E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.581
canım hoşgeldin.canım seninle adet tarihlerimiz aynı bende 2 kasımda oldum 30 kasımda olmam gerekirken 27 sinde oldum şimdi 25 aralık bekliyorum bakalım.inş.. aynı anda hamiş haberi veririz tatlım.:CüvCüv:kızlar dayanamadım artık 13. gün olmuştu günümün geçmesi sabah kalktığım gibi eczaneye gittim test yaptım sabahtan ama cık.. Yine negatif.. Artık bu ay için geçti heralde hava değişimi bi düzensizlik oldu ay atladım falan heralde ben bayram öncesi yurtdışına gittim geldim çünki artık ona veriyorum kesinleştiNeyse canım artık bidahaki aya inşaallah ama şimdi yumurtlama dönemim ne zaman olcak bilmiyorum..Kısmet denicez artık...
Benide alsanıza Listenize bende sizinle beraber beklemek istiyorum kanlız kalmıyim... en son 2 kasım adet oldum bidahaki günüm 30 kasımdı geçtim ama negatif bu ilk ayımızdı..
canım gözün aydın RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar Selam,
Beni de Aralık hamiş listesine ekler misiniz? Bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel bir duygu, ne yazacağımı şaşırdım.
Umarım Yüce Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatır.
sudecim inş.. ikinci çizgiyide görürsün tatlım.içimden bi ses hamişsin dio hadi hayırlısı canım.:1hug:canlarım selamlarrr
adetim 4 gün gecikti..bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı...ikinci çizginin yerinde gölge gibi bi belirti vardı ama bu daha öncede çıkmıştı..o yüzden pek umudum yok..ateşim 36.6 larda..bikaç gün daha olmazsam testi tekrarlıcam...
herkse merhaba,ben 3yıllık evlıyim ve son 2 senedır bebek istiyoruz ama olmuyor..bende 2,5 cm çıkolata kıstı var..onun dısındaki hersey normal..butun testler yapıldı..her aybır umut bekliyoruz..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...çıkolata kıstı olupta hamılekalanları okudukça ınanılmaz moral oluyor bana..inşallah 2009 a hamıle olarak başlarız..ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
kıslaaaar hadi toplanın artık nerdesiniz keyifler nasıl?benim canım çok sıkkın kocişim sabahtan beri hastanede.kayınvaldem derken şimdide kocişimin dayısının oğlu inşaattan düşmüş iki ayağının topuğu ile beli kırılmış.çok üzüldüm yaa 4 çocuğu var RABBİM yardımcısı olsun.
canım nazarmı değdı ne bı okutun bakı uzerınezcanım çok gecmışolsunkıslaaaar hadi toplanın artık nerdesiniz keyifler nasıl?benim canım çok sıkkın kocişim sabahtan beri hastanede.kayınvaldem derken şimdide kocişimin dayısının oğlu inşaattan düşmüş iki ayağının topuğu ile beli kırılmış.çok üzüldüm yaa 4 çocuğu var RABBİM yardımcısı olsun.
kıslaaaar hadi toplanın artık nerdesiniz keyifler nasıl?benim canım çok sıkkın kocişim sabahtan beri hastanede.kayınvaldem derken şimdide kocişimin dayısının oğlu inşaattan düşmüş iki ayağının topuğu ile beli kırılmış.çok üzüldüm yaa 4 çocuğu var RABBİM yardımcısı olsun.
hamilelikte içilmiyormu bunlar?..bende grip oldum dün ıhlamur kaynattım 3 fincan içtimm..
hamilelikte içilmiyormu bunlar?..bende grip oldum dün ıhlamur kaynattım 3 fincan içtimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?