Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nese şimdilk kalkımde kahvaltı hazırlımkociş evde bugun.balkona komurluk gibi bişi yaptırcz öğleden sonra.usta gelck balkonu toplucz kocişle birazdan arada girer bakarım size öptumm

canım inş ogunlerde geleck tatlım bız umutla beklemye devm edlım evet kzalr regl bıttı.ilk calışmaızı yaptık :) gercı çok sukur bız ole bbekolsun diye yapmıyoruz da yınedegelıyo insanın aklın a :)

Kızlar ve kadriyeciğim iyi pazarlar.Nasılsınız? bu ay da olmadı benim biliyorsunuz.hatta adetten 1 hafta önce lekelenmelerim başladı sonra arttı.ilk ikigün bol geldi ama şimdi çok azaldı 3.gün bugün.normalde 3.günde çok gelirdi acaba stresten mi azaldı hiç bunu yaşayanınız oldu mu?

kızlar imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt!!!!!!!!!!! ben dayanamıyorum ya 5 kasım ama p.tesi test yapsammı acaba??? çünkü ilk defa böyle belirtiler var. ve ben sigarada kullanıyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. acaba beynim bana oyunmu oynuyor ne olur bir yorum

birazdan çıkıcam işten yarında yokum. p.tesi napıcam onu bilmiyorum. burdada şuan kimse yok. çok canım sıkılıyo. herşeye ağlıyorum artık ben yaaaaa

KIZ BGUN PAZARMI CUMARTESIDEĞİLMİBENIMDE KAFAMI KARIŞTIRDIN BAK SIMDİ :) benneyaptımkifisfisfis CANIM HAZIRANDA BENIMDE OLE OLDU 17SİYDİ GUNUM 13U BAŞLADI LEKELENMELRİM BANA SNEIN DUURMUN BENIMKI GİİB GELDI AMA UMİDİNİ KIRMK İSTEMİYROUM CANIM.TEST YAPMADINMI SEN

Yegane aramza hoşgledin canim beklediginm ama ima inşolmam dediğin adet tarihini vermelisn canim listemiz için

Kedi cim sende arhatla biraz yaa gerci şimdi neyazsamda sen benim msjimi anca apzrtesi okurusn ama yined eyazmk istedim seni önemsiyouz sikma kendini bölee

Kizlar bende bi traftn evitopluyom bitarftanda snize ayziyomkiciş görse kziar bana :) yatak odasinin seklini değiştiridk çok cicioldu eger akşama yorgunluktan olmzsekk bi calişmk lazim yeni odamizda temiz temiz dimi ama :)

Ben şimdiilikkalkem yine pc nin basindan.gelrim yine arada şimdi de mutfaga gitmm lazim.usta dedimya eniştem olurkendisi.teyzemin eşi yani artik akşam yemegini burda yiyelim dedik mutfaga gecip yemk hazirlayayim öptum hepiniizi

canım benim 23 kasım eklermisin inşallah bu ay hamiş kalırız rabbim dualarımızı kabul eder herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.........

ekimin 4 ünde olmuştum az kaldı baya ama bu ay başladım da yeni ama ne bilim merak işte belki ilk denemede tutar

hoşgeldin aramıza inşallah yegane tutar bebegin allah gönlüne göre versin
amin kurnazcım allah hepimizin bebeişlerini göndersin...

kızlar karnım aynı adet olcam gibi offfffffff ya daha 6 gün var bazen bir sıkılıyorum.
beyazmelegim napıyosun canikom...

kız kadriye Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yeni odada il çalışmayı yapalım hemen diyorsun öylemi:)))))evet evet siftah şart dimi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…