- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.521
Arkadaşlar en sonunda testimi yaptım ve o çift çizgiyi gördüm nihayet.HAMİLEYİM!!!!!!
Arkadaşlar en sonunda testimi yaptım ve o çift çizgiyi gördüm nihayet.HAMİLEYİM!!!!!!
herkese iyi akşamlar,filizim tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı bi bebişin olsun inşallah,benim günümde 18'iydi hala regl olmadım normalde günüm hiç şaşmaz belirtilerde var inşallah bi çift çizgide biz görürüz:) yarın sabah kan testi için gidecem tekrar tebrikler canım,rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah...
annngelll....yeni oldugun icin listeye alinma kurallarini bilmiyorsun heralde..oncelikle neden bebek istedigini anlatman gerekiyor, sonrasinda biz oylama yapiyoruz..eger uygun gorulursen sana maille onay geliyor cicim..hadi kollari siva
ben konuyuole anlammıştım bak bengı canım
iremiss
canım eger 2ay olduysa ve sen listedn olmaıd diye sıldırdıysen adını bengı çok guzel sölemış
canım sabrını sımdıden tuketme canım
19aydır bekleyenler de var mesela benımgibi
ilkınde bekledıgımı saymadan yanı:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?