Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esmacım ekeldım senı ama lısteyı daha yenı gönderdım sonra yıne göndeırım listemiz ugur getırsın inş sana

canım hoşgeldin.canım seninle adet tarihlerimiz aynı bende 2 kasımda oldum 30 kasımda olmam gerekirken 27 sinde oldum şimdi 25 aralık bekliyorum bakalım.inş.. aynı anda hamiş haberi veririz tatlım.:CüvCüv:
canım gözün aydın RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
sudecim inş.. ikinci çizgiyide görürsün tatlım.içimden bi ses hamişsin dio hadi hayırlısı canım.:1hug:

esma hoş geldin canım inş..a.s. listemize uğur getirirsin tatlım ve tez zamanda MEVLAM herkese muradını verir. eslem geldinmi canım hoşgeldin yaa:1hug:.uzun zamandır görüşemiyoruz,msn de problem vardı giremedim canım.ee nasılsın?artık sık sık görüşürüz hee... kıslar geçmiş bayramınız mübarek olsun.bende yazıları anca okuyabildim.hastanede kayınvaldemin yanında kaldım,bayram iznine çıkarttılar,yine yanındaydım.iki gün oldu eve geleli.perşembe günü tekrar yatışı var,hayırlısıyla inş.. iyileşirde biran önce evine döner. kadriye canım senden naber? hadi kıslar bayram bitti herkes evine gitti maça devam.

kıslaaaar hadi toplanın artık nerdesiniz keyifler nasıl?benim canım çok sıkkın kocişim sabahtan beri hastanede.kayınvaldem derken şimdide kocişimin dayısının oğlu inşaattan düşmüş iki ayağının topuğu ile beli kırılmış.çok üzüldüm yaa 4 çocuğu var RABBİM yardımcısı olsun.

slm canım.ayy çok geçmiş olsun yaa görünmez kaza işte ALLAH şifa versin inş.

Aybala42 canım bizim 3. denememizde Allah'a şükür oldu. Ama mutlaka rahat olmak gerekiyor, çok planlı ilişkiye girildiğinde ister istemez stresde oluyor aslında...

yaaa bende bu ay hamişş olmak istiyorummmm.....30 kasımda kimyasal gebelik geçirdim..adet tarihimi bilemicemmm (normalde 27 si idi)..inşallah hepbirr hamiş oluruzzzz.....

canım nazarmı değdı ne bı okutun bakı uzerınezcanım çok gecmışolsun

çoook geçmiş olsun canm umarım kısa sürede iyileşira.s.

çok teşekkür ederim kıslar inşş. biranönce iyileşir daha 39 yaşında,4 çocuk kim bakar 2si özürlü akraba evliliğinden olsa gerek.MEVLAM kimseye vermesin.her zaman eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun die dua ediyorum.yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBİM inşş. fazla bekletmeden verir bebişlerinizi.

deasy bugün doktora gideceksin aklım sende yazmayı unutma..15.gün ben hala hastalanmadım.. Testler aynı negatif..
Mehtap gülü sanada büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin.. Allah tez zamanda sağlıklı ayağa kalkmayı nasip etsin..

ya kızlarrrrrr. bu ayın 20 si adet günüm ve ben dün zencefil,zerdeçal ,kuşburnu,ıhlamur karışımı bir çaydan 2 fincan içtim ve bütün gece karnım ağrıdı. unuttum ve içtim. acaba birşey olur mu hamileysem? offf yaaaaaaaaaaaa. nasıl unuturummmmmmmmmmmmmmmm.:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

hamilelikte içilmiyormu bunlar?..bende grip oldum dün ıhlamur kaynattım 3 fincan içtimm..

ya ıhlamur değil de zencefil ve zerdeçal içmek ii olmayabilir. çünkü bir çok bitkinin ilk aylarda tavsiye edilmediği ve düşüğe sebep olduğunu biliyorum.senin için rahat olsun canım...

hamilelikte içilmiyormu bunlar?..bende grip oldum dün ıhlamur kaynattım 3 fincan içtimm..

Nesheli canım ben aylık hamileyim. Cumartesi günü eşimle doktora gittik. Doktor Adaçayı dışında diğerlerini içebilirsin dedi. Ama Adaçayı zararlıymış, tavsiye etmiyorlar.
Ihlamurun zararı olsa mutlaka söylerdi, çünkü çok sık içilen bir bitki çayıdır. Ben bile dün 1 fincan içtim:):)

Endişelenmene gerek yok güzelim:)

inşallah gelir bebişlerimiz erkenden gelsinler artık yaaaaaaaa koklayalım onları doya doya rabbim tez zaman gülsün yüzümüze arkadaşlar...............

nesrinsavas ve cereno teşekkür ederim ben saten bu ay hamile değilim o kesinleşti artık.. Ama yinede insan bi meraklanıyor acaba mı diye.. Gribim dün ilaç içmiyim dedim ıhlamur kaynattım hapda almak istememiştim yavaş yavaş şu hemen hap alma alışkanlığım gitsin diye..Ama bu sabah sederginide içtim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…