E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.621
Nesrinsavas aynen herşeyin başı sabır.. Yeni bir yaşam yeni bir umut senin bir parçan canından can gelecek dünyaya saten o kadar kolay olmasın.. Sabırla gelenin kıymeti daha çok bilinir.. Bazı annelerin çocuklarına nasıl davrandıklarını görünce, insan kendi kendine kızıyor..
Allah hepimize en hayırlısı ne zamansa o zaman kısmet edecek bu duyguyu bundan eminim.. O yüzden umudu yitirmek yokAynen devam, kasmak yok, stres yok, çalışmalara devam kızlar..
arkadaslar herkese merhaba . Bız korunuyoruz ancak 6 gun oldu adetım gecıktı ve kasıklarımda agrı , akıntım var bugun kadar da hıc gecıkme olmazdı ara ara mıdem bulanıyor basım donuyor ctesı aksamı da test alıp denedım ama negatıf cıktı sızce ne olabılır
kızlaaar ben ne yaptım biliyomusunuz ?
Eve gelirken gebelik testi aldım evdede ovülasyon testi vardı..
Adetim 19 aralık... Yani 4 günüm var..
Ilk önce geldiğimmde ovülasyon testi yaptım ve direk 2 çizgi yani pozitif...
Soru1: Adete 4 gün kala ovülasyona girilirmi ? Buarada 3 günden beri ateş ölçümlerim bu halde :
36.2
37.4
37.3
37.0
sonra gebelik testi yaptım direk tek çizgi yani negatif...
Imdat çağrısı :
Biri bana bu durumu açıklayabilir miiiiiiii ????????
Belirtilere gelince hem adet belirtisi hemde gebelik belirtisi yaşıyorum......
Hadi bacılar bir yardım şu akadaşınıza :asigim::1hug:
canım ovulasyon testleri hakkında çok bilgim yok ama gebelik testini çok erken yapmışın bir gebelik varsa bile doğru çıkmaz bence bekle derim adetin bir gün geçince bir kan testi yaptır en sağlıklısı böyle olur yardımcı oldumsa sevinirim allah gönlüne göre versin inşallah mamişsindirkızlaaar ben ne yaptım biliyomusunuz ?
eve gelirken gebelik testi aldım evdede ovülasyon testi vardı..
adetim 19 aralık... Yani 4 günüm var..
İlk önce geldiğimmde ovülasyon testi yaptım ve direk 2 çizgi yani pozitif...
soru1: adete 4 gün kala ovülasyona girilirmi ? Buarada 3 günden beri ateş ölçümlerim bu halde :
36.2
37.4
37.3
37.0
sonra gebelik testi yaptım direk tek çizgi yani negatif...
İmdat Çağrısı :
Biri bana bu durumu açıklayabilir miiiiiiii ????????
Belirtilere gelince hem adet belirtisi hemde gebelik belirtisi yaşıyorum......
Hadi bacılar bir yardım şu akadaşınıza :asigim::1hug:
canım benım sen nıye endıselenıyortsun kı gec çatlama olmuştur buaya sen calışmalara devm et canım bugun ve 2gun sonra calış sen emi canım :):))) buay içinde ovalasyonda çift çizgiyi görmuşmuydun?
Cansukl canım sne bugun calış kocişin evdemı?
benide hamiş listesine al kadriye
benide hamiş listesine al kadriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?