim neden stres üzüntü takıntı gecen ay gögsümden süt geliyodu ama bu ay gelmedi neden stresten üzüntüden uzak durdum adetimede bir hafta var inşallahta düşmüştür prolaktinim

İNŞALLAH CANIM DÜŞMÜŞTÜR HER ŞEYİ BİZ YAPIYORUZ ASLINDA KENDİ KENDİMİZİ İYİLEŞTİREBİLİRİZ BU BİZİM ELİMZDE STERES BAŞ DÜŞMAN BUGUN BİR ABLAYLA KONUŞTUM ODA BANA PROBLEMİN YOKSA OLUR BEBEGİN kaydirigubbakcemile2STERESTEN UZAK DURACAKSIN O İŞİ YAPARKEN İSTEKLİ OLACAKSIN BEBEK İÇİN İLİŞKİYE KESİNLİKLE AKLINA GETİRME DEDİ BEN BİLE İKİCİ ÇOÇUGUMA 6 AY UGRAŞTIM YUMURTLAMIYORDUM AMA HAMİLE KALDIM DOKTORUM NEKADAR ŞAŞIRDI DEDİ YANİ VEREN RABBİN VAKTİ GELİNCE VERİR ALLAHIM BİZDE NASİP EDİCEK ENGEL MANİ YOK ASLINDA ALLAHA KALMIŞ :teytey::teytey::teytey:

ben geldım kızlar dunden beri interentımzde sorun vardı eşim sınırısz yaptırdı interneti oyzuden 1gunlugne değişklik yapmk için kapatmışlar internetımız ben msjları okuyup geleyım

yeni ayımız yenı umitlerle yenı hamişlerle gelsınniş hadı arkadaşlr ekım ayının rekorunu kıralım

COLOR="Purple"][BBİRGÜN DÜNYAYA AİT BUYUK Bİ DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR ‘ DEME. DERDİNE DÖNÜP ‘”_BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR
DE…
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (01,11,2008)

******************************KASIM******************************

gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::2 KASIM
dilara28584::::::::::::::::::::::::::2 kasım ( 2.ay)
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::::5kasım ( 3 ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::5 kasım
neriman83::::::::::::::::::::::::::::6kasımm ( 3. AY )
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::: 6 KASIM ( 4, ay )
bengiii:::::::::::::::::::::::::::::::7kasımmm
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım
btrklc................................... 7 kasım
gönulsızım:::::::::::::::::::::::::::::7kasım 4. ay )
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::::::8 kasım
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım ( 10 . AY )
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::9kasım
esay8235..............................::9 kasım
nevrosky.........................:.... 9 kasım
hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::10kasım
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::10 Kasım (4. ay)
suaya.......................:::::::.......12 kasım
özbican7::::::::::::::::::::::::::::12 kasım
sefamolsun::::::::::::::::::::::::13KASIM
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13 kasım ( 9 . ay
binbirgece.............................13 kasım
gülücük.................................15 kasım ( 8 . ay )
selected_79:::::::::::::::::::: :: 15 KASIM
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::16KASIM
funda72:::::::::::::::::::::::::::::16 kasım
ilsu....................................... 17 kasım
perlın:::::::::::::::::::::::::::::::17 kasım
sıla-84::::::::::::::::::::::::::::: 18 kasım ( 5 . AY )
duygu2008::::::::::::::::::::::::18 kasım
vuslat2008::::::::::::::::::::::::19 kasım
jasmincin..............................20 kasım
elchın...................................20 kasım
Sebnemgun:::::::::::::::::::::20 kasım
lotus79::::::::::::::::::::::::::::21 kasım
aabeyazmelek......................23 kasım ( 17. ay )
esma_memo_12...................23 kasım ( 7 . ay )

simeray................................24 kasım
sudenaz222::::::::::::::::::::::24kasım
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 26 kasım

hazall_24............................27 kasım

benssenb:::::::::::::::::::::::::::::27 kasım

bumuyani(kadriye24):::::::::: 28 kasım (19. ay )
Ssouthernssun:::::::::::::::::::28 kasım ( 2 ay )
Ecrin Ceylin.........................29 kasım ( 9. ay
nergıs55:::::::::::::::::::::::::::::::::
yeni ayımız hayırlı olsun hadı hamiş haberlerı beklıuyoruzz
]
[/B][/COLOR][

gelgit canım ben çıkınca msj yazmıısn ama anca gördum bne bebe aspişrini kullanmıyorum aslında doktorum kullan dedi bideg .. ile başlayanda bı hap verdı seker ialçımıymış ne folık asıtte var duruyo ole onlar hamile oldugun ay başalrım artık ansılsa elımde var bıde oncedende kulandıgım için vucutta defo dan ysın artık bırazcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…